Bio-Therapeutic

Platinum

 
Bio-Therapeutic Platinum

Nekirurški lifting lica

Platinum na nježan način stimulira naše lice i muskulaturu kao i dijelove koji su izgubili mladenačku zategnutost. Tretmani lica su potpuno bezbolni i bez neugodnog osjećaja.

Mišići na licu ponovno postaju čvrsti i zategnuti. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana lica.

Aparati sa dvokanalnim sondama daju 60% bolje rezultate od jednokanalnih;
Platinum radi sa dvokanalnim sondama istovremeno na 4 različite frekvencije, zato je Platinum jedinstven na svjetskom tržištu.

Tijelo je stroj kji pokrećemo pomoću električnih signala. Na tom principu ostvarujemo zategnutost kože i mišića. Zategnutost i elastičnost kože ovisi i o kemijskoj reakciji. Ove reakcije provodimo pomoću električnih impulsa. S godinama dolazi do slabljenja ovih kemijskih reakcija, te koža i mišići lagano gube svoju zategnutost i elastičnost.

Pomoću električnih impulsa Platinum djeluje na revitalizaciju (obnovu) mišića i vraća ih u njihov prvobitni položaj, te se uz pomoć bolje cirkulacije koži vraća zdrav izgled. Ponekad na nekim mjestima koža daje jači otpor, na tom mjestu Platinum mijenja intenzitet impulsa do 1024 puta u jednoj sekundi.

Bio-Therapeutic dodatna oprema

Kako radi Platinum?

Bio-Ultimate Platinum na nježan način stimulira naše lice i muskulaturu kao i dijelove koji su izgubili mladenačku zategnutost. Tretmani lica su potpuno bezbolni i bez neugodnog osjećaja.

Mišići na licu ponovno postaju čvrsti i zategnuti. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana lica!
 

Po čemu je Platinum poseban?

Bitna razlika Platinum-a od drugih aparata za tretman lica je u jako niskim i promjenjivim impulsima kao i poseban oblik valova koje naše tijelo prihvaća kao prirodnu stimulaciju. Valovi prodiru duboko u kožu a nježan impuls stimulira naše vlastite impulse bez ikakvog nelagodnog nadražaja.

Aparati sa dvokanalnim sondama daju 60% bolje rezultate od jednokanalnih;
Bio-Ultimate radi sa dvo-kanalnim sondama istovremeno na 4 različite frekvencije, zato je Bio-Ultimate jedinstven na svjetskom tržištu.

Zašto je Platinum djelotvoran?

Tijelo je stroj koji pokrećemo pomoću električnih signala. Na tom principu ostvarujemo zategnutost kože i mišića. Zategnutost i elastičnost kože ovisi i o kemijskoj reakciji. Ove reakcije provodimo pomoću električnih impulsa. Sa godinama dolazi do slabljenja ovih kemijskih reakcija, te koža i mišići lagano gube svoju zategnutost i elastičnost. Pomoću električnih impulsa Platinunm djeluje na revitalizaciju (obnovu) mišića i vraća ih u njihov prvobitni položaj, te se uz pomoć bolje cirkulacije koži vraća zdrav izgled. Ponekad na nekim mjestima koža daje jači otpor, na tom mjestu Platinum mijenja valove do 1024 puta u jednoj sekundi

Bio-Therapeutic, Inc. Vam predstavlja lansiranje novog proizvoda: Bio-Ultimate Platinum™ Microcurrent Sistem

Bio-Therapeutic, Inc., proizvođač Bio-Ultimate Gold™ Sistem Mikroamperskih Struja, 2006 godine u prodaju je pustio najnoviji i inovativniji aparat u mikromamperskoj tehnologiji. Novi sistem, pogodno nazvan Bio-Ultimate Platinum™ Sistem Mikroamperskih Struja, sadrži sva najnovija dostignuća u mikroamperskoj tehnologiji i najnoviji tehnološki patent u istraživanju nazvan Suzuki Tehnologija Redosljeda™.

Suzuki Tehnologija Redosljeda™ je rezultat 30 godina rada i istraživanja, te određuje optimalnu količinu struje koja se primijenjuju i koji statistički daju najučinkovitiji rezultat kod:

Specifična Iontoforeza™ je podignuta na novi nivo pomoću Platinum Infuzije™, odnosno elementa Suzuki Redosljeda, koji povećava prodiranje i učinkovitost naprednih sastojaka u preparatima za pomlađivanje dostupnim u Bio-Therapeutic TehniCeuticals™ (profesionalnoj) liniji. Suzuki Tehnologija Redosljeda™ je kompjuterizirana tehnologija koja ne zahtjeva dodatni napor od kozmetičara ili osobe koja rukuje aparatom, već se Redosljed vrši pomoću svake moguće matematičke formule na svakoj strani tretiranog područja, koristeći sve mikroamperske snage kako bi se dobili najviši rezultati.

 

Platinum Inteligencija je još jedan automatski element novog znanstvenog istraživanja dostupan u Bio-Ultimate Platinum aparatu. On pruža konstantnu vezu i protok informacija između preparata koji se koristi na koži i same kože koja je u kontaktu, te je tako u mogućnosti osigurati točnu količinu mikroamperske struje koja je u stalnom toku, povisujući rezultate svakog tretmana pomlađivanja.

Zajedno sa svjetski poznatim Turbo Liftom™ i pet ostalih Ultimate Programa, Bio-Ultimate Platinum sadrži još četri nova programa za pomlađivanje:
Platinum „Peptidni“ Lifting™ - program dizajniran za određena kritična područja, sa konačnim rezultatom svježeg i mladenačkog tena. Protokoli uključuju Platinum Peptidan Serum, koji sadrži 15% Palmitoil Pentapeptid i 20% LW Hialuronične Kiseline, te za kraj tretmana Platinum Hilauronična Maska za Učvršćivanje (Platinum Hyaluronic Firming Masque) i Platinum Strujna Maska (Platinum Electric Masque)

„Nevidljivi“ Lifting za Ten™ - program bez korištenja ruku protiv starenja tena koji koristi najnovije preparate, Platinum Zorro Maska (Platinum Zorro Masque), koja u skladu sa Platinum Hialuroničnom Maskom za Oči (Platinum Hyaluronic Eye Masque) daje kompletno učvršćivanje.

Platinum „Dodir Rukom“ Obnavljanje™ - Piling i Platinum „Dodir Rukom“ Krema za Obnavljanje (Platinum Touch Hand Rejuvenation Cream) na bazi papaje popraćena sa Platium „Dodir Rukom“ Električnim Rukavicama za Obnavljanje (Platinum Touch Hand Rejuvenation Electric Mitts), za meke i podatne ruke. Savršen tretman za obnovu ruku.

Platinum Program za Lice™ - osmišljen kako bi se radio pomoću sondi ili bez ruku, ova serija programa se može prilagoditi svakom tretmanu bilo kada. Može se birati između deset Bio-Infusion maski: Kisikova maska za obnovu (Oxygen Replenishing), Kolagen, Maska za Posvjetljivanje (Brightening), Platinum Hilauronska Maska , Akne, Vitamin C, Morske alge, Detoksifikacija, Maksa za crte lica i Umirenje (Contour and Soothing).

Bio-Therapeutic, Inc., svjetski predvodnik u pomlađivanju, posluje od 1975 godine i pod vlasništvom je obiteljske firme Suzuki sa sjedištem u Seattlu, WA sa preko 20 distributera po cijelom svijetu.

Linija proizvoda sadrži Bio-Ultimate™ Sistem Mikroamperskih Struja, Bio-Oxygen™ Oxygen Infusion Sistem, Bio-Dermology™ Sistem protiv celulita.

Bio-Therapeutic aparati i proizvodi su FDA i ISO registrirani i sva oprema je sigurnosno testirana i UL/CSA navedena. Stalna klinička veza Sveučilištem u Washingtonu osigurava stalnu djelotvornost i sigurnost.

 

Bio Therapeutic Platinum - tretman lica

Tretmani:

Programi i 4 Nova programa za lice:

Bio Therapeutic certifikati