Aparati za mikrodermoabraziju

Što je mikrodermoabrazija?

Aparati za njegu kože tvrtke Mattioli Engineering izvode naprednu i kontroliranu eksfolijaciju kože. Svrha je korigiranje abnormalnih pojava na koži, koje svoj korijen imaju u epidermisu i pri samom vrhu slojeva blizu površine kože. Ultrapeel® sustavom se sigurno, efikasno, rutinski i bez negativnih posljedica izvodi širok spektar tretmana za njegu kože. Ultrapeel® sustavi za mikrodermoabraziju nude terapiju koja je djelotvorna za sve i za svaki tip kože, čineći kožu zdravijom, već nakon prvog tretmana. Prava je prednost u tome što klijent po završetku tretmana odlazi čistog svježeg blistavog tona kože, do čega dolazi zahvaljujući regeneraciji nove stanične strukture epiderme. Ovo su prvi sustavi za dermoabraziju koji su dobili odobrenje FDA i koriste se širom svijeta, AESTHIPEEL i PEPITA S za kozmetičke, a ULTRAPEEL II za medicinske i kozmetičke primjene.

Mikrodermoabrazija dopušta projiciranje toka inertnih mikro-kristala na površinu kože putem kontroliranog i stupnjevanog vakuuma. To se izvodi pomoću Pyrex uređaja za ručno rukovanje i nastavaka, kojeg je moguće sterilizirati i zamijeniti. Kada je nastavak u dodiru s kožom, dolazi do vakuuma koji omogućuje protok mikro-kristala prema koži. Čim je ručni nastavak podignut, ili ako postoji samo djelomični kontakt s kožom, protok kristala prestaje kao rezultat prekida vakuuma. Ova mogućnost dopušta savršenu kontrolu tretmana kao i štednju kristala.

Sigurnost postupka mikrodermoabrazije

Ovo je postupan i kontroliran postupak abrazije, osoba koja radi aparatom može kontrolirati trajanje i intenzitet tretmana kao i sposobnost zaustavljanja postupka u bilo koje vrijeme podizanjem ručnog nastavka s površine kože pri čemu se odmah zaustavlja tok kristala. Jedini dio aparata koji je u dodiru s kožom je ručni nastavak koji je zamjenjiv. Kristali korunda koji se koriste kao abrazivno sredstvo su inertni i bez bilo kakve biološke interakcije. Isporučuju se u obliku sterilnog pudera za jednokratnu upotrebu, te su sterilizirani gama zrakama i zatvoreni u zaštitna pakiranja.

Mlaz sterilnih mikro-kristala (prah korunda) protječe preko površine kože kroz sustav zatvorenih sterilnih cijevi, te tako odstranjuje neželjene mrtve stanice kože ili ozlijeđenog tkiva. Formira se kontinuirani vakuum kristala (aspiracijski program). Linija čistih kristala i linija korištenih kristala su potpuno neovisne što onemogućuje međusobno miješanje i zagađivanje dok koristite našu opremu. Iskorišteni kristali skupljaju se u izolirani spremnik koji se nakon korištenja baca, ostavljajući sustav potpuno sterilnim i neovisnim, pružajući operateru i klijentu dodatnu zaštitu. Od primarne je važnosti sigurnost, pa se svi dijelovi koji tijekom tretmana dolaze u dodir sa kožom bacaju ili steriliziraju

Trebate više informacija o proizvodu?

Upišite pojam i pritisnite Enter

Shopping Cart