Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Hapro Onyx solarij za kućnu uporabu

3.450,00  (25.994,03 kn) 5.728,00  (43.157,62 kn) PDV uklj.

Hapro Onyx je premium model unutar asortimana solarija za kućnu upotrebu. Ova predivno luksuzna ležaljka opremljena je svim pogodnostima za opuštajuće wellness iskustvo. Zahvaljujući elegantnoj završnoj obradi i shemi boja, sofa se također savršeno uklapa u svaki interijer. Tražite li rješenje koje štedi prostor, ali ne želite pristati na kompromis u pogledu luksuza?

hapro_onyx_001_3215

Description

Hapro Onyx je premium model unutar asortimana solarija za kućnu upotrebu. Ova predivno luksuzna ležaljka opremljena je svim pogodnostima za opuštajuće wellness iskustvo. Zahvaljujući elegantnoj završnoj obradi i shemi boja, sofa se također savršeno uklapa u svaki interijer. Tražite li rješenje koje štedi prostor, ali ne želite pristati na kompromis u pogledu luksuza? Zatim odaberite Onyx suncobran na T-tronošcu. Nakon sunčanja, ovaj baldahin možete jednostavno vratiti u položaj za odmor koji štedi prostor.

Solarij Onyx 26/1 C opremljen je sa 22 lampe za sunčanje od 100W i 4 lampe za sunčanje od 80W. Ovaj model također je opremljen visokotlačnim solarijem za lice od 400 W. Ova visokotlačna lampa osigurava optimalno tamnjenje lica i također pruža ugodnu infracrvenu toplinu.

Za svaki solarij imamo osiguranu montažu, servis, rezervne dijelove i podršku kroz rad. Cijena montaže i putnih troškova nije uključena u cijenu solarija.

Onyx 26/1 Combi nudi poseban visokotlačni štampač visokog pritiska od 400 W za dodatni naglasak izravnom pigmentacijom. Istovremeno, svjetiljke ispuštaju infracrveni zrak kako bi potaknuo cirkulaciju krvi da još bolje porumeni kožu. Druga verzija je Onyx 26/5 Combi s pet specijalnih svjetiljki za špagete (svaka po 25 W) za učinkovito tamnjenje područja lica, plus neizravnu pigmentaciju za dugotrajni ten uz dodavanje malo više UVB zraka. Žarulje za sunčanje prekrivene su visokokvalitetnim akrilima koji prenose UV zrake.

Kombinacija Onyx-a ima široku ležeću površinu i zakrivljen nadstrešnicu, koji ravnomjerno i istovremeno oplakuje vaše cijelo tijelo. Digitalni zaslon je ergonomski i jednostavan za upotrebu. Digitalni mjerač vremena osigurava pravu količinu sunčanja za vaš osobni tip kože. Prikazuje trajanje sesije i dat će suptilan signal, nekoliko sekundi prije završetka sesije.

Uživajte u raskošnom suncu, dok sunčate na obje strane tijela. Sunčani tunel Onyx Combi sa 26 svjetiljki za sunčanje daje raskošan doživljaj sunčanja uz prekrasan rezultat. Poseban sustav reflektiranja traka (SRS) jamči najučinkovitiju upotrebu sunčevih zraka. Onyx 26/1 Combi nudi poseban visokotlačni štampač visokog pritiska od 400 W za dodatni naglasak izravnom pigmentacijom. Istovremeno, svjetiljke ispuštaju infracrveni zrak kako bi potaknuo cirkulaciju krvi da još bolje porumeni kožu. Druga verzija je Onyx 26/5 Combi s pet specijalnih svjetiljki za špagete (svaka po 25 W) za učinkovito tamnjenje područja lica, plus neizravnu pigmentaciju za dugotrajni ten uz dodavanje malo više UVB zraka. Žarulje za sunčanje prekrivene su visokokvalitetnim akrilima koji prenose UV zrake.

Specifikacije Hapro Onyx solarija

ONYX 26/1 CONYX 14/5 TONYX 14/1 TONYX 26/5 C
Cijevi10 x Maxlight L 100W CEIII
4 x Maxlight 80W CEIII
12 x Maxlight 100W CEIII
14 x Maxlight 100W L CEIII10 x Maxlight L 100W CEIII
4 x Maxlight 80W CEIII
14 x Maxlight L 100W CEIII
12 x Maxlight 100W CEIII
Sredstvo za tamnjenje lica1 x 400W5 x 25W1 x 400W5 x 25W
Hladnjak za tijeloDaDaDaDa
ReflektorStrip-Reflector-SystemStrip-Reflector-SystemStrip-Reflector-SystemStrip-Reflector-System
TimerDigitalDigitalDigitalDigital
AlarmDaDaDaDa
Brojač satiDaDaDaDa
Prednja strana ukrasnog elementaDaNije dostupnoNije dostupnoDa
Click-Strip sustavDaDaDaDa
UV zaštitne naočale (2 para)DaDaDaDa
Snaga3.24 kW kW1.81 kW kW1.98 kW kW3.19 kW kW
Osigurači1 x 16A1 x 16A1 x 16A1 x 16A
Težina131 kg81 kg84 kg128 kg
Veza230V/1N~/PE230V/1N~/PE230V/1N~/PE230V/1N~/PE

Dimenzije Hapro Topaz solarija

Video galerija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

, , ,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand