Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Sjedalo bez naslona Naggura

156,40  (1.178,40 kn) PDV uklj.

Sjedalo za kozmetičara bez naslona s podešavanjem po visini. Malo sjedalo za kozmetičara na kotačima ima kromiranu bazu te je pokriveno s PU kožom koja je odličan materijal za održavanje, te otporan na nečistoće i tekućine. Svestrano sjedalo za korištenje u pedikuri, manikuri, tretmanima lica ili tijela.

7200

Description

Sjedalo za kozmetičara bez naslona s podešavanjem po visini. Malo sjedalo za kozmetičara na kotačima ima kromiranu bazu te je pokriveno s PU kožom koja je odličan materijal za održavanje, te otporan na nečistoće i tekućine. Svestrano sjedalo za korištenje u pedikuri, manikuri, tretmanima lica ili tijela.

Vanjski materijal: Bijela PU koža
Dimenzije:
Širina: 46 cm (baza)
Visina: 72 – 97 cm
Težina: 4 kg

Dimenzije

stolica-bez-naslona-naggura-mikro_hr-dimenzije

Brand

Naggura

Naggura je rođena kao projekt mladog tima potpuno posvećenog ispunjenju zajedničkog sna: Davanje oblika i stvaranje tehničkog i originalnog namještaja koji krši pravila dizajna, a istovremeno je projektiran za ispunjavanje radnih zahtjeva najzahtjevnijih profesionalci. Stolovi snažne osobnosti koji svijetle vlastitim svjetlom. Projekt napravljen od srca; rad iz ljubavi.

Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand