Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Luxura X10 profesionalni solarij

28.690,00  (216.164,81 kn) 32.990,00  (248.563,16 kn) PDV uklj.

Kombinacija modernog dizajna i snažnih rezultata tamnjenja čini Luxura X10 Admoresphere iz snova za uživanje. Moderan, bezvremenski dizajn daje solariju jedinstven izgled, a prekrasni svjetlosni elementi Ambient FlowLight stvaraju neodoljivu privlačnost. Osim jedinstvenog izgleda, dizajn X10 dizajniran je na način da prostrani solarij nudi dodatnu udobnost

luxura_x10_001

Description

Kombinacija modernog dizajna i snažnih rezultata tamnjenja čini Luxura X10 Admoresphere iz snova za uživanje. Moderan, bezvremenski dizajn daje solariju jedinstven izgled, a prekrasni svjetlosni elementi Ambient FlowLight stvaraju neodoljivu privlačnost. Osim jedinstvenog izgleda, dizajn X10 dizajniran je na način da prostrani solarij nudi dodatnu udobnost. Čak i kada je nebo zatvoreno dok se sunčate, ima dovoljno prostora za udobno ležanje i slobodno kretanje. Osim toga, mnoge značajke osiguravaju da uvijek doživite prekrasno luksuzno i ​​udobno iskustvo sunca s X10. X10 standardno dolazi s Ambient FlowLight, SoundAround Plus i ContourPlus.

X10 46 Highbrid opremljen je PREMIUM Intelligent E-Power svjetiljkama. Ovaj solarij opremljen je jedinstvenim Intelligent Power Control sustavom, vrlo naprednom tehnikom s dinamičkom kontrolom nad napajanjem lampi. X10 Highbrid također kombinira plave PREMIUM lampe s PREMIUM crvenim lampama i stoga osigurava izvrsne rezultate tamnjenja, uz dašak njege kože.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Ambijentalno protočno svjetlo
Uživajte u šarenom Ambient Flowlightu. Dajte visokokvalitetnom dizajnu neodoljivu privlačnost i osvijetlite prostoriju atraktivnom igrom boja gdje se različite boje lijepo prelijevaju jedna u drugu. Po želji se može postaviti i jedna stalna nijansa boje, tako da se solarij savršeno uklapa u ostatak salona. Zaista privlači pažnju! Ambient Flowlight nudi ne manje od petnaest programa za prekrasne efekte boja koji se prelijevaju jedan u drugi ili trideset stalnih tonova boja.

BPS
Balanced Power System Poseban filter za SLi solarij za lice. Ova kombinacija svjetiljki s reflektirajućim filter staklom posebno je dizajnirana za postizanje optimalne ravnoteže između UVA i UVB zraka unutar standarda od 0,3 W/m2. Osim toga, BPS dopušta malu količinu infracrvenog svjetla da prođe kako bi koži dao dodatnu stimulaciju i odao ugodnu toplinu.

ContourPlus
Uživajte u čistoj udobnosti uz ContourPlus; udobna i ergonomski oblikovana akrilna plahta savršeno podupire cijelo tijelo tijekom sunčanja.

LCD zaslon timera
SoundAround plus
Pojačajte glasnoću uz SoundAround Plus! Opustite se tijekom sunčanja uz odličnu surround glazbu. SoundAround Plus nudi četiri eksterna audio kanala koji se mogu spojiti prema nahođenju poduzetnika. Ova značajka također uključuje standardni SmartVoice, Bluetooth, četiri zvučnika, subwoofer i dvije unaprijed programirane SD kartice koje sadrže dva dodatna interna glazbena kanala, s opuštajućom, energičnom ili vlastitom unaprijed programiranom glazbom.

Bluetooth
Bluetooth je dio značajke SoundAround plus. Zahvaljujući Luxura Bluetooth sustavu, ljubitelji sunca mogu bežično puštati vlastitu glazbu tijekom sunčanja. S pametnim telefonom ili tabletom možete se jednostavno povezati s Bluetooth odašiljačem ležaljke. Jedinstveno za ovaj sustav je mogućnost da kao operater postavlja broj kabine ili ležaljke i pristupnu šifru, tako da korisnik može brzo i jednostavno uspostaviti ispravnu vezu. Također zgodno: tijekom strujanja, ljubitelj sunca može jednostavno primati dolazne pozive. U tom slučaju iz zvučnika se više ne čuje glazba i razgovor se može voditi samo izravno putem mobilnog telefona. Na kraju sunčanja, Bluetooth veza se automatski prekida.

SmartVoice
SmartVoice je dio značajke SoundAround plus i sadrži prijateljski glas koji ljubitelja sunca vodi kroz različite opcije i funkcije solarija. SmartVoice je dostupan na nekoliko jezika.

IP kontrola
IP Control je Luxurin jedinstveni ‘Inteligentni sustav napajanja’ koji stvara veću energetsku učinkovitost. Ovaj inteligentni dodatni softver održava kontrolu nad napajanjem žarulja i osigurava da je izlazna snaga lampi konstantna tijekom njihova životnog vijeka. Sustav također prati optimalne (i EU preporučene) vrijednosti unutar 0,3 Watt/m2 i UV tip III. Ako to dopušta nacionalno zakonodavstvo, svjetiljke se također mogu podesiti za bolje performanse. IP Control smanjuje ukupnu potrošnju energije za 25%, a također produljuje vijek trajanja žarulja do 1500 sati gorenja. Rezultat; manji troškovi za poduzetnika! Novi IP Control II (sada dostupan samo za VEGAZ) također stvara mogućnost upravljanja svakom svjetiljkom pojedinačno, tako da se svjetiljke koje su dalje od tijela mogu opskrbiti s više struje kako bi se kompenzirala udaljenost od tijela. iz tijela. Time se osigurava da svaki dio tijela bude opskrbljen istom dozom UV svjetla od 0,3 W/m2.

XL svjetlo
Ekstra duge lampe duljine dva metra jamče ravnomjernu preplanulost od glave do pete, bez obzira na visinu ljubitelja sunca.

Toranj za odvod zraka

Toranj za odvod zraka sa sustavom povrata toplog zraka i termostatom

Kompaktni odvod zraka

HPS
High Power System Poseban filter za SLi solarij za lice. Intenzivan rezultat tamnjenja zajamčen je uz HPS filter. Filtar je razvijen za prijenos najučinkovitije kombinacije UVA, UVB i infracrvenog svjetla. Ova snažna kombinacija osigurava intenzivnu preplanulost i trenutne rezultate.

SLi+
Visokotlačni solarij za lice s halogenom lampom iza uravnoteženog filtera. Visokotlačna svjetiljka postavljena je okomito u reflektor vrhunske kvalitete. Posebno kućište ima zapanjujuću dijamantnu refleksiju za optimalan učinak. Za promjenjivu snagu, snaga SLi i SLi+ može se prilagoditi.

Klimatizacija
Prekrasno hlađenje tijela i lica lako se podešava u intenzitetu kako bi se zadovoljila željena temperatura svakog korisnika. Različiti otvori duž duljine krova pružaju prekrasan osvježavajući povjetarac i savršenu temperaturu za cijelo tijelo. Hladnjak za lice i tijelo može se podesiti u 8 razina intenziteta.

Qsens
Qsens je dio ukusnih wellness značajki Luxure i prirodno je osvježavajući. Fina vodena magla raspoređuje se po licu i tijelu, po želji u intervalima, za senzacionalno hlađenje tijekom sunčanja. Ova se značajka jednostavno uključuje i isključuje tijekom sunčanja putem upravljačke ploče.

Xsens
Xsens je dio ukusnih wellness značajki Luxure. Za potpuno wellness iskustvo možete uživati ​​u ukusnom mirisu dok se sunčate uz Xsens. Korisnik odabire miris na početku sesije putem upravljačke ploče, ali se po želji može lako promijeniti tijekom sunčanja. Dostupan u mirisima Ocean, Blossom i Sandalwood.

SAVRŠENA KLIMA
Kako bi zadovoljili željenu temperaturu svakog korisnika, klimatizacijski sustav Luxura jednostavno se prilagođava vašim željama pomoću AirCo.

UPADA U OKO
Ambient FlowLight daje visokokvalitetnom dizajnu neodoljivu privlačnost i osvjetljava prostoriju atraktivnom igrom boja.

SVJETLI IZBOR
Tehnologija Luxura SLi nudi različite opcije u sredstvima za sunčanje lica i filtrima. Otkrijte različite mogućnosti i stvorite idealnu kombinaciju za svoj studio.

OPUSTI SE I UŽIVAJ
Doživite ultimativni wellness osjećaj uz Luxurine wellness značajke Qsens, za prirodno osvježenje s finom vodenom maglicom, i Xsens, za prekrasnu aromu tijekom sunčanja.

Specifikacije Hapro Luxura solarija

X10 46 SLI INTENSIVEX10 46 SLI HIGH INTENSIVEX10 46 SLI INTELLIGENTX10 46 HIGHBRID
Vrh cijevi26x160W26x160W26 x 100/200W Premium Intelligent E-PowerPremium Intelligent E-power 100/200W (18 x blue, 8 x red)
Baza cijevi20 x 120W XL20 x 180W XL20 x 100/200W XL Premium Intelligent E-PowerPremium Intelligent E-Power 100/200W (14 x blue, 6 x red)
Sredstvo za tamnjenje lica4 x 520W4 x 520W4 x 520W4 x 520W
Središnji kapacitet odvoda zraka2800 m32800 m32800 m32800 m3
Veza400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz
Snaga9.9 kW11.7 kW13 kW13 kW
Snaga uklj. AirCo11 kW12.4 kW14 kW14 kW
Osigurači3 x 20A3 x 25A3 x 25A3 x 25A
Težina520 kg530 kg480 kg520 kg
Težina uklj. klima uređaj570 kg580 kg530 kg570 kg

Dimenzije Hapro Luxura solarija

Video galerija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

, , ,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand