Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Luxura V6 profesionalni solarij

10.990,00  (82.804,16 kn) 13.390,00  (100.886,96 kn) PDV uklj.

Luxura V6 je pristupačan, svestrani talent za sunčanje. Kao osnovni solarij, ovaj moderan vertikalni solarij idealan je model za svakoga tko želi proširiti svoje usluge profesionalnim sunčanjem. Izbor svjetiljki i mnoge dodatne značajke omogućuju da se V6 razvije u vrlo cjelovitu i luksuznu okomitu ležaljku. V6 je standardno opremljen s Ambient FlowLight i vezom s portalom MyLuxura (osim V6 42 XL).

luxura_v6_001

Description

Luxura V6 je pristupačan, svestrani talent za sunčanje. Kao osnovni solarij, ovaj moderan vertikalni solarij idealan je model za svakoga tko želi proširiti svoje usluge profesionalnim sunčanjem. Izbor svjetiljki i mnoge dodatne značajke omogućuju da se V6 razvije u vrlo cjelovitu i luksuznu okomitu ležaljku. V6 je standardno opremljen s Ambient FlowLight i vezom s portalom MyLuxura (osim V6 42 XL).

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Standardne karakteristike

Ambijentalno protočno svjetlo
Uživajte u šarenom Ambient Flowlightu. Dajte visokokvalitetnom dizajnu neodoljivu privlačnost i osvijetlite prostoriju atraktivnom igrom boja gdje se različite boje lijepo prelijevaju jedna u drugu. Po želji se može postaviti i jedna stalna nijansa boje, tako da se solarij savršeno uklapa u ostatak salona. Zaista privlači pažnju! Ambient Flowlight nudi ne manje od petnaest programa za prekrasne efekte boja koji se prelijevaju jedan u drugi ili trideset stalnih tonova boja.

Zaslon u boji
XL svjetlo
Ekstra duge lampe duljine dva metra jamče ravnomjernu preplanulost od glave do pete, bez obzira na visinu ljubitelja sunca.

EcoPower
Integrirana elektronička prigušnica optimizira konfiguraciju žarulja i osigurava uštedu energije od približno 25%.

MojMP3
Uz značajku MyMP3, svaki ljubitelj sunca sluša vlastitu glazbu tijekom sesije. Jednostavno priključite vlastiti MP3 player ili pametni telefon za osobni odabir glazbe.

Dodatne mogućnosti

Svlačionica
Svlačionica se može montirati na vertikalni solarij, stvarajući samostalnu kabinu za sunčanje.

myLuxura Portal
Otkrijte kako maksimizirati korištenje svojih solarija i uštedjeti troškove u isto vrijeme s MyLuxura; portal za upravljanje i usluge u oblaku koji omogućuje izravan kontakt s Luxura ležaljkama. Za jednostavan pregled rada solarija, upravljanje statusima usluga i kontinuirano promoviranje optimalnog i nesmetanog korištenja solarija. Podaci su lako dostupni unutar sigurnog okruženja za prijavu i mogu se preuzeti izravno s portala. Gdje god se nalazili, vaši su podaci uvijek dostupni i prikazani u preglednim pregledima i tablicama. Uvid u životni vijek lampi i akrilnih ploča te indikacija kada ih treba zamijeniti za optimalnu upotrebu, ažuriranje softvera putem WiFi-a i online radio samo su neke od brojnih mogućnosti koje nudi MyLuxura.

SoundAround plus
Pojačajte glasnoću uz SoundAround Plus! Opustite se tijekom sunčanja uz odličnu surround glazbu. SoundAround Plus nudi četiri eksterna audio kanala koji se mogu spojiti prema nahođenju poduzetnika. Ova značajka također uključuje standardni SmartVoice, Bluetooth, četiri zvučnika, subwoofer i dvije unaprijed programirane SD kartice koje sadrže dva dodatna interna glazbena kanala, s opuštajućom, energičnom ili vlastitom unaprijed programiranom glazbom.

Bluetooth
Bluetooth je dio značajke SoundAround plus. Zahvaljujući Luxura Bluetooth sustavu, ljubitelji sunca mogu bežično puštati vlastitu glazbu tijekom sunčanja. S pametnim telefonom ili tabletom možete se jednostavno povezati s Bluetooth odašiljačem ležaljke. Jedinstveno za ovaj sustav je mogućnost da kao operater postavlja broj kabine ili ležaljke i pristupnu šifru, tako da korisnik može brzo i jednostavno uspostaviti ispravnu vezu. Također zgodno: tijekom strujanja, ljubitelj sunca može jednostavno primati dolazne pozive. U tom slučaju iz zvučnika se više ne čuje glazba i razgovor se može voditi samo izravno putem mobilnog telefona. Na kraju sunčanja, Bluetooth veza se automatski prekida.

SmartVoice
SmartVoice je dio značajke SoundAround plus i sadrži prijateljski glas koji ljubitelja sunca vodi kroz različite opcije i funkcije solarija. SmartVoice je dostupan na nekoliko jezika.

Qsens
Qsens je dio ukusnih wellness značajki Luxure i prirodno je osvježavajući. Fina vodena magla raspoređuje se po licu i tijelu, po želji u intervalima, za senzacionalno hlađenje tijekom sunčanja. Ova se značajka jednostavno uključuje i isključuje tijekom sunčanja putem upravljačke ploče.

Xsens
Xsens je dio ukusnih wellness značajki Luxure. Za potpuno wellness iskustvo možete uživati ​​u ukusnom mirisu dok se sunčate uz Xsens. Korisnik odabire miris na početku sesije putem upravljačke ploče, ali se po želji može lako promijeniti tijekom sunčanja. Dostupan u mirisima Ocean, Blossom i Sandalwood.

ZABAVA
Sustav s jednim studijskim kanalom, zvučnicima i MP3 priključkom. Držač u panelu Ambient FlowLight nudi prostor za pametni telefon ili tablet.

VRHUNSKA KONTROLA
Otkrijte kako maksimizirati korištenje svojih solarija i uštedjeti troškove u isto vrijeme s MyLuxura; portal za upravljanje i usluge u oblaku koji omogućuje izravan kontakt s Luxura solarijima.

ZASLON U PUNOJ BOJI
Elegantan zaslon u boji privlači pažnju i korisniku omogućuje navigaciju kroz sve opcije s najvećom lakoćom. Zahvaljujući jasnim ikonama u pametnom izborniku na dodir, različite opcije se lako mogu postaviti po želji.

UŠTEDA PROSTORA
Dvoja pero lagana vrata otvaraju se lako i lagano i imaju mali radijus radi uštede prostora.

Specifikacije Hapro Luxura solarija

V6 42 XLV6 44 XL BALANCEV6 44 XL BALANCE*V6 48 XL BALANCEV6 48 XL BALANCE*
Cijevi42 x 180W XL44 x 180W XL Premium Balanced E-Power44 x 200W XL Premium Balanced E-Power48 x 180W XL Premium Balanced E-Power48 x 200W XL Premium Balanced E-Power
Veza400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz
Snaga8.5 kW8 kW8 kW8.5 kW8.5 kW
Osigurači3 x 16A3 x 16A3 x 16A3 x 16A3 x 16A
Težina241 kg165 kg165 kg167 kg167 kg

Dimenzije Hapro Luxura solarija

Video galerija

Virtualna šetnja

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

, ,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand