Aparati

Aparati za lice

Lice je jedno od najosjetljivih dijelova tijela i najizloženije je zrakama sunca. Njega lica mora koristiti efikasne tretmane koji mogu prodrijeti duboko u kožu bez da ju oštete. Decomedical proizvodi sve svoje aparate s time na umu i zato su svi njegovi aparati jednostavni za uporabu i zadovoljavaju sve potrebe njihovih kupaca. Tehnologija intenzivne pulsirajuće svjetlosti, sustav vakuuma i iontoforeze su samo neke od vrhunskih tehnologija koje Decomedical koristi kako bi zadovoljili standarde njege lica.

Prikaži aparate

Aparati za tijelo

Sjedilački stil života, loša prehrana i starenje glavni su uzroci gubitka tjelesnog tonusa i pojave celulita i masnih naslaga. Kako biste izbjegli primjenu invazivne estetske kirurgije, možete odabrati preoblikovanje svoje siluete i smanjiti nedostatke oslanjajući se na najnaprednije tehnologije u području ljepote koje koriste Decomedical aparati. Ultrazvučna kavitacija, endodermna masaža, tlačna terapija i elektro stimulacija su najučinkovitije i najčešće korištene tehnike. Decomedical aparati, proizvedeni pomoću gore navedenih tehnika, praktični su i funkcionalni alati, dizajnirani u skladu s fiziologijom ljudskog tijela.

Prikaži aparate

Aparati za uklanjanje dlačica

Danas se problem neželjenih dlaka odnosi i na žene i muškarce. Epilacija osjetljivih područja poput lica, pazuha i prepona sve više zahtijeva korištenje bezbolnih tehnika koje imaju trajan učinak. Decomedical aparati nude rješenja za tradicionalno uklanjanje dlaka kao što je vosak-grijač i istodobno osigurava kvalitetu najnaprednijih i najukusnijih tehnologija kao što su elektroepilacija i intenzivno pulsirano svjetlo za ciljane i konačne tretmane.

Prikaži aparate

Manikura i pedikura

Ruke, zajedno s licem, najizloženiji su dijelovi ljudskog tijela na sunčevu svjetlost i stoga im je potrebna velika pažnja i njega. Noge bi trebale biti zdrave i bez žuljeva, kako bi vam omogućile hodanje i trčanje bez boli, održavajući ispravan položaj. Da bi učinkovito odgovorili na te potrebe, Decomedical proizvodi aparat koji vam omogućuje da brzo odradite tretmane kako biste dobili zdrave i elegantne ruke i noge.

Prikaži aparate

Vapozoni

Vapozoni, koji se koriste za dubinsko čišćenje lica i aromaterapiju, su jezgra Decomedical proizvoda. Precizno zamišljeni, Decomedical vapozoni pogodni su različitim potrebama upotrebe i prostora, s obzirom na potrošnju energije, rukovanje i sigurnost. Svi modeli opremljeni su elektroničkom sigurnosnom kontrolom za signaliziranje razine vode. Ovo posljednje omogućuje jedinici da se automatski isključi kako bi se spriječilo pregrijavanje.

Prikaži aparate

Kombinirani sustavi i kozmetički stupovi

Kako bi zadovoljio sve potrebe kupaca u smislu prostora i funkcionalnosti, Decomedical proizvodi kombinirane sustave koji uključuju različite tehnologije i alate samo u jednoj elegantnoj opremi, kako bi se postigli tretmani tijela i lica, u skladu s nekoliko i posebnih zahtjeva klijenata.

Prikaži aparate

Kozmetički stupovi i police

Uz uporabu tehnološki naprednih i visokokvalitetnih aparata, korisnici također trebaju pribor za organiziranje i lako uzimanje i korištenje alata tijekom tretmana. Decomedical zadovoljava ovaj zahtjev nudeći nekoliko modela kozmetičkih stupova i polica. Zahvaljujući elegantnom i jednostavnom dizajnu i vrlo funkcionalnim karakteristikama, Decomedical kozmetički stupovi savršeno zadovoljavaju različite potrebe. Stupovi su dostupni u dvije boje: ružičasta (standardna boja) i srebrna (na zahtjev).

Prikaži aparate

Lupe

Tretmani na tijelu zahtijevaju preciznost i niz alata kojima operater može najbolje obavljati svoj posao. Zbog toga je poželjno imati adekvatne svjetiljke i lupeza kvalitetno osvjetljenje. Decomedical nudi vrlo funkcionalne svjetiljke s fleksibilnom i podesivom rukom za postizanje različitih kutova.

Prikaži aparate

Kromoterapija

Kromoterapija je bezbolna i neinvazivna terapija koja se kombinira s drugim metodama liječenja kako bi bila učinkovitija i bolja. Ova tehnika je vrlo prikladna za liječenje osoba koje se ne mogu podvrgnuti tretmanima poput injekcija, akupunkture itd., već samo prirodnim masažama i drugim opuštajućim tehnikama.

Prikaži aparate

O Decomedicalu

Povijest

Tvrtka Decomedical osnovana je 1967. godine. Osnivač, g. Antonio De Cola, pozicionirao je Decomedical na estetsko tržište s personaliziranom kozmetičkom linijom. Tijekom dvadeset godina, Decomedical je sve više utvrđivao svoju poziciju na tržištu. Osamdesetih godina 20. stoljeća, sin osnivača odlučio je pridružiti se Decomedicalu, dajući svoj osobni doprinos tvrtki. Od tada, Decomedical je započeo novu avanturu u svijetu ženske ljepote: projektiranje, proizvodnja i prodaja ljepote opreme za profesionalne kozmetičare. Tvrtka se kontinuirano mijenja, raste i razvija, kako u tehničkom tako i zemljopisnom smislu, otvarajući se novim tehnologijama i inozemnim tržištima.

Danas, zahvaljujući tridesetogodišnjem iskustvu u tehnologiji, kvaliteti i novom planiranju realizacije i promicanja svojih aparata, budućnost Decomedicala leži u inovacijama.

Tehnologija

Tvrtka Decomedical se posvećuje dizajnu i proizvodnji opreme za ljepotu više od trideset godina, usredotočujući se na kvalitetu proizvoda i tehnološke inovacije. Visoko kvalificirani tim tehničara uključen je u stalno i precizno istraživanje najkvalitetnijih tehnologija u estetskom polju, uzimajući u obzir preporuke liječnika i stručnjaka. Aparati se strogo prate u svakom koraku njihove proizvodnje (od projektiranja do montaže raznih komponenti, a ove posljednje stvaraju i proizvode Decomedical), prema rigoroznim protokolima koji osiguravaju kvalitetu, sigurnost i funkcionalnost.

Kvaliteta

Svi Decomedical aparati certificirani su s ISO 9001:2008 certifikatom što potvrđuje kvalitetu proizvoda i stručnost Decomedical tima. Zahvaljujući svojoj predanosti i suradnji svojih dobavljača, partnera i kupaca, Decomedical će nastaviti svoj poslovni put kojim uvijek želi postići najvišu razinu kvalitete u svim fazama dizajna, proizvodnje, marketinga i usluga.

Kontakt

Mikro d.o.o. - ovlašteni zastupnik za Decomedical

Adresa:

Klanjčić 47a
10000 Zagreb
Republika Hrvatska

Telefon:

+385 1 231 3097

Fax:

+385 1 231 2368

e-mail:

info@mikro.hr

Copyright © Mikro d.o.o.