Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Masažni ležaj Swop 2L Massage na električno podizanje

1.700,00  (12.808,65 kn) PDV uklj.

Swop 2L električni stol za masažu je neizostavan alat koji se prilagođava potrebama profesionalaca u kozmetici i wellnessu. Ovaj masažni ležaj je idealan za svaki tip prostora ili sobe za tretmane. Ovaj dvostruko pomičan ležaj za terapiju ili tretmane može se koristiti dok je klijent u ispruženom ležećem položaju ili u polusjedećem položaju.

7010

Description

Swop 2L električni stol za masažu je neizostavan alat koji se prilagođava potrebama profesionalaca u kozmetici i wellnessu. Ovaj masažni ležaj je idealan za svaki tip prostora ili sobe za tretmane. Ovaj dvostruko pomičan ležaj za terapiju ili tretmane može se koristiti dok je klijent u ispruženom ležećem položaju ili u polusjedećem položaju. Podizanje ležaja odrađuje snažan elektromotor, dok se zaglavlje odnosno gornji dio ležaja pomiče ručno. Dolazi serijski sa bijelim LED osvjetljenjem u podnožju ležaja i sa 4 kotača koja se okreču za 360º, a mogu se zakoćiti po potrebi pomoću ručne kočnice.

Materijal ležeće površine: PU koža dostupna u bijeloj ili sivoj boji
Izmjenjiv bočni pokrov u boji: Hrast
Dimenzije:
Dužina: 195 cm
Širina: 68 cm (ležeća površina) / 40 cm (baza)
Visina: 51 – 92 cm (polegnut ležaj)
Težina: 92 kg
Najveća dopuštena nosivost: 200 kg

Dimenzije

Dostupne boje bočnog pokrova

Brand

Naggura

Naggura je rođena kao projekt mladog tima potpuno posvećenog ispunjenju zajedničkog sna: Davanje oblika i stvaranje tehničkog i originalnog namještaja koji krši pravila dizajna, a istovremeno je projektiran za ispunjavanje radnih zahtjeva najzahtjevnijih profesionalci. Stolovi snažne osobnosti koji svijetle vlastitim svjetlom. Projekt napravljen od srca; rad iz ljubavi.

Dodatna oprema

Za masažni ležaj Swop 2L Massage na električno podizanje dostupna je sljedeća dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand