Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
/

Hapro Jade solarij za kućnu uporabu

2.736,00 4.816,00  PDV uklj.

Solarij Jade 24 C LC opremljen je sa 18 lampi za sunčanje od 100W i 6 lampi za sunčanje od 100W u koje je na glavi integriran solarij za lice. Ovi ružičasti dijelovi lampe povećavaju rezultat tamnjenja lica, bez dodatnog razvijanja topline.

hapro_jade_001

Description

Iskusite udobnost wellnessa i dobrobiti kod kuće u bilo koje doba dana uz Hapro Jade. Elegantna ležaljka koja je sinonim za maksimalnu udobnost i prekrasan dizajn. 24 lampe za sunčanje jamče savršen rezultat tamnjenja. Tražite li rješenje za uštedu prostora i želite spojiti prekrasan osjećaj prostora i individualnu udobnost ležanja? Zatim odaberite Jade sunce na T-tronošcu. Nakon sunčanja možete ga jednostavno vratiti u položaj za odmor koji štedi prostor.

solarij Jade 24 C LC opremljen je sa 18 lampi za sunčanje od 100W i 6 lampi za sunčanje od 100W u koje je na glavi integriran solarij za lice. Ovi ružičasti dijelovi lampe povećavaju rezultat tamnjenja lica, bez dodatnog razvijanja topline.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Integrirani, dvostruki sustav s plinskim oprugama omogućava vam jednostavno otvaranje tvrtke sunce. Osvježavajući ventilator za hlađenje tijela (po izboru) pruža opuštajući povjetarac i savršenu klimu za sunčanje. Uz visokokvalitetne materijale, savršen završetak i elegantnu shemu boja “Biserno bijela” naglasak je na luksuzu. Hapro Jade sinonim je za maksimalnu udobnost, prekrasan dizajn i savršene rezultate sunčanja. Nadstrešnica za sunčanje pruža optimalnu udaljenost za tamnjenje do tijela, a da pritom ne ograničava vaš prostor.

Bez obzira na opciju koju odaberete žarulja, integrirani sustav s reflektorima (SRS) optimizira snagu 24 lampe za sunčanje i povećava njihovu učinkovitost. Lc verzija Jade combi ima posebne cijevi s integriranim tangerom u području lica. Dijelovi lampe u ružičastoj boji povećavaju rezultat sunčanja na licu, bez stvaranja dodatne topline. Tijekom razvoja, pažnja je posvećena i održavanju – jednostavna funkcija klizača omogućava vam sigurno čišćenje akrila i svjetiljki. Kombinacija Jade ima široku ležeću površinu i zakrivljen nadstrešnicu, koji ravnomjerno i istovremeno oplakuje vaše cijelo tijelo.

Lc verzija Jade ima posebne cijevi s integriranim tangerom u području lica. Dijelovi lampe u ružičastoj boji povećavaju rezultat sunčanja na licu, bez stvaranja dodatne topline. Analogni mjerač vremena osigurava pravu količinu sunčanja za vaš osobni tip kože.

Specifikacije Hapro Jade solarija

JADE 12T LCJADE 12 TJADE 24 CJADE 24C LC
Cijevi6 x Maxlight 100W CEIII
6 x Maxlight 100W Combi CEIII
12 x Maxlight 100W CEIII24 x Maxlight 100W CEIII18 x Maxlight 100W CEIII
6 x Maxlight 100W Combi CEIII
Sredstvo za tamnjenje licaIntegriranoNeNeIntegrirano
Hladnjak za tijeloOpcijaOpcijaOpcijaOpcija
ReflektorStrip-Reflector-SystemStrip-Reflector-SystemStrip-Reflector-SystemStrip-Reflector-System
TimerAnalogAnalogAnalogAnalog
AlarmDaDaDaDa
Brojač satiNeNeNeNe
Prednja strana ukrasnog elementaNije dostupnoNije dostupnoOpcijaOpcija
Click-Strip sustavDaDaDaDa
UV zaštitne naočale (2 para)DaDaDaDa
Snaga1.33 kW kW1.33 kW kW2.83 kW kW2.83 kW kW
Osigurači1 x 16A1 x 16A1 x 16A1 x 16A
Težina73 kg73 kg119 kg121 kg
Veza230V/1N~/PE230V/1N~/PE230V/1N~/PE230V/1N~/PE

Dimenzije Hapro Jade solarija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

, , ,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Od dodane opreme u ponudi imamo Jade dekorativni pokrov te Jade ventilator za tijelo.

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand