Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Kolagen solarij Hapro Seecret C300

10.764,00  (81.101,36 kn) PDV uklj.

Seecret C300 vas okružuje kolagenskim svjetlom od glave do pete. Inteligentna i tiha ventilacija jamči opuštajuće Seecret iskustvo, kao i mogućnost povezivanja vlastitog MP3 playera putem ugrađenog SoundBoxa za savršeno zvučno iskustvo.

3232

Description

Seecret C300 posebno je prikladan za one koji su novi na tržištu proizvoda za njegu kože. Kupnjom Seecret C300, snažnog i svestranog talenta za poboljšanje kože, lako možete zakoračiti u ovaj novi wellness segment bez dodatnih ulaganja u protok snage i odvod zraka. Sa svježim, kompaktnim i modernim dizajnom, C300 je savršen izbor za svakoga tko traži udoban uređaj profesionalnog izgleda; Seecret C300 ima sve.

Seecret C300 vas okružuje kolagenskim svjetlom od glave do pete. Inteligentna i tiha ventilacija jamči opuštajuće Seecret iskustvo, kao i mogućnost povezivanja vlastitog MP3 playera putem ugrađenog SoundBoxa za savršeno zvučno iskustvo.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Specifikacije Hapro Luxura solarija

SEECRET C300
Cijevi32 x Seecret XL 120W-R
Hladnjak za tijeloDa
TimerDigital
AlarmDa
Brojač satiDa
UV zaštitne naočale (2 para)Da
Vlast3.6 kW kW
Osigurači3x10A1x16A
Težina245 kg
Veza400V/3N~PE/50HZ
230V/1N~PE/50HZ

Dimenzije Hapro Luxura solarija

hapro_seecret_c300_dimenzije_mikro_hr

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Dodatna oprema dostupna uz solarij Hapro Seccret C300

  • Ventilator za tijelo (šifra 22878)
  • Montaža za odvod zraka (šifra 20342)

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand