Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

bt-nano sustav mikroamperskih struja

1.750,00  (13.185,38 kn) PDV uklj.

bt-nano je aparat za nekirurški lifting lica i savršeno je rješenje za borbu protiv bora i gubljenja tonusa mišića. Aparat Bio-Therapeutic bt-nano iz SAD-a na nježan način mikroamperskim strujama stimulira naše lice i muskulaturu, kao i dijelove koji su izgubili mladenačku zategnutost.

2007

Description

Mišići lica ponovno postaju čvrsti i zategnuti, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Bez nelagodnog osjećaja i potpuno bezbolno. bt-nano može se jednostavno držati u jednoj ruci i smjestiti u sobu za tretmane bez da zauzima mnogo prostora. Odlično pristaje u svaki okoliš i uređenje s obzirom na svoju veličinu, prijenosnost i praktičnost.

Primjena

 • Suhe, ostarjele i zadebljane kože
 • Akne, proširene pore i ožiljci
 • Obnova tkiva, mišića lica i tijela
 • Tretmani tjemena, migrene, neuropatije
 • Spušteni kapci
 • Limfna drenaža
 • Postoperativni tretmani, dekubitus i artritis
 • Sportske ozljede (česta upotreba u SAD-u)

 

Značajke

 • Kompaktan (zauzima površinu manju od razglednice veličine 13×18 cm), spretan i inteligentan, teži manje od 0.5 kg
 • Radi na baterije, mobilan, sa nastavcima za brzo otpuštanje i brzim promjenama za vrijeme tretmana
 • Sadrži tehnologiju Suzuki Redoslijeda™
 • Prozirni silikonski zaštitni pokrov


Specifikacije

 • Dimenzije: 16.5 x 14 x 6.5 cm
 • Težina: 380 g
 • Dodatci uz aparat
 • Rukavice REJUVAMINTS
 • Invisible Expression maska za oči
 • Baterija 9V
 • BTC pametne kopče: 6 kom
 • Ergonomske sonde s nastavcima
 • Bio-Tip metalni nastavci (Set od 4 kom)
 • DIN komplet kablova
 • bt-nano zaštitna prozirna navlaka
 • bt-nano upute za korištenje na hrvatskom jeziku

Brand

Bio-Therapeutic

Bio-Therapeutic je globalni brend sa preko 30 distributera širom svijeta, smješten u Seattle Washingtonu u SAD-u, proizvođač je bt-PRO®bt-ACCENT® i bt-GEAR® linija profesionalne opreme koje uključuju Bio-Ultimate® Platinum sustav mikroamperskih struja, Bio-Hydroderm® TRINITY sustav mokre/suhe mikrodermoabrazije, Bio-Synthesis® LED sustav, bt-accent® AIR sustav obnove kisikom, bt-accent® LEDbt-nano® i bt-micro®. Kako bi još bolje zaokružio svoju ponudu, Bio-Therapeutic nudi naprednu liniju proizvoda za njegu kože bT-Ceuticals®, koja uključuje nagrađivani bt-Cocktail® ATP Synthesis sustav proizvoda. Progresivni sastavi proizvoda i najnapredniji sastojci daleko odvajaju bT-Ceuticals® liniju od drugih profesionalnih proizvođača na tržištu. Bio-Therapeutic je čvrsto posvećen istraživanju novih tehnologija i protokola, velikom znanju o preparatima, kvalitetnom uslugom prema klijentu i naprednom razmišljanju o marketinškim strategijama. S velikom strašću za savršenstvom, Bio-Therapeutic je ISO9001, 13485 i FDA (Food and Drug Administration – Američka Agencija za hranu i lijekove) registrirana kompanija, koja drži do najviših standarda u proizvodnji, prepoznatih širom svijeta. Klinička istraživanja koja su konstantno u tijeku osiguravaju učinkovitost i rezultate. Bio-Therapeutic ima dugogodišnji odnos i suradnju s Dermalogica i International Dermal Institute širom svijeta. Bio-Therapeutic je ponosan što je službeni dobavljač Advanced Skin Care Technology za Dermalogic-u. Bio-Therapeutic i Dermalogica zajedno surađuju na protokolima, te na uporabi preparata i aparata i na forumima za edukaciju. Mikro d.o.o. je generalni zastupnik Bio-Therapeutica za Republiku Hrvatsku preko 20 godina. Započevši suradnju prvo s prethodnicom Bio-Ultimate Platinum aparata za mikroamperske struje i nekirurški lifting lica, tadašnjim E-1000 aparatom koji je i danas aparat bez konkurencije, te kasnije povećavajući ponudu na ostale aparate, preparate i opremu. Bio-Therapeutic je na Hrvatskom tržištu prepoznat kao proizvođač opreme i preparata bez konkurencije, te vrhunske kvalitete i najvažnije s nenadmašnim rezultatima. Bio-Therapeutic preparati su osmišljeni da povećavaju rezultate opreme i aparata, te da se koriste zasebno za njegu kože. Mikro d.o.o. vam uz svaku opremu, aparat i preparat omogućuje školovanje i informacije za rad, za vas i vaše djelatnike, detaljne upute na Hrvatskom jeziku, te kompletnu podršku i suradnju kroz rad. Isto tako imamo zajamčen servis i sve potrebne dijelove za svu Bio-Therapeutic opremu i aparate.

Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand