Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Kolagen solarij Hapro Seecret C200

5.858,00  (44.137,10 kn) PDV uklj.

Vitalizirajte cijelo tijelo uz Hapro Seecet C200. Svjetlo kolagena vas okružuje od glave do pete, poboljšavajući ne samo stanje kože lica, vrata i dekoltea, već i cijelog tijela. C200 je moderan uređaj za poboljšanje kože koji je sinonim za maksimalnu udobnost i prekrasan dizajn. 26 kolagenskih lampi jamči prekrasan rezultat. Iskusite koliko Seecret tretman za poboljšanje kože može biti opuštajući i uživajte u prekrasnom trenutku za sebe.

3231

Description

Vitalizirajte cijelo tijelo uz Hapro Seecet C200. Svjetlo kolagena vas okružuje od glave do pete, poboljšavajući ne samo stanje kože lica, vrata i dekoltea, već i cijelog tijela. C200 je moderan uređaj za poboljšanje kože koji je sinonim za maksimalnu udobnost i prekrasan dizajn. 26 kolagenskih lampi jamči prekrasan rezultat. Iskusite koliko Seecret tretman za poboljšanje kože može biti opuštajući i uživajte u prekrasnom trenutku za sebe.

Moderan Seecret C200 nudi maksimalnu udobnost tijekom vašeg tretmana za poboljšanje kože. Velika površina za ležanje, jednostavno rukovanje i sustav jednostavnog podizanja za otvaranje neba čine C200 prekrasnim wellness uređajima. Ventilator za tijelo održava ugodnu temperaturu tijekom vaše sjednice. Indikator vremena daje vam do znanja suptilnim zvukom da će sesija završiti za nekoliko sekundi, a na ugrađenom mjeraču vremena možete u bilo kojem trenutku pročitati koliko sati gorenja uređaja ima i kada je potrebno održavanje. Visokokvalitetni materijali, savršena završna obrada i elegantna shema boja naglašavaju luksuz. Praktični Click-Strip-System također osigurava jednostavno održavanje.

Za svaki solarij imamo osiguranu montažu, servis, rezervne dijelove i podršku kroz rad. Cijena montaže i putnih troškova nije uključena u cijenu solarija.

Specifikacije solarija

SEECRET C200
Vrh cijevi14 x Seecret L 100W-R
Baza cijevi12 x Seecret 100W-R
Hladnjak za tijeloDa
ReflektorStrip-Reflector-System
TimerDigital
AlarmDa
Brojač satiDa
UV zaštitne naočale (2 para)Da
Snaga3 kW
Osigurači1 x 16 A
Težina123 kg
Veza230V/2N-/PE/50Hz

Dimenzije Hapro Luxura solarija

hapro_seecret_c200_dimenzije_mikro_hr

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand