Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Hapro Proline C solarij za kućnu uporabu

6.640,00  (50.029,08 kn) PDV uklj.

Hapro Proline C uređaj je za svakoga tko traži profesionalni solarij za kućnu upotrebu. Hapro Proline C i V čine savršenu kombinaciju solarija vrhunske klase u smislu luksuza, ali s upravljivošću i lakoćom korištenja koje poznajemo iz kućne ponude. Hapro Proline je stoga izuzetno prikladan za sunčanje u spa ili beauty okruženju, ali je također savršen ako tražite maksimalan luksuz na suncu kod kuće.

hapro_prolinec_001

Description

Hapro Proline C uređaj je za svakoga tko traži profesionalni solarij za kućnu upotrebu. Hapro Proline C i V čine savršenu kombinaciju solarija vrhunske klase u smislu luksuza, ali s upravljivošću i lakoćom korištenja koje poznajemo iz kućne ponude. Hapro Proline je stoga izuzetno prikladan za sunčanje u spa ili beauty okruženju, ali je također savršen ako tražite maksimalan luksuz na suncu kod kuće.

Proline C je opremljen s 24 lampe za sunčanje od 100 W i 4 lampe za sunčanje od 80 W. Ovaj model također je opremljen visokotlačnim solarijem za lice od 400 W. Ova visokotlačna lampa osigurava optimalno tamnjenje lica i također pruža ugodnu infracrvenu toplinu.

Za svaki solarij imamo osiguranu montažu, servis, rezervne dijelove i podršku kroz rad. Cijena montaže i putnih troškova nije uključena u cijenu solarija.

Specifikacije Hapro Proline C solarija

PROLINE 28/1 C
Cijevi14 x Maxlight 100W-R CEIII
10 x Maxlight L 100W-R CEIII
4 x Maxlight 80W-R CEIII
Sredstvo za tamnjenje lica1 x Maxlight HP 400W-D
Hladnjak za tijeloDa
ReflektorReflector lamps
TimerDigital
AlarmDa
Brojač satiDa
Prednja strana ukrasnog elementaDa
Click-Strip sustavDa
UV zaštitne naočale (2 para)Da
Snaga3.3 kW kW
Osigurači1 x 16A
Težina120 kg
Veza230V/2N~/PE/50Hz

Dimenzije Hapro Proline C solarija

hapro_home_proline_c_dimnezije_mikro_hr

Video galerija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

, ,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand