Oprema za kozmetičke salone te njegu lica i tijela MIKRO

Partner znači zajednički interes, obostrani ciljevi i zajedništvo. Kada u životu biramo ulaganja, presudno je odabrati pouzdanog partnera koji će Vam biti na raspolaganju kad je najpotrebnije. Kada odaberete Mikro d.o.o. kao Vašeg partnera, niste samo kupili dio opreme, aparat ili proizvod, već ste započeli partnerstvo koje uključuje tim profesionalaca koji zajedno s Vama rade prema postizanju Vaših ciljeva.
Ulažete li u jedan proizvod ili u cijelu liniju aparata i proizvoda, Mikro d.o.o. Vam pojednostavljuje taj postupak, garantirajući da je svaki izbor jednostavan.

Firma Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe.  Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima, isporučena uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu Diva plus.
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju.
Imamo sve potrebno za Vaš kozmetički salon, studio za uljepšavanje, salon za manikuru i pedikuru. Aparate za njegu lica i tijela, opremu za masažu, kozmetičke ležajeve, kozmetičke stolice, police za kozmetiku i aparate, opremu za manikuru i pedikuru, kozmetičke stupove, profesionalne i kućne, stojeće i ležeće solarije, program za oporavak ruku i noktiju, te preparate za manikuru i pedikuru, profesionalnu liniju proizvoda za njegu lica, itd. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: Trind prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, Bio-Therapeutic preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a, Mattioli Engineering aparate za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, Bios aparate za radiofrekvenciju, kavitaciju i lasere iz Italije, liniju profesionalnih i kućnih solarija Luxura iz Nizozemske, Decomedical i Live spa liniju osnovne opreme za salone i spa centre iz Italije. Ovo je samo jedan mali dio naše ponude s kojom kompletno opremamo Vaš salon ljepote ili wellness…. jednostavan izbor.

Kontakt i lokacija

Adresa: Klanjčić 47a, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska (mapa)
Radno vrijeme: Ponedjeljak-petak: 09:00-17:00h

Telefon

E-mail adresa

Što klijenti kažu o nama?

"Moja najdraža firma za kozmetiku i proizvode za njegu lica!"

Natalija, Zagreb

"Uvijek pronađem sve za svoj kozmetički salon. Od kozmetičkih preparata do aparata."

Adrijana, Split

"Profesionalni i kvalitetni. Hvala vam."

Jelena, Krk

Upišite pojam i pritisnite Enter

Shopping Cart