Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
-80%

Hidro masažni ležaj, wellness i bodywraping TRAUTWEIN ThermoSpa

4.506,93  (33.957,46 kn) 22.534,67  (169.787,47 kn) PDV uklj.

Specijalni masažni ležaj proizveden u Njemačkoj. Za zamatanje u blata, soli, bodywraping. Tijelo se nalazi u grijanom vodenom krevetu, gdje se iskusi bestežinsko stanje. Potpuna izolacija od vanjskih zvukova. Zvuk bez zvučnika – cijeli Thermo-Spa pretvoren je u zvučnik. Zvučni valovi nisu samo čujni već se i osjete kroz vibracije po cijelom tijelu. Ovo omogućuje masažu s zvučnim valovima: cijelo tijelo vibrira.

thermospa_sauna_001

Description

Specijalni masažni ležaj proizveden u Njemačkoj. Za zamatanje u blata, soli, bodywraping. Tijelo se nalazi u grijanom vodenom krevetu, gdje se iskusi bestežinsko stanje. Potpuna izolacija od vanjskih zvukova. Zvuk bez zvučnika – cijeli Thermo-Spa pretvoren je u zvučnik. Zvučni valovi nisu samo čujni već se i osjete kroz vibracije po cijelom tijelu. Ovo omogućuje masažu s zvučnim valovima: cijelo tijelo vibrira. Nevjerojatan osjećaj. Opušteno disanje – Thermo-Spa sadrži oscilirajuću frekvenciju koja ima opuštajući učinak, te pomaže dišnim putovima da potpuno opuste tijelo.

Specifikacije i dimenzije:
• Duljina – 2410 mm
• Širina – 1050 mm
• Površina za ležanje – 2100 x 800 mm
• Pristupna visina – 600 mm (visina stolice)
• Maksimalna visina – 920 mm
• Težina bez vode – 230 kg
• Težina s vodom – 580 kg
• Volumen vode – 350 l
• Opterećenje poda – 150 kp/m²
• Snaga – 230 V, 50 Hz, 2500W
• Mogućnost zagrijavanja do 40° C

Brand

Trautwein GmbH

Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand