Aparati za njegu kože Mattioli Engineering

mattioli logo

Mattioli uređaji za mikrodermoabraziju i mezoterapiju

Mikrodermoabrazija smanjuje debljinu sloja kože, te tako omogućava brzo upijanje aktivnih sastojaka koji se apliciraju na kožu. Dermoabrazija, odmah popraćena dermoelektroporacijom otvara novi način transdermalne opskrbe aktivnih sastojaka u kožu.

Kako radi Ultrapeel Transderm® Meso® sustav?

Ultrapeel Transderm Meso sustav koristi postupak od dva koraka. 1: Preventivna mikrodermoabrazija, kako bi se koža pripremila za primanje sastojaka. 2: Transdermalna doprema proizvoda u kožu

Korak 1 – Mikrodermoabrazija

Ultrapeel Mikrodermoabrazija je dobro poznata po kontroliranoj eksfoliaciji putem steriliziranog toka kristala korunda. Kontrola abrazije i sterilnost kirstala pružaju tretman bez iritacije tkiva kože ili promjene PH vrijednosti kože. Na ovaj način doprema sastojaka nije ugrožena na bilo koji način. Odlična prednost ovog sistema je da mikrodermoabrazija omogućava ujednačenje svojstva kože, tako da je doprema preparata kontinuirana. Do sada ovo je bio najveći problem tradicionalne iontoforeze.

Korak 2 – Transdermalna doprema

Ultrapeel Transderm Meso Sistem radi kao pulsirajuća Iontoforeza (niske struje od 1 do 5 mA, koliko je potrebno za medicinske aparate) sa pulsevima u obliku valova poput elektroporacije. Iz naših kliničkih testiranja i saznanja, kada se Tehnologija Dermoelektroporacije kombinira sa mikrodermoabrazijom, potiče se transdermalna doprema kako bi se dobila viša propusnost nego inače u klasičnim aplikacijama (5 puta bolje nego u klasičnim aplikacijama). Kao dodatak, vibracija smanjuje percepciju električnog pulsa, kod klijenta.

Mattioli Engineering: Više od 20 godina uspjeha

Mattioli Engineering iz Italije osmislio je svoj prvi Sustav za mikrodermoabraziju 1991. godine, te se tada i predstavio na tržištu. Osnivači tvrtke rade na području medicine još od 1980. godine. Veliko iskustvo u medicini i kozmetici omogućilo je da se osmisle tehnologije koje su zaštićene pravima i patentima ekskluzivnim za Mattioli Engineering. Ultrapeel® procedure rada nisu dostupne niti u jednom drugom aparatu ili tehnologiji na svijetu.

Mattioli Engineering je prisutan na tržištu u SAD-u s preko 1500 aparata, te na međunarodnom tržištu sa preko 4000 aparata i zadovoljnih klijenata i korisnika. Ultrapeel® sustavi su prepoznati kao standard za ovu vrstu tehnologije. Mnoga istraživanja i kliničke studije su napravljene na našim sustavima mikrodermoabrazije, pa tako i certifikat od strane FDA (Food and Drug Administration) 1996 godine. Klinička istraživanja su sadržavala i studiju o dermalnoj toksičnosti od strane Biocon Inc., Rockville, MD. Medicinska izvješća koja su sadržavala Mattioli opremu, napisana su od strane dr. L Marini & dr. R. Lo Brutto, dr. A. Canella, dr. S. Rosato i drugih. FDA 510K certifikat je dobiven za korištenje Ultrapeel® sustava za mikrodermoabraziju za smanjenje ožiljaka, odstranjivanje tetovaža i općenite dermoabrazije. Ultrapeel® sustavi isto tako imaju CE certifikate. Mattioli Engineering je provjeren i sukladan sa GMP i ISO9002 pravilima.

Ultrapeel® aparati imaju nekoliko patentiranih komponenti koje uključuju:

  • Zatvoreni tok kristala – Omogućuje veću razinu sterilizacije
  • Tok kristala koji se kreće u jednom smjeru – Zatvoreni spremnici za nečiste kristale koji se bacaju
  • Nastavci za rad u obliku V pod kutem od 45°
  • Kristali korunda sterilizirani gama zrakama

Ultrapeel® sustavi za mikrodermoabraziju su upotpunjeni s predstavljanjem tehnologije Dermoelektroporacije® odnosno Transderm® Meso® sustava za dobavu preparata, koji se koristi za lokalnu primjenu preparata u tijelo i kožu za medicinske potrebe. Ovaj sustav je isto tako odobren od strane FDA u 2003 godini. Transderm® Meso® može se koristiti kao alternativa injekcijama. Transderm® Meso® sustav koristi Tehnologiju Dermoelektroporacije® koja primjenjuje ionski preparat u tijelo i kožu, te tako uz pomoć Ultrapeel® aparata za dermoabraziju omogućava vrlo učinkovitu transdermalnu primjenu proizvoda i preparata.

Transderm® Ionto sustav omogućuje sljedeće:

  • Tretmane Bio-obnavljanja kože
  • Tretmane celulita
  • Aplikacija mezoterapije bez korištenja igle
  • Tretmane prije lasera
  • Obnavljanje površine kože

Mikro d.o.o. generalni je zastupnik Mattioli Engineering za Republiku Hrvatsku preko 20 godina. Mattioli Engineering je na Hrvatskom tržištu prepoznat kao proizvođač aparata i opreme bez konkurencije, te vrhunske kvalitete i najvažnije s nenadmašnim rezultatima. Mattioli Engineering aparati za dermoabraziju i mezoterapiju predstavljaju standard u kozmetičkoj i medicinskoj njezi, te su jedni od osnovnih aparata u našoj ponudi koje preporučamo svakom kozmetičkom salonu kao neizostavan komad opreme. Mikro d.o.o. vam uz svaku opremu, aparat i preparat omogućuje školovanje i informacije za rad, za vas i vaše djelatnike, detaljne upute na Hrvatskom jeziku, te kompletnu podršku i suradnju kroz rad. Isto tako imamo zajamčen servis i sve potrebne dijelove za svu Mattioli Engineering opremu i aparate.

Trebate više informacija o proizvodu?

Upišite pojam i pritisnite Enter

Shopping Cart