Transderm-Meso-sustav-mattioli-mikro-hr-02

Transderm® Meso® sustav

Transderm® Meso® sustav je najnoviji način primjene preparata i lijekova putem tehnologije dermoeketroporacije u kožu i tijelo za medicinsku i estetsku uporabu. Radi se o nevjerovatnom postupku koji omogućuje transdermalnu isporuku bilo koje tvari koje doktor ili kozmetičar želi, a koje se inače ne upijaju u kožu zbog svoje tipologije i dimenzija molekula.

Transderm® Meso® sustav omogućuje vrlo učinkovitu transdermalnu primjenu preparata u bilo kojim uvjetima, te se izvodi odmah nakon mikrodermoabrazije. Korisnici Ultrapeel® tehnologije sada imaju priliku dobiti najviše rezultate u transdermalnoj primjeni preparata.

Transderm® Meso® sustav je dizajniran kako bi doktori i kozmetičari mogli iskoristiti sve pogodnosti transdermalne dopreme sastojaka, bez nuspojava koje imaju tradicionalne tehnike. Transderm® Meso® sustav pruža brzo rukovanje, lakšu upravljivost dopreme struje ili vibracije, te prati otpor kože u realnom vremenu kako bi korisniku tretmana pružio rezultat kakav očekuje.

Transderm® Meso® sustav čini tkivo kože propusnim za makromolekule (do milijun daltona – biopsija moguća), na neagresivan način. To je razlog što je Američka FDA organizacija odobrila ovaj sustav kao: “lokalna primjena ionskih lijekova i preparata u tijelo za medicinske potrebe može se koristiti kao alternativa injekcijama”.

Transderm® Meso® sustav može se koristiti za bio revitalizacijske tretmane, tretiranje celulita, apliciranje prije lasera, prije i poslije operativnih zahvata na koži. Može se koristiti kao alternativa injekcijama za sve aplikacije mezoterapije gdje se koristi manja količina proizvoda, bez ozljeda, oštećenja ili iritacije za pacijenta odnosno klijenta. Isto tako su uključeni i tretmani fizičke rehabilitacije i sportske medicine.

Kao dodatna opcija Transderm® Meso® sustavu, u ponudi je Super PLD (Super Precision Liquid Dispenser), odnosno aparat koji jamči doktorima i kozmetičarima kontrolu nad doziranjem preparata i lijekova, koji se homogeno primjenjuju u tijelo pacijenta. Ovome pridonosi i ekran s prikazom impedancije kože.

Cijena: 55.600,00 kn + PDV

Transderm® Meso® sustav dostupan je u sljedećim izvedbama:

  • Sustav koji je vezan na Ultrapeel® II aparat za dermoabraziju
  • Samostalni sustav
    • Baza s napajanjem – za napajanje svih nastavaka
    • Transderm® Meso® upravljačka ploča – za bolje doziranje i aplikaciju preparata
    • Super PLD (Super Precision Liquid Dispenser) – dodatak za precizno doziranje preparata bez gubitaka i 100% zaštitom od vanjskih utjecaja

Trebate više informacija o proizvodu?

Moglo bi vas zanimati

Upišite pojam i pritisnite Enter

Shopping Cart