Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Luxura X5 profesionalni solarij

17.590,00  PDV uklj.

Sa svojim progresivnim dizajnom, Luxura X5 čini prvi korak prema vrhunskom sunčanju. Ova kompaktna, ali elegantna i udobna ležaljka za sunčanje ima fine osnovne značajke i funkcije kao standard. Izbor mnogih dodatnih značajki omogućuje X5 da se razvije u vrlo potpunu, udobnu i luksuznu ležaljku.

3005

Description

Sa svojim progresivnim dizajnom, Luxura X5 čini prvi korak prema vrhunskom sunčanju. Ova kompaktna, ali elegantna i udobna ležaljka za sunčanje ima fine osnovne značajke i funkcije kao standard. Izbor dodatnih značajki omogućuje X5 da se razvije u vrlo potpunu, udobnu i luksuznu ležaljku. X5 je standardno opremljen BPS filterom i ContourPlusom.
X5 34 SLi Balance opremljen je PREMIUM Balanced E-Power lampom od 180 W i tri aparata za sunčanje lica od 400 W s BPS filterom.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

BPS
Balanced Power System Poseban filter za SLi solarij za lice. Ova kombinacija svjetiljki s reflektirajućim filter staklom posebno je dizajnirana za postizanje optimalne ravnoteže između UVA i UVB zraka unutar standarda od 0,3 W/m2. Osim toga, BPS dopušta malu količinu infracrvenog svjetla da prođe kako bi koži dao dodatnu stimulaciju i odao ugodnu toplinu.

ContourPlus
Uživajte u čistoj udobnosti uz ContourPlus; udobna i ergonomski oblikovana akrilna plahta savršeno podupire cijelo tijelo tijekom sunčanja.

EcoPower
Integrirana elektronička prigušnica optimizira konfiguraciju žarulja i osigurava uštedu energije od približno 25%.

Zaslon u boji
SoundAround plus
Pojačajte glasnoću uz SoundAround Plus! Opustite se tijekom sunčanja uz odličnu surround glazbu. SoundAround Plus nudi četiri eksterna audio kanala koji se mogu spojiti prema nahođenju poduzetnika. Ova značajka također uključuje standardni SmartVoice, Bluetooth, četiri zvučnika, subwoofer i dvije unaprijed programirane SD kartice koje sadrže dva dodatna interna glazbena kanala, s opuštajućom, energičnom ili vlastitom unaprijed programiranom glazbom.

Bluetooth
Bluetooth je dio značajke SoundAround plus. Zahvaljujući Luxura Bluetooth sustavu, ljubitelji sunca mogu bežično puštati vlastitu glazbu tijekom sunčanja. S pametnim telefonom ili tabletom možete se jednostavno povezati s Bluetooth odašiljačem ležaljke. Jedinstveno za ovaj sustav je mogućnost da kao operater postavlja broj kabine ili ležaljke i pristupnu šifru, tako da korisnik može brzo i jednostavno uspostaviti ispravnu vezu. Također zgodno: tijekom strujanja, ljubitelj sunca može jednostavno primati dolazne pozive. U tom slučaju iz zvučnika se više ne čuje glazba i razgovor se može voditi samo izravno putem mobilnog telefona. Na kraju sunčanja, Bluetooth veza se automatski prekida.

SmartVoice
SmartVoice je dio značajke SoundAround plus i sadrži prijateljski glas koji ljubitelja sunca vodi kroz različite opcije i funkcije solarija. SmartVoice je dostupan na nekoliko jezika.

Dodatne mogućnosti

Ambient Flowlight za liniju Connect
Samo u kombinaciji s središnjom linijom Ambient Flowlight.
Luksuzna prednja ploča s Brandshieldom i ambijentalnim svjetlom
Samo u kombinaciji s središnjom linijom Ambient Flowlight.

myLuxura Portal
Otkrijte kako maksimizirati korištenje svojih solarija i uštedjeti troškove u isto vrijeme s MyLuxura; portal za upravljanje i usluge u oblaku koji omogućuje izravan kontakt s Luxura ležaljkama. Za jednostavan pregled rada solarija, upravljanje statusima usluga i kontinuirano promoviranje optimalnog i nesmetanog korištenja solarija. Podaci su lako dostupni unutar sigurnog okruženja za prijavu i mogu se preuzeti izravno s portala. Gdje god se nalazili, vaši su podaci uvijek dostupni i prikazani u preglednim pregledima i tablicama. Uvid u životni vijek lampi i akrilnih ploča te indikacija kada ih treba zamijeniti za optimalnu upotrebu, ažuriranje softvera putem WiFi-a i online radio samo su neke od brojnih mogućnosti koje nudi MyLuxura.

HPS
High Power System Poseban filter za SLi solarij za lice. Intenzivan rezultat tamnjenja zajamčen je uz HPS filter. Filtar je razvijen za prijenos najučinkovitije kombinacije UVA, UVB i infracrvenog svjetla. Ova snažna kombinacija osigurava intenzivnu preplanulost i trenutne rezultate.

Qsens
Qsens je dio ukusnih wellness značajki Luxure i prirodno je osvježavajući. Fina vodena magla raspoređuje se po licu i tijelu, po želji u intervalima, za senzacionalno hlađenje tijekom sunčanja. Ova se značajka jednostavno uključuje i isključuje tijekom sunčanja putem upravljačke ploče.

Xsens
Xsens je dio ukusnih wellness značajki Luxure. Za potpuno wellness iskustvo možete uživati ​​u ukusnom mirisu dok se sunčate uz Xsens. Korisnik odabire miris na početku sesije putem upravljačke ploče, ali se po želji može lako promijeniti tijekom sunčanja. Dostupan u mirisima Ocean, Blossom i Sandalwood.

ERGONOMSKA UDOBNOST
Uživajte u čistoj udobnosti uz ContourPlus; udobna i ergonomski oblikovana akrilna plahta savršeno podupire cijelo tijelo tijekom sunčanja.

ŠARENA NAVIGACIJA
X5 ima moderan zaslon u boji koji korisniku omogućuje jednostavno kretanje kroz sve opcije.

KOMPLET U OPCIJAMA
Mnoge opcijske značajke koje se mogu dodati pretvaraju X5 u prekrasno luksuzan solarij u tren oka.

HLADNO I TIHO
Zahvaljujući pametnom hlađenju, X5 počinje sunčanje gotovo nečujno, s mehanizmom za hlađenje koji inteligentno reagira na temperaturu jedinice.

Specifikacije Hapro Luxura solarija

X5 34 SLI BALANCE
Vrh cijevi18 x 180W Premium Balanced E-Power
Baza cijevi16 x 180W Premium Balanced E-Power
Sredstvo za tamnjenje lica3 x 400W
Središnji kapacitet odvoda zraka2000 m3
Veza400V/3N~/PE/50Hz
Snaga9 kW
Osigurači3 x 16A
Težina380 kg

Dimenzije Hapro Luxura solarija

Video galerija

Servis i održavanje

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand