Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

bt-micro fusion PRO ultrazvučna špatula

427,00  (3.217,23 kn) PDV uklj.

bt-micro fusion PRO ultrazvučna špatula je neizostavan aparat za profesionalni ultrazvučni piling lica i aplikaciju preparata za svaki profesionalan tretman njege lica. Aparat uključuje ultrazvučnu i mikroampersku tehnologiju za jedinstvene tretmane čišćenja, eksfoliacije i profesionalnih tretmana mehaničkog čišćenja lica, te patentiranu tehnologiju mikroamperskih struja za nenadmašne rezultate u aplikaciji preparata.

2002

Description

Bio-Therapeutic ultrazvučna tehnologija je zlatni standard od strane profesionalaca u kozmetici i kozmetičkim salonima kada se radi o ručnim aparatima za čišćenje, eksfoliaciju, mehaničko čišćenje lica i aplikaciji preparata, unatrag 10 godina. Sada po prvi puta, ova tehnologija je dostupna u potpuno novom aparatu koji je posebno dizajniran za profesionalce, ali i za kućnu uporabu u dva različita modela.

bt-micro fusion PRO ultrazvučna špatula je neizostavan aparat za profesionalni ultrazvučni piling lica i aplikaciju preparata za svaki profesionalan tretman njege lica. Aparat uključuje ultrazvučnu i mikroampersku tehnologiju za jedinstvene tretmane čišćenja, eksfoliacije i profesionalnih tretmana mehaničkog čišćenja lica, te patentiranu tehnologiju mikroamperskih struja za nenadmašne rezultate u aplikaciji preparata.

bt-micro fusion PRO predstavlja istinsku promjenu u kozmetici i profesionalnim kozmetičkim tretmanima, te ujedinjuje dvije snažne tehnologije za tretmane u jednom ergonomskom, vodootpornom ručnom aparatu. Izdržljiva baterija omogućuje rad tretman nakon tretmana, dok magnetski kabl za napajanje i prikladna stanica za odlaganje aparata omogućuju lako korištenje i dostupnost.

Način rada
bt-micro fusion PRO je istinski aparat za više zadaća, jer vam pomaže u ostvarivanju odličnih rezultata tretmana sa svojim ultrazvukom i mikroamperskim strujama koje su optimizirane u tri ključna koraka.

EXFOL način rada pospješuje učinak čišćenja i pilnga lica, pomaže u nježnom odstranjivanju mrtvog sloja i ostataka kože, viškove masnoće i nečistoće kako bi dobili izuzetno čistu kožu. CLEAR način rada pomaže u opuštanju nakupljenih masnoća i mrtvih stanica kože, te omogućuje lakše mehaničko čišćenje lica nakon toga.

APPLY način rada omogućuje bolju dobavu vaših seruma i preparata za hidrataciju u samu kožu, tako što stvara ultrazvučne udare koji pomažu u apsorpciji proizvoda.

Značajke

 • Težina: 113g
 • Dimenzije: 145mm v x 46mm š x 19mm d
 • 3 načina rada: EXFOL, CLEAR, APPLY
 • 2 razine snage: HIGH (+), LOW (-)
 • Ultrazvučna tehnologija: 30,000hz
 • Materijal: Legura cinka, ABS plastika
 • Aplikator: Medicinski nehrđajući čelik
 • Vodootporna zaštita: IP35
 • Snaga: Punjiva baterija, USB ili šuko utičnica
 • Voltaža za punjenje baterije: 100-240 V, 0.2A—AC 100-240V
 • Snaga punjača: 5V, 0.2A—DC5V, 1A
 • Izlazna snaga: 3.7 V, 1.2A—3.7V, 600mAh

Brand

Bio-Therapeutic

Bio-Therapeutic je globalni brend sa preko 30 distributera širom svijeta, smješten u Seattle Washingtonu u SAD-u, proizvođač je bt-PRO®bt-ACCENT® i bt-GEAR® linija profesionalne opreme koje uključuju Bio-Ultimate® Platinum sustav mikroamperskih struja, Bio-Hydroderm® TRINITY sustav mokre/suhe mikrodermoabrazije, Bio-Synthesis® LED sustav, bt-accent® AIR sustav obnove kisikom, bt-accent® LEDbt-nano® i bt-micro®. Kako bi još bolje zaokružio svoju ponudu, Bio-Therapeutic nudi naprednu liniju proizvoda za njegu kože bT-Ceuticals®, koja uključuje nagrađivani bt-Cocktail® ATP Synthesis sustav proizvoda. Progresivni sastavi proizvoda i najnapredniji sastojci daleko odvajaju bT-Ceuticals® liniju od drugih profesionalnih proizvođača na tržištu. Bio-Therapeutic je čvrsto posvećen istraživanju novih tehnologija i protokola, velikom znanju o preparatima, kvalitetnom uslugom prema klijentu i naprednom razmišljanju o marketinškim strategijama. S velikom strašću za savršenstvom, Bio-Therapeutic je ISO9001, 13485 i FDA (Food and Drug Administration – Američka Agencija za hranu i lijekove) registrirana kompanija, koja drži do najviših standarda u proizvodnji, prepoznatih širom svijeta. Klinička istraživanja koja su konstantno u tijeku osiguravaju učinkovitost i rezultate. Bio-Therapeutic ima dugogodišnji odnos i suradnju s Dermalogica i International Dermal Institute širom svijeta. Bio-Therapeutic je ponosan što je službeni dobavljač Advanced Skin Care Technology za Dermalogic-u. Bio-Therapeutic i Dermalogica zajedno surađuju na protokolima, te na uporabi preparata i aparata i na forumima za edukaciju. Mikro d.o.o. je generalni zastupnik Bio-Therapeutica za Republiku Hrvatsku preko 20 godina. Započevši suradnju prvo s prethodnicom Bio-Ultimate Platinum aparata za mikroamperske struje i nekirurški lifting lica, tadašnjim E-1000 aparatom koji je i danas aparat bez konkurencije, te kasnije povećavajući ponudu na ostale aparate, preparate i opremu. Bio-Therapeutic je na Hrvatskom tržištu prepoznat kao proizvođač opreme i preparata bez konkurencije, te vrhunske kvalitete i najvažnije s nenadmašnim rezultatima. Bio-Therapeutic preparati su osmišljeni da povećavaju rezultate opreme i aparata, te da se koriste zasebno za njegu kože. Mikro d.o.o. vam uz svaku opremu, aparat i preparat omogućuje školovanje i informacije za rad, za vas i vaše djelatnike, detaljne upute na Hrvatskom jeziku, te kompletnu podršku i suradnju kroz rad. Isto tako imamo zajamčen servis i sve potrebne dijelove za svu Bio-Therapeutic opremu i aparate.

Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand