Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Profesionalni ležaj za masažu MODERN

863,20  (6.503,78 kn) 1.032,20  (7.777,11 kn) PDV uklj.

Profesionalni stol za masažu sa jednim ili dva podesiva naslona. Okvir je napravljen od kvalitetnog metala i obojan je u sivu boju. Sadrži držač za staničevinu i policu za pohranjivanje raznih pomagala pri tretmanima i masažama. Masažni ležaj može se mijenjati i nagib za donji dio tijela što može pomoći klijentu da se opusti tijekom tretmana.

livespa_modern_001

Description

Moderan stol za masažu s 1 ili 2 spojena dijela, idealan za centre za ljepotu ili fizioterapiju.
Cijeli okvir je od obojenog metala i presvučen perivom umjetnom kožom.

Opremljen je držačem role papira, a može se opremiti i praktičnim pretincem za pohranu.
Model dvozglobnog dijela nudi mogućnost podizanja dijela potkoljenice za limfnu drenažu ili kao dodatak opuštanju različitim tretmanima.

Dimenzije: 182 cm x 62 cm
Visina: 75 cm
Težina: 47 Kg (mod. A30-A30F) – 42 Kg (mod. A31-A31F)

Dostupne boje ležećih površina ležajeva možete provjeriti preuzimanjem kataloga boja ležajeva. Ležaj serijski dolazi u bijeloj boji, no moguće je naručiti boju prema želji, uz nešto duži rok isporuke.

Brand

Live Spa

LiveSpa je proizvođač opreme za kozmetičke salone, medicinske ustanove, wellnesse i masažne salone. Osnovan je 1987. godine kao mali obrt, te od svojeg osnutka uvijek nastoji donijeti inovaciju i kvalitetu u ponudi profesionalne opreme. Sva oprema je dizajnirana i proizvedena u Italiji. U širokoj ponudi profesionalne opreme izdvajamo kompletnu opremu za kozmetički salon, salon za manikuru, salon za pedikuru, salon za masažu, wellness i spa. Nudimo masažni ležaj od drveta ili metala, kozmetički ležaj, stolica za kozmetičara i stolica za tretmane, make-up stolica, stolica za pedikuru, stol za manikuru, polica za kozmetiku od drveta ili metala, freza za manikuru, aspirator za prašinu u manikuri, termodeka, termosauna, lupa, grijač voska, sterilizator na kvarc, sterilizator na ultrazvuk, vapozon i još puno dodatne opreme.

Additional information

Varijanta

, , ,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand