Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Luxura Vegaz 9200 profesionalni solarij

35.890,00  (270.413,21 kn) 42.790,00  (322.401,26 kn) PDV uklj.

Inovativna tehnologija rasvjete, dizajn koji oduzima dah i senzacionalna kvaliteta, to je ono što predstavlja Luxura VEGAZ; premium model unutar Luxura asortimana profesionalne opreme za sunčanje. I dimenzije i dizajn su neodoljivi i svaki detalj je pažljivo osmišljen. Nova tehnološka dostignuća rezultiraju nevjerojatnom energetskom učinkovitošću, a pametne inovacije stvaraju vrhunsko udobno i opuštajuće iskustvo sunca.

luxura_vegaz9200_001

Description

Inovativna tehnologija rasvjete, dizajn koji oduzima dah i senzacionalna kvaliteta, to je ono što predstavlja Luxura VEGAZ; premium model unutar Luxura asortimana profesionalne opreme za sunčanje. I dimenzije i dizajn su neodoljivi i svaki detalj je pažljivo osmišljen. Nova tehnološka dostignuća rezultiraju nevjerojatnom energetskom učinkovitošću, a pametne inovacije stvaraju vrhunsko udobno i opuštajuće iskustvo sunca. VEGAZ 9200 standardno dolazi s Ambient FlowLight, ContourPlus, MyLuxura, SoundAround Plus i ShoulderTanner+.

VEGAZ 9200 Highbrid opremljen je PREMIUM Intelligent E-Power žaruljama čija se snaga (100/200 W) po žarulji može zasebno regulirati zahvaljujući sustavu Intelligent Power Control (IP Control). 9200 Highbrid također kombinira plave PREMIUM lampe s PREMIUM crvenim lampama i stoga osigurava izvrsne rezultate tamnjenja, uz dašak njege kože. Uz to, UV-LED pojačivač tamnjenja uključen je kao standard za 9200 Highbrid.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Ambijentalno protočno svjetlo
Uživajte u šarenom Ambient Flowlightu. Dajte visokokvalitetnom dizajnu neodoljivu privlačnost i osvijetlite prostoriju atraktivnom igrom boja gdje se različite boje lijepo prelijevaju jedna u drugu. Po želji se može postaviti i jedna stalna nijansa boje, tako da se solarij savršeno uklapa u ostatak salona. Zaista privlači pažnju! Ambient Flowlight nudi ne manje od petnaest programa za prekrasne efekte boja koji se prelijevaju jedan u drugi ili trideset stalnih tonova boja.

ShoulderTanner+
VEGAZ aparat za sunčanje ramena nudi rješenje za svaki izazov, pa i za one dijelove tijela koji teže tamne. Integrirani solarij za ramena, zajedno s novim vrhuncem VEGAZ-a, reflektorom za vrat, jamči savršen rezultat tamnjenja u području vrata i ramena.

myLuxura Portal
Otkrijte kako maksimizirati korištenje svojih solarija i uštedjeti troškove u isto vrijeme s MyLuxura; portal za upravljanje i usluge u oblaku koji omogućuje izravan kontakt s Luxura ležaljkama. Za jednostavan pregled rada solarija, upravljanje statusima usluga i kontinuirano promoviranje optimalnog i nesmetanog korištenja solarija. Podaci su lako dostupni unutar sigurnog okruženja za prijavu i mogu se preuzeti izravno s portala. Gdje god se nalazili, vaši su podaci uvijek dostupni i prikazani u preglednim pregledima i tablicama. Uvid u životni vijek lampi i akrilnih ploča te indikacija kada ih treba zamijeniti za optimalnu upotrebu, ažuriranje softvera putem WiFi-a i online radio samo su neke od brojnih mogućnosti koje nudi MyLuxura.

ContourPlus
Uživajte u čistoj udobnosti uz ContourPlus; udobna i ergonomski oblikovana akrilna plahta savršeno podupire cijelo tijelo tijekom sunčanja.

EcoPower
Integrirana elektronička prigušnica optimizira konfiguraciju žarulja i osigurava uštedu energije od približno 25%.

UV LED pojačivač tamnjenja
Posebno dizajniran za maksimalno povećanje performansi u spektru svjetlosti; Luxura VEGAZ UV-LED pojačivač tamnjenja podiže tamnjenje lica na potpuno novu razinu. Rezultat je odmah vidljiv i poboljšan učinak tamnjenja. Kroz jedinstveno kućište reflektora, LED svjetlo se ravnomjerno i optimalno raspoređuje po licu. Dodatna prednost; zahvaljujući snažnoj kombinaciji LED dioda i visokotlačnog uređaja za sunčanje lica, učinak uređaja za sunčanje lica ostaje isti tijekom cijelog životnog vijeka.

SoundAround plus
Pojačajte glasnoću uz SoundAround Plus! Opustite se tijekom sunčanja uz odličnu surround glazbu. SoundAround Plus nudi četiri eksterna audio kanala koji se mogu spojiti prema nahođenju poduzetnika. Ova značajka također uključuje standardni SmartVoice, Bluetooth, četiri zvučnika, subwoofer i dvije unaprijed programirane SD kartice koje sadrže dva dodatna interna glazbena kanala, s opuštajućom, energičnom ili vlastitom unaprijed programiranom glazbom.

Bluetooth
Bluetooth je dio značajke SoundAround plus. Zahvaljujući Luxura Bluetooth sustavu, ljubitelji sunca mogu bežično puštati vlastitu glazbu tijekom sunčanja. S pametnim telefonom ili tabletom možete se jednostavno povezati s Bluetooth odašiljačem ležaljke. Jedinstveno za ovaj sustav je mogućnost da kao operater postavlja broj kabine ili ležaljke i pristupnu šifru, tako da korisnik može brzo i jednostavno uspostaviti ispravnu vezu. Također zgodno: tijekom strujanja, ljubitelj sunca može jednostavno primati dolazne pozive. U tom slučaju iz zvučnika se više ne čuje glazba i razgovor se može voditi samo izravno putem mobilnog telefona. Na kraju sunčanja, Bluetooth veza se automatski prekida.

SmartVoice
SmartVoice je dio značajke SoundAround plus i sadrži prijateljski glas koji ljubitelja sunca vodi kroz različite opcije i funkcije solarija. SmartVoice je dostupan na nekoliko jezika.

IP kontrola
IP Control je Luxurin jedinstveni ‘Inteligentni sustav napajanja’ koji stvara veću energetsku učinkovitost. Ovaj inteligentni dodatni softver održava kontrolu nad napajanjem žarulja i osigurava da je izlazna snaga lampi konstantna tijekom njihova životnog vijeka. Sustav također prati optimalne (i EU preporučene) vrijednosti unutar 0,3 Watt/m2 i UV tip III. Ako to dopušta nacionalno zakonodavstvo, svjetiljke se također mogu podesiti za bolje performanse. IP Control smanjuje ukupnu potrošnju energije za 25%, a također produljuje vijek trajanja žarulja do 1500 sati gorenja. Rezultat; manji troškovi za poduzetnika! Novi IP Control II (sada dostupan samo za VEGAZ) također stvara mogućnost upravljanja svakom svjetiljkom pojedinačno, tako da se svjetiljke koje su dalje od tijela mogu opskrbiti s više struje kako bi se kompenzirala udaljenost od tijela. iz tijela. Time se osigurava da svaki dio tijela bude opskrbljen istom dozom UV svjetla od 0,3 W/m2.

Zaslon u boji

Luksuzna prednja ploča

Toranj za odvod zraka

Toranj za odvod zraka sa sustavom povrata toplog zraka i termostatom

Kompaktni odvod zraka

Kontrola klime
Uz opciju Climate Control možete jednostavno postaviti željenu temperaturu za prekrasno ugodno sunčanje. Kontrola klime može se dodati samo u kombinaciji sa značajkom ShoulderTanner+.

IPS
Imediate Power System Poseban filtar za SLi sredstvo za sunčanje lica s optimalnim rezultatom za izravnu pigmentaciju i elegantnim efektom zrcala. Ovaj filtar je razvijen za korištenje unutar standarda od 0,3 W/m2.

HPS
High Power System Poseban filter za SLi solarij za lice. Intenzivan rezultat tamnjenja zajamčen je uz HPS filter. Filtar je razvijen za prijenos najučinkovitije kombinacije UVA, UVB i infracrvenog svjetla. Ova snažna kombinacija osigurava intenzivnu preplanulost i trenutne rezultate.

Qsens
Qsens je dio ukusnih wellness značajki Luxure i prirodno je osvježavajući. Fina vodena magla raspoređuje se po licu i tijelu, po želji u intervalima, za senzacionalno hlađenje tijekom sunčanja. Ova se značajka jednostavno uključuje i isključuje tijekom sunčanja putem upravljačke ploče.

Xsens
Xsens je dio ukusnih wellness značajki Luxure. Za potpuno wellness iskustvo možete uživati ​​u ukusnom mirisu dok se sunčate uz Xsens. Korisnik odabire miris na početku sesije putem upravljačke ploče, ali se po želji može lako promijeniti tijekom sunčanja. Dostupan u mirisima Ocean, Blossom i Sandalwood.

LED BUDI SVJETLO
120 LED dioda u VEGAZ UV-LED Tanning Boosteru ostvaruju odmah vidljiv i bolji učinak tamnjenja, a zahvaljujući jedinstvenom kućištu reflektora, LED svjetlo se optimalno širi po licu.

ENERGETSKA UČINKOVITOST
S jedinstvenim IP Control 2 sustavom, svaka lampa se može individualno podešavati; svjetiljke koje su dalje od tijela dobivaju veću snagu kako bi kompenzirale udaljenost od tijela.

INTENZIVNI REZULTATI SUNČANJA
Optimalna ravnoteža UVA i UVB zraka rezultira intenzivnom pigmentacijom. U kombinaciji s crvenim lampama, PREMIUM lampe stvaraju izvrsne rezultate tamnjenja, uz dašak njege kože.

VRHUNSKA KONTROLA
Otkrijte kako maksimizirati korištenje svojih solarija i uštedjeti troškove u isto vrijeme s MyLuxura; portal za upravljanje i usluge u oblaku koji omogućuje izravan kontakt s Luxura solarijima.

Specifikacije Hapro Luxura solarija

VEGAZ 9200 BALANCEVEGAZ 9200 INTELLIGENTVEGAZ 9200 HIGHBRID
Vrh cijevi32 x 180W Premium Balanced E-Power32 x 100/200W Premium Intelligent E-PowerPremium Intelligent E-Power 100/200W (24 x blue, 8 x red)
Baza cijevi20 x 180W Premium Balanced E-Power20 x 100/200W Premium Intelligent E-PowerPremium Intelligent E-Power 100/200W (14 x blue, 6 x red)
Sredstvo za tamnjenje lica4 x 520W4 x 520W4 x 520W
UV LEDOpcijaOpcija84
Crveno svjetlo LEDOpcijaOpcija36
Lampe za sunčanje ramena2 x 250Ws2 x 250Ws2 x 250Ws
Središnji kapacitet odvoda zraka3800 m33800 m33800 m3
Veza400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz
Snaga12 kW14.5 kW14.5 kW
Snaga uklj. AirCo15 kW17 kW17 kW
Osigurači3 x 25A3 x 32A3 x 32A
Težina675 kg675 kg675 kg
Težina uklj. klima uređaj725 kg725 kg725 kg

Dimenzije Hapro Luxura solarija

Video galerija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

, , , , , , , ,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand