Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Hapro Mobile Sun solarij za kućnu uporabu

2.570,00  PDV uklj.

Uz Hapro Mobile Sun dobivate prekrasno kompaktno sunce kod kuće. Idealan uređaj za svakoga tko želi uživati u opuštajućem sunčanju, bez žrtvovanja prostora u kući. Kompaktno pohranjen, lako konstruiran i pomičan na integriranim valjcima, Mobile Sun je iznimno fleksibilan. Tri visokotlačne lampe od 500 W i parabolični reflektor daju tijelu i licu prekrasan, ravnomjerno preplanuli ten.

3202

Description

Pomoću ovog kompaktnog solarija za cijelo tijelo možete uživati u opuštajućem sunčanju. Hapro Mobile Sun ima tri HPW žarulje od 500 W, što rezultira (u kombinaciji s paraboličnim reflektorima) glatkim preplanulim licima i tijelom. Ovaj solarij za cijelo tijelo može se prilagoditi po visini kako bi se stvorila optimalna udaljenost do tijela. Na ovaj način možete se sunčati u svakom trenutku dana u svom domu.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Mjerač udaljenosti pomaže vam odrediti optimalnu udaljenost za učinkovito i odgovorno sunčanje. Hapro Mobile Sun ima tri HPW žarulje od 500 W, što rezultira (u kombinaciji s paraboličnim reflektorima) glatkim preplanulim licima i tijelom. Hapro Mobile Sun je vrlo kompaktan i razumljiv. U roku od 10 sekundi uređaj se postavi u položaj i spreman za upotrebu. Podnožje ne mora biti smješteno ispod kreveta, što Hapro Mobile Sun čini pogodnim za sunčanje na krevetima s krevetnim okvirima ili bilo gdje gdje nema mjesta za ležanje. Nakon sesije može se spremiti i pohraniti jednako lako. Analogni timer prati vrijeme za vaš wellness sesiju. Hapro Mobile Sun ima sjajnu memoriju sesija za dvije osobe, što vam omogućava praćenje broja sesija. S integriranim kotačima Mobile Sun se lako i fleksibilno kreće.

Specifikacije Hapro Mobile Sun solarija

MOBILE SUN
Cijevi3 x 500W UV HPA
Hladnjak za tijeloNe
ReflektorParabolic reflector
TimerAnalog
AlarmNe
Brojač satiNe
UV zaštitne naočale (2 para)Da
Snaga1.65 kW kW
Osigurači1 x 16A
Težina30.4 kg
Veza230V/1N~/PE

Dimenzije Hapro Topaz solarija

Video galerija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand