Bio-Penta 5 u 1 sustav za njegu kože

Bio-Penta 5 u 1 sustav za njegu kože

Bio-Therapeutic Bio-Penta 5 u 1 je jedinstven aparat koji sadrži pet različitih tehnologija za njegu i obnovu lica sve u jednom aparatu. Ovaj aparat je savršen izbor za kozmetičare koji nemaju dovoljno prostora za sve potrebne aparate u salonu ili koji žele na početku svojeg poslovanja imati sve napredne tehnologije potrebne za rad i odlične rezultate.

Bio-Penta ujedinjuje već poznate vrhunske aparate i tehnologije od Bio-Therapeutica koji su dostupni kao i samostojeći aparati. Radi se o povezanim tehnologijama od aparata bt-sonic za ultrazvučno čišćenje i pripremu lica za tretman, bt-micro ultrazvućne špatule za piling i aplikaciju preparata, mikroamperskih struja za nekirurški lifting lica i podizanje tonusa mišića lica, bt-accent LED hladni laser za sve tipove kože i Bio-Hydroderm Trinity morko/suha dijamantna mikrodermoabrazija za napredni piling.

Aparatom se upravlja intuitivnim i preglednim LCD ekranom u boji, osjetljivim na dodir. Ukoliko ste ikada koristili neku aplikaciju, onda ćete znati i kako upravljati Bio-Penta aparatom. Bio-Penta je dizajnirana s elegantnim linijama kako bi se što bolje uklopila u vaš prostor i omogućila vam jednostavno upravljanje aparatom.

Mogućnosti

Ultrazvučno čišćenje

Plava azulenska silikonska četkica, natopljena pomoću tehnologije srebrnih iona je antimikrobiološka i antibakterijska. Savršen uređaj za čišćenje i pripremu kože lica prije tretmana.

Hidrodermoabrazija

Mokra/suha dijamantna mikrodermoabrazija za napredan piling, zaglađivanje i zatezanje kože.

LED hladni laser s 3 boje

Ovaj aparat sadrži 3 različita spektra svjetlosti za različite tipove kože. CRVENO svjetlo (640nm) koristi se za suhu, osjetljivu i zrelu kožu, PLAVO svjetlo (470nm) koristi se za nečistu, masnu i aknastu kožu, te se kombinacija svjetla odnosno LJUBIČASTO svijetlo koristi za tretiranje i obnovu normalne i mješovite kože.

Mikroamperske struje i ultrazvuk

Sinergija korištenja ovih dviju tehnologija omogućuje jedinstven tretman sonoforeze i iontoforeze za savršeno prodiranje preparata u kožu i lifting lica.

Cijena:

  • 79.500,00 kn + PDV
Bio-Penta-5-u-1-sustav-za-njegu-koze-mikro-hr

Uporaba

Dodaci

Trebate više informacija o proizvodu?

Moglo bi vas zanimati

Upišite pojam i pritisnite Enter

Shopping Cart