Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Kolagen solarij Hapro Seecret C250

5.468,00  (41.198,65 kn) PDV uklj.

Seecret C250 je prekrasno luksuzan, okomiti uređaj za poboljšanje kože koji je opremljen svim pogodnostima. 28 kolagenskih lampi jamči prekrasan rezultat od glave do pete. Za udobnu sesiju, kabina je opremljena posebnom ručkom, a hladnjak za tijelo na stropu stvara savršenu temperaturu tijekom sesije.

hapro_seecret_c250_001

Description

Seecret C250 je savršen izbor za svakoga tko traži vertikalni uređaj za poboljšanje kože koji štedi prostor i profesionalnog izgleda.

Seecret C250 je prekrasno luksuzan, okomiti uređaj za poboljšanje kože koji je opremljen svim pogodnostima. 28 kolagenskih lampi jamči prekrasan rezultat od glave do pete. Za udobnu sesiju, kabina je opremljena posebnom ručkom, a hladnjak za tijelo na stropu stvara savršenu temperaturu tijekom sesije. Sve postavke možete jednostavno prilagoditi svojim željama putem digitalnog zaslona. Indikator vremena daje vam do znanja suptilnim zvukom da će sesija završiti za nekoliko sekundi. Seecret C250 također se može upravljati putem automatskog ili vanjskog timera.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Prekrasan ventilator za hlađenje na stropu osigurava opuštajući povjetarac i savršenu klimu. Zvučnik također stvara prekrasno opušteno glazbeno iskustvo tijekom sesije.

Za udobnu sesiju, posebna ručka postavljena je u kabinu.

Pomoću digitalne upravljačke ploče možete jednostavno postaviti svoju sesiju, možete započeti i zaustaviti sesiju, te možete kontrolirati hlađenje tijela. Zaslon prikazuje koliko dugo sesija još traje i daje suptilan zvuk za buđenje nekoliko sekundi prije kraja sesije.

Materijali visoke kvalitete, sjajan izgled i pažljiva završna obrada karakteriziraju Seecret C250. Elementi estetskog dizajna u kombinaciji s prekrasnom bojom daju apsolutni wow efekt!

Sa svojih 28 kolagenskih lampi, Seecret C250 pruža luksuznu sesiju poboljšanja kože s prekrasnim rezultatom. Zahvaljujući integriranom Strip Reflector System (SRS), svjetlost iz lampi se optimalno koristi.

Zahvaljujući pametnom sustavu Click-Strip, akrilne ploče se lako podižu radi lakšeg čišćenja akrilnih ploča i lampi.

Specifikacije Hapro solarija

SEECRET C250
Cijevi28 x Seecret L 100W-R
Hladnjak za tijeloDa
TimerDigital
AlarmDa
Brojač satiDa
UV zaštitne naočale (2 para)Da
Snaga3 kW kW
Osigurači1 x 16 A
Težina155 kg
Veza230V/2N-/PE/50Hz

Dimenzije Hapro Luxura solarija

Kolagen-solarij-Hapro-Seecret-C250-mikro-hr-oprema-kozmeticke-salone-profesionalni-solariji-zagreb_dimenzije

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand