Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Luxura Jewel EQ45

52.900,00  PDV uklj.

Jeste li spremni za revoluciju u sunčanju uz 50% uštede energije i 100% snage sunčanja? Da! Manje je zapravo više, zahvaljujući revolucionarnim tehničkim inovacijama i jedinstvenoj kombinaciji UV-A i UV-B LED tehnologije.

3023

Description

Luxura Jewel najnoviji je model u Luxurinom vrhunskom segmentu i ističe se u mnogim aspektima. Nova tehnologija i revolucionarni inovativni razvoj stvaraju spektakularno iskustvo sunčanja s izvrsnim rezultatima sunčanja. JEWEL EQ45 opremljen je s ukupno 454 UV-A PowerLED, 18 UV-B PowerLED, 331 crvenom LED i 672 žute mikro LED. Po cijeloj dužini, klupa i nadstrešnica opremljeni su s 10 BOS Boostera za superbrzi učinak tamnjenja i 37 Premium EQ Intensive lampi 80-100W.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Specifikacije Hapro Luxura solarija

Jewel EQ45 značajke
Vrh cijevi23x Premium EQ Intensive 80-100W
6x BOS booster
Sredstvo za tamnjenje lica176 x UVA LED
16xUVB LED
68xRED LED
672 x žuta mikro LED
Nastavak na ramenima16xUVA LED
2xUVB LED
8xCRVENA LED
Ramena-vrat kožarska klupa10 x UVA LED
5x CRVENA LED
Baza cijevi14x Premium EQ Intensive 80-100W
4x BOS booster
Središnji kapacitet odvoda zraka3800 m3
Veza230V 3~/400V 3N~/PE/50-60Hz
Vlast7.2kW
Snaga uključujući klima uređaj9.3kW
Osigurači3 x 16A
Težina uklj. klima uređaj725 kg

Dimenzije Hapro Luxura Jewel solarija

Hapro-Luxura-jewel_eq45-profesionalni-solarij-mikro-hr-oprema-kozmeticke-salone-profesionalni-solariji-zagreb-dimenzije

Video galerija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Dodatna oprema

  • Klima uređaj – Kataloški: 3024
  • Wellness paket (Xsens III, Qsens) – Kataloški: 3025
  • Exclusive paket (Xsens III, Qsens, Klima uređaj) – Kataloški: 3026
  • Pokrov izlazne cijevi od zraka – Kataloški: 3027
  • Pokrov izlazne cijevi od zraka s povratom toplog zraka u prostor i termostatom – Kataloški: 3028

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand