Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Kolagen solariji Hapro Seecret C25

300,00  (2.260,35 kn) PDV uklj.

Čisto opuštanje u vlastitom domu dok vaša koža uživa u prirodnom, čistom tretmanu za poboljšanje kože s Hapro Seecret C25. Za sve koji žele izgledati blistavo iznutra prema van. Postavite kompaktni, lagani Hapro Seecret C25 gdje god želite, tako da možete uživati u prekrasnoj sesiji u bilo koje doba dana. Osjećate se ugodno u vlastitoj koži i izgledate vidljivo blistavije.

3230

Description

Čisto opuštanje u vlastitom domu dok vaša koža uživa u prirodnom, čistom tretmanu za poboljšanje kože s Hapro Seecret C25. Za sve koji žele izgledati blistavo iznutra prema van. Postavite kompaktni, lagani Hapro Seecret C25 gdje god želite, tako da možete uživati u prekrasnoj sesiji u bilo koje doba dana. Osjećaj: osjećate se ugodno u vlastitoj koži i izgledate vidljivo blistavije.

Četiri Seecret® lampe od 15 W, u kombinaciji s integriranim Strip-Reflector-System (SRS), osiguravaju da posebna svjetlost kolagena dopre do dubljih slojeva kože, tako da se može postići optimalan rezultat. S ugrađenim mjeračem vremena možete jednostavno postaviti točno vrijeme sesije. Pratite koliko ste sesija imali? To je također moguće zahvaljujući memoriji sesije za dvije osobe.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Specifikacije Hapro solarija

SEECRET C25
Cijevi4 x Seecret 15W
ReflektorStrip-Reflector-System
TimerAnalog
AlarmNe
Brojač satiNe
UV zaštitne naočale (2 para)Da
Snaga0.075 kW kW
Osigurači1 x 16 A
Težina2.9kg
Veza230V/2N-/PE/50Hz

Dimenzije solarija

hapro_seecret_c25_dimnezije_mikro_hr

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand