Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Luxura V8 vertikalni solarij

14.690,00  (110.681,81 kn) 16.490,00  (124.243,91 kn) PDV uklj.

Čista elegancija, savršena kvaliteta i privlačan dizajn idu ruku pod ruku s najprestižnijim performansama zahvaljujući naprednim novim značajkama i funkcionalnostima. Elegantna Luxura V8 apsolutni je vrh u segmentu okomitih solarija. Ne samo zbog privlačnog dizajna koji je prekrasno osvijetljen od glave do pete atraktivnom igrom boja, već i zbog brojnih značajki i funkcionalnosti koje jamče vrlo luksuzno i ugodno iskustvo sunčanja.

luxura_v8_001

Description

Čista elegancija, savršena kvaliteta i privlačan dizajn idu ruku pod ruku s najprestižnijim performansama zahvaljujući naprednim novim značajkama i funkcionalnostima. Elegantna Luxura V8 apsolutni je vrh u segmentu okomitih solarija. Ne samo zbog privlačnog dizajna koji je prekrasno osvijetljen od glave do pete atraktivnom igrom boja, već i zbog brojnih značajki i funkcionalnosti koje jamče vrlo luksuzno i ugodno iskustvo sunčanja. V8 je standardno opremljen s Ambient FlowLight, XL Light, vezom s MyLuxura portalom i SoftClose vratima.

V8 48 XL Highbrid opremljen je PREMIUM Intelligent E-Power žaruljama čija se snaga (100/200 W) može zasebno regulirati po žarulji zahvaljujući sustavu Intelligent Power Control (IP Control). 9200 Highbrid također kombinira plave PREMIUM lampe s PREMIUM crvenim lampama i stoga osigurava izvrsne rezultate tamnjenja, uz dašak njege kože.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Standardne karakteristike

Ambijentalno protočno svjetlo
Uživajte u šarenom Ambient Flowlightu. Dajte visokokvalitetnom dizajnu neodoljivu privlačnost i osvijetlite prostoriju atraktivnom igrom boja gdje se različite boje lijepo prelijevaju jedna u drugu. Po želji se može postaviti i jedna stalna nijansa boje, tako da se solarij savršeno uklapa u ostatak salona. Zaista privlači pažnju! Ambient Flowlight nudi ne manje od petnaest programa za prekrasne efekte boja koji se prelijevaju jedan u drugi ili trideset stalnih tonova boja.

Zaslon u boji
EcoPower
Integrirana elektronička prigušnica optimizira konfiguraciju žarulja i osigurava uštedu energije od približno 25%.

IP kontrola
IP Control je Luxurin jedinstveni ‘Inteligentni sustav napajanja’ koji stvara veću energetsku učinkovitost. Ovaj inteligentni dodatni softver održava kontrolu nad napajanjem žarulja i osigurava da je izlazna snaga lampi konstantna tijekom njihova životnog vijeka. Sustav također prati optimalne (i EU preporučene) vrijednosti unutar 0,3 Watt/m2 i UV tip III. Ako to dopušta nacionalno zakonodavstvo, svjetiljke se također mogu podesiti za bolje performanse. IP Control smanjuje ukupnu potrošnju energije za 25%, a također produljuje vijek trajanja žarulja do 1500 sati gorenja. Rezultat; manji troškovi za poduzetnika! Novi IP Control II (sada dostupan samo za VEGAZ) također stvara mogućnost upravljanja svakom svjetiljkom pojedinačno, tako da se svjetiljke koje su dalje od tijela mogu opskrbiti s više struje kako bi se kompenzirala udaljenost od tijela. iz tijela. Time se osigurava da svaki dio tijela bude opskrbljen istom dozom UV svjetla od 0,3 W/m2.

SoftClose
Luxura V8 opremljena je SoftClose vratima. Inteligentno razvijen sustav šarki s integriranim amortizerima osigurava da se vrata V8 otvaraju i zatvaraju vrlo nježno i lako, što rezultira vrlo ugodnim i ugodnim iskustvom sunca.

XL svjetlo
Ekstra duge lampe duljine dva metra jamče ravnomjernu preplanulost od glave do pete, bez obzira na visinu ljubitelja sunca.

MojMP3
Uz značajku MyMP3, svaki ljubitelj sunca sluša vlastitu glazbu tijekom sesije. Jednostavno priključite vlastiti MP3 player ili pametni telefon za osobni odabir glazbe.

Dodatne mogućnosti

Svlačionica
Svlačionica se može montirati na vertikalni solarij, stvarajući samostalnu kabinu za sunčanje.

myLuxura Portal
Otkrijte kako maksimizirati korištenje svojih solarija i uštedjeti troškove u isto vrijeme s MyLuxura; portal za upravljanje i usluge u oblaku koji omogućuje izravan kontakt s Luxura ležaljkama. Za jednostavan pregled rada solarija, upravljanje statusima usluga i kontinuirano promoviranje optimalnog i nesmetanog korištenja solarija. Podaci su lako dostupni unutar sigurnog okruženja za prijavu i mogu se preuzeti izravno s portala. Gdje god se nalazili, vaši su podaci uvijek dostupni i prikazani u preglednim pregledima i tablicama. Uvid u životni vijek lampi i akrilnih ploča te indikacija kada ih treba zamijeniti za optimalnu upotrebu, ažuriranje softvera putem WiFi-a i online radio samo su neke od brojnih mogućnosti koje nudi MyLuxura.

SoundAround plus
Pojačajte glasnoću uz SoundAround Plus! Opustite se tijekom sunčanja uz odličnu surround glazbu. SoundAround Plus nudi četiri eksterna audio kanala koji se mogu spojiti prema nahođenju poduzetnika. Ova značajka također uključuje standardni SmartVoice, Bluetooth, četiri zvučnika, subwoofer i dvije unaprijed programirane SD kartice koje sadrže dva dodatna interna glazbena kanala, s opuštajućom, energičnom ili vlastitom unaprijed programiranom glazbom.

Bluetooth
Bluetooth je dio značajke SoundAround plus. Zahvaljujući Luxura Bluetooth sustavu, ljubitelji sunca mogu bežično puštati vlastitu glazbu tijekom sunčanja. S pametnim telefonom ili tabletom možete se jednostavno povezati s Bluetooth odašiljačem ležaljke. Jedinstveno za ovaj sustav je mogućnost da kao operater postavlja broj kabine ili ležaljke i pristupnu šifru, tako da korisnik može brzo i jednostavno uspostaviti ispravnu vezu. Također zgodno: tijekom strujanja, ljubitelj sunca može jednostavno primati dolazne pozive. U tom slučaju iz zvučnika se više ne čuje glazba i razgovor se može voditi samo izravno putem mobilnog telefona. Na kraju sunčanja, Bluetooth veza se automatski prekida.

SmartVoice
SmartVoice je dio značajke SoundAround plus i sadrži prijateljski glas koji ljubitelja sunca vodi kroz različite opcije i funkcije solarija. SmartVoice je dostupan na nekoliko jezika.

Qsens
Qsens je dio ukusnih wellness značajki Luxure i prirodno je osvježavajući. Fina vodena magla raspoređuje se po licu i tijelu, po želji u intervalima, za senzacionalno hlađenje tijekom sunčanja. Ova se značajka jednostavno uključuje i isključuje tijekom sunčanja putem upravljačke ploče.

Xsens
Xsens je dio ukusnih wellness značajki Luxure. Za potpuno wellness iskustvo možete uživati ​​u ukusnom mirisu dok se sunčate uz Xsens. Korisnik odabire miris na početku sesije putem upravljačke ploče, ali se po želji može lako promijeniti tijekom sunčanja. Dostupan u mirisima Ocean, Blossom i Sandalwood.

SOFTCLOSE
V8 je opremljen s dvoja vrata koja štede prostor i koja se otvaraju i zatvaraju vrlo nježno i lako zahvaljujući mehanizmu za meko zatvaranje.

VRHUNSKA KONTROLA
Otkrijte kako maksimizirati korištenje svojih solarija i uštedjeti troškove u isto vrijeme s MyLuxura; portal za upravljanje i usluge u oblaku koji omogućuje izravan kontakt s Luxura solarijima.

INTENZIVNI REZULTATI SUNČANJA
Optimalna ravnoteža UVA i UVB zraka rezultira intenzivnom pigmentacijom. U kombinaciji s crvenim lampama, PREMIUM lampe stvaraju izvrsne rezultate tamnjenja, uz dašak njege kože.

ZASLON U PUNOJ BOJI
Elegantan zaslon u boji privlači pažnju i korisniku omogućuje navigaciju kroz sve opcije s najvećom lakoćom. Zahvaljujući jasnim ikonama u pametnom izborniku na dodir, različite opcije se lako mogu postaviti po želji.

Specifikacije solarija

V8 48 XL BALANCEV8 48 XL BALANCE*V8 48 XL INTELLIGENTV8 48 XL HIGHBRID
Cijevi48 x 180W XL Premium Balanced E-Power48 x 200W XL Premium Balanced E-Power48 x 100/200W XL Premium Intelligent E-PowerPremium Intelligent E-power 100/200W (36 x blue, 12 x red)
Veza400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz
Snaga8.5 kW8.5 kW10.5 kW10.5 kW
Osigurači3 x 16A3 x 20A3 x 20A3 x 20A
Težina167 kg167 kg167 kg167 kg

Dimenzije Luxura V8 solarija

hapro_luxura_v8_solarij_dimenzije_mikro_hr

Video galerija

Virtualna šetnja

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

, ,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand