Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Električna podesiva stolica LONDON

4.232,80  (31.892,03 kn) PDV uklj.

Kozmetički i podološki ležaj LONDON / električno podizanje, nagib i podizanje leđa (3 motora). Ova električna podesiva stolica sadrži daljinski upravljač za upravljanje nagibom stolice, podesivo do 40 stupnjeva. Kut naslona za noge može se mijenjati. Dužina naslona se također može mijenjati. Opremljena je teleskopskim naslonom za glavu, te su nasloni za ruke podstavljeni sa spužvom.

4114

Description

Podijatrijska fotelja s tri motora i podešavanjem visine i sjedala (Trendelenburg) te nagiba naslona daljinskim upravljačem.
Nasloni za noge su neovisni, s bočnim otvaranjem, podesivim nagibom i produljivim naslonom za petu.
Opremljen teleskopskim naslonom za glavu i tapeciranim naslonima za ruke koji su sinkronizirani s kretanjem naslona.
Nasloni za ruke također se mogu pomicati ručno kako bi se olakšalo sjedenje i ustajanje sa stolice.
Spuštanjem naslona za leđa i podizanjem naslona za noge, fotelja postaje podijatrijski stol.
Dok se koristi kao stol, ako se korisnik mora postaviti u ležeći položaj, nasloni za ruke mogu se okrenuti prema naslonu za glavu, kako bi se povećala udobnost.

Cijela konstrukcija izrađena je od čelika obloženog epoksidnim prahom, a podstava je pjena presvučena vatrootpornom eko ​​kožom klase M1.
Kapacitet dizanja: 150 Kg.

Dimenzije: 105 cm x 77 cm (zatvoreno) – 190 cm x 77 cm (otvoreno)
Podešavanje visine: od 53 cm do 97 cm
Nagib: 3° – 35°
Težina: 102 kg

Dodatna oprema
TF – Naslon za glavu s rupom za lice (zaglavlje s rupom) – 4016
RS – Rotacija stolca (45° desno – 45° lijevo) – 4115
CP – Pedal kontrole.

Brand

Live Spa

LiveSpa je proizvođač opreme za kozmetičke salone, medicinske ustanove, wellnesse i masažne salone. Osnovan je 1987. godine kao mali obrt, te od svojeg osnutka uvijek nastoji donijeti inovaciju i kvalitetu u ponudi profesionalne opreme. Sva oprema je dizajnirana i proizvedena u Italiji. U širokoj ponudi profesionalne opreme izdvajamo kompletnu opremu za kozmetički salon, salon za manikuru, salon za pedikuru, salon za masažu, wellness i spa. Nudimo masažni ležaj od drveta ili metala, kozmetički ležaj, stolica za kozmetičara i stolica za tretmane, make-up stolica, stolica za pedikuru, stol za manikuru, polica za kozmetiku od drveta ili metala, freza za manikuru, aspirator za prašinu u manikuri, termodeka, termosauna, lupa, grijač voska, sterilizator na kvarc, sterilizator na ultrazvuk, vapozon i još puno dodatne opreme.

Dodatna oprema

Dodatna oprema

  • TF – Naslon za glavu s rupom za lice (zaglavlje s rupom) – 4016
  • RS – Rotacija stolca (45° desno – 45° lijevo) – 4115
  • CP – Pedal kontrole

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand