Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Vapodec DEC54 vapozon

3.770,00  (28.405,07 kn) PDV uklj.

Vapodec je novi koncept biljnog aparata za parenje koji je predviđen za potrebe visokih profesionalnih operatora. Ovaj jedinstveni aparat za parenje uključuje biljne, ozonske i aromaterapijske tretmane s optimalnom učinkovitošću u procesu parenja. Iako je spremnik za vodu velik (2 litre), nova tehnologija omogućuje samo točnu količinu vode koja je potrebna da se zagrijava na dovoljnoj količini za sve cikluse pare koje su potrebne. Ekstra duga, ergonomski zaobljena parna ruka pruža sigurnost klijentu i slobodu kretanja pri radu. Ruka grijača je izuzetno duga (80 cm) kako bi tretman bio najudobniji i za klijente i operatore. Rotacija ruke je 160°, dok je rotacija mlaznice 360​​° za usmjeravanje pare na klijente. Vapodec zagrijava vodu i pretvara ga u paru u vrlo kratkom vremenu. Moguće je regulirati intenzitet pare kao i kapacitet emitiranja pare za tretmane od jednog sata. Automatski mjerač vremena. Sigurno upravljanje sustavom kako bi se spriječio bilo koji element previše grijanja. Praktični spremnik za punjenje aparata s vodom.

6015

Description

Tehničke karakteristike:

Napon: 230V (50-60 Hz)
Dimenzije: 40 x 35 x 90 cm
Težina: 20 kg
Osigurač: 2 x 6.3 AT
Snaga: 1000W

Dodaci:

Prsten od filca za aromaterapiju (AC0651)
Lupa (DEC34)
Kabel za napajanje (AC0661)

Brand

Decomedical

Tvrtka Decomedical osnovana je 1967. godine. Osnivač, g. Antonio De Cola, pozicionirao je Decomedical na estetsko tržište s personaliziranom kozmetičkom linijom. Tijekom dvadeset godina, Decomedical je sve više utvrđivao svoju poziciju na tržištu. Osamdesetih godina 20. stoljeća, sin osnivača odlučio je pridružiti se Decomedicalu, dajući svoj osobni doprinos tvrtki. Od tada, Decomedical je započeo novu avanturu u svijetu ženske ljepote: projektiranje, proizvodnja i prodaja ljepote opreme za profesionalne kozmetičare. Tvrtka se kontinuirano mijenja, raste i razvija, kako u tehničkom tako i zemljopisnom smislu, otvarajući se novim tehnologijama i inozemnim tržištima. Danas, zahvaljujući tridesetogodišnjem iskustvu u tehnologiji, kvaliteti i novom planiranju realizacije i promicanja svojih aparata, budućnost Decomedicala leži u inovacijama. Tvrtka Decomedical se posvećuje dizajnu i proizvodnji opreme za ljepotu više od trideset godina, usredotočujući se na kvalitetu proizvoda i tehnološke inovacije. Visoko kvalificirani tim tehničara uključen je u stalno i precizno istraživanje najkvalitetnijih tehnologija u estetskom polju, uzimajući u obzir preporuke liječnika i stručnjaka. Aparati se strogo prate u svakom koraku njihove proizvodnje (od projektiranja do montaže raznih komponenti, a ove posljednje stvaraju i proizvode Decomedical), prema rigoroznim protokolima koji osiguravaju kvalitetu, sigurnost i funkcionalnost. Svi Decomedical aparati certificirani su s ISO 9001:2015 i 13485:2016 certifikatom što potvrđuje kvalitetu proizvoda i stručnost Decomedical tima. Zahvaljujući svojoj predanosti i suradnji svojih dobavljača, partnera i kupaca, Decomedical će nastaviti svoj poslovni put kojim uvijek želi postići najvišu razinu kvalitete u svim fazama dizajna, proizvodnje, marketinga i usluga.

Dodatna oprema

Dodaci:

Prsten od filca za aromaterapiju (AC0651)
Lupa (DEC34)
Kabel za napajanje (AC0661)

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand