Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Hapro Collagen Sun solarij za kućnu uporabu

4.946,00  (37.265,64 kn) 5.988,00  (45.116,59 kn) PDV uklj.

Hapro Collagen Sun kombinira njegu kože i sunčanje za prekrasno luksuzno wellness iskustvo. Ovaj aparat za sunčanje sadrži Collatan® lampe; napredna svjetlosna tehnologija koja kombinira terapiju njege kože, koristeći crveno svjetlo i UV svjetlo. To rezultira intenzivnim procesom tamnjenja s daškom njege kože. Za ravnomjernu i prirodnu preplanulost.

hapro_collagensun_001

Description

Hapro Collagen Sun kombinira njegu kože i sunčanje za prekrasno luksuzno wellness iskustvo. Ovaj aparat za sunčanje sadrži Collatan® lampe; napredna svjetlosna tehnologija koja kombinira terapiju njege kože, koristeći crveno svjetlo i UV svjetlo. To rezultira intenzivnim procesom tamnjenja s daškom njege kože. Za ravnomjernu i prirodnu preplanulost.

Collagen Sun 26/5 opremljen je sa 26 Collatan lampi od 100W. Za dodatnu njegu kože lica, ovaj model je opremljen i sa 5 posebnih Seecret kolagenskih boostera od po 25W.

Za svaki solarij imamo osiguranu montažu, servis, rezervne dijelove i podršku kroz rad. Cijena montaže i putnih troškova nije uključena u cijenu solarija.

Specifikacije Hapro Collagen Sun solarija

COLLAGEN SUN 24COLLAGEN SUN 26/5
Cijevi24 x Maxlight Collatan 100W-R14 x Maxlight Collatan 100W-R
12 x Maxlight Collatan L 100W-R
Sredstvo za tamnjenje licaNe5 x Seecret 25W
Hladnjak za tijeloOpcijaDa
ReflektorStrip-Reflector-SystemStrip-Reflector-System
TimerAnalogDigital
AlarmDaDa
Brojač satiNeDa
Prednja strana ukrasnog elementaOpcijaDa
Click-Strip sustavDaDa
UV zaštitne naočale (2 para)DaDa
Snaga2.83 kW kW3.19 kW kW
Osigurači1 x 16A1 x 16A
Težina119 kg128 kg
Veza230V/1N~/PE230V/1N~/PE

Dimenzije Hapro Collagen Sun solarija

Specifikacije-Hapro-Collagen-Sun-solarija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

U ponudi dodatne opreme za Hapro Collagen Sun solarij:

  • Ventilator za tijelo (šifra 12596)
  • Dekorativni prednji panel (šifra 28510)

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand