Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Luxura X7 profesionalni solarij

19.490,00 22.090,00  PDV uklj.

Elegantni X7 je kompaktan, ali vrlo udoban solarij s impresivnim rezultatima sunčanja. Zahvaljujući izboru mnogih dodatnih značajki, ovu ležaljku možete pretvoriti u vrlo cjelovitu i luksuznu ležaljku koja jamči ugodno sunčanje i prekrasno wellness iskustvo. X7 je standardno opremljen BPS filterom, Ambient FlowLight i ContourPlus.

luxura_x7_001

Description

Elegantni X7 je kompaktan, ali vrlo udoban solarij s impresivnim rezultatima sunčanja. Zahvaljujući izboru mnogih dodatnih značajki, ovu ležaljku možete pretvoriti u vrlo cjelovitu i luksuznu ležaljku koja jamči ugodno sunčanje i prekrasno wellness iskustvo. X7 je standardno opremljen BPS filterom, Ambient FlowLight i ContourPlus.

X7 42 Highbrid opremljen je PREMIUM Intelligent E-Power svjetiljkama. Ovaj solarij opremljen je jedinstvenim Intelligent Power Control sustavom, naprednom tehnikom s dinamičkom kontrolom nad napajanjem lampi. X7 Highbrid također kombinira plave PREMIUM lampe s PREMIUM crvenim lampama i stoga osigurava izvrsne rezultate tamnjenja, uz dašak njege kože.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Standardne karakteristike

Ambient Flowlight za Decoshield, Brandshield, Center line i Connect line
Uživajte u šarenom Ambient Flowlightu. Dajte visokokvalitetnom dizajnu neodoljivu privlačnost i osvijetlite prostoriju atraktivnom igrom boja gdje se različite boje lijepo prelijevaju jedna u drugu. Po želji se može postaviti i jedna stalna nijansa boje, tako da se solarij savršeno uklapa u ostatak salona. Zaista privlači pažnju! Ambient Flowlight nudi ne manje od petnaest programa za prekrasne efekte boja koji se prelijevaju jedan u drugi ili trideset stalnih tonova boja.

Zaslon u boji
ContourPlus
Uživajte u čistoj udobnosti uz ContourPlus; udobna i ergonomski oblikovana akrilna plahta savršeno podupire cijelo tijelo tijekom sunčanja.

SoundAround plus
Pojačajte glasnoću uz SoundAround Plus! Opustite se tijekom sunčanja uz odličnu surround glazbu. SoundAround Plus nudi četiri eksterna audio kanala koji se mogu spojiti prema nahođenju poduzetnika. Ova značajka također uključuje standardni SmartVoice, Bluetooth, četiri zvučnika, subwoofer i dvije unaprijed programirane SD kartice koje sadrže dva dodatna interna glazbena kanala, s opuštajućom, energičnom ili vlastitom unaprijed programiranom glazbom.

Bluetooth
Bluetooth je dio značajke SoundAround plus. Zahvaljujući Luxura Bluetooth sustavu, ljubitelji sunca mogu bežično puštati vlastitu glazbu tijekom sunčanja. S pametnim telefonom ili tabletom možete se jednostavno povezati s Bluetooth odašiljačem ležaljke. Jedinstveno za ovaj sustav je mogućnost da kao operater postavlja broj kabine ili ležaljke i pristupnu šifru, tako da korisnik može brzo i jednostavno uspostaviti ispravnu vezu. Također zgodno: tijekom strujanja, ljubitelj sunca može jednostavno primati dolazne pozive. U tom slučaju iz zvučnika se više ne čuje glazba i razgovor se može voditi samo izravno putem mobilnog telefona. Na kraju sunčanja, Bluetooth veza se automatski prekida.

SmartVoice
SmartVoice je dio značajke SoundAround plus i sadrži prijateljski glas koji ljubitelja sunca vodi kroz različite opcije i funkcije solarija. SmartVoice je dostupan na nekoliko jezika.

EcoPower
Integrirana elektronička prigušnica optimizira konfiguraciju žarulja i osigurava uštedu energije od približno 25%.

IP kontrola
IP Control je Luxurin jedinstveni ‘Inteligentni sustav napajanja’ koji stvara veću energetsku učinkovitost. Ovaj inteligentni dodatni softver održava kontrolu nad napajanjem žarulja i osigurava da je izlazna snaga lampi konstantna tijekom njihova životnog vijeka. Sustav također prati optimalne (i EU preporučene) vrijednosti unutar 0,3 Watt/m2 i UV tip III. Ako to dopušta nacionalno zakonodavstvo, svjetiljke se također mogu podesiti za bolje performanse. IP Control smanjuje ukupnu potrošnju energije za 25%, a također produljuje vijek trajanja žarulja do 1500 sati gorenja. Rezultat; manji troškovi za poduzetnika! Novi IP Control II (sada dostupan samo za VEGAZ) također stvara mogućnost upravljanja svakom svjetiljkom pojedinačno, tako da se svjetiljke koje su dalje od tijela mogu opskrbiti s više struje kako bi se kompenzirala udaljenost od tijela. iz tijela. Time se osigurava da svaki dio tijela bude opskrbljen istom dozom UV svjetla od 0,3 W/m2.

Dodatne mogućnosti

myLuxura Portal
Otkrijte kako maksimizirati korištenje svojih solarija i uštedjeti troškove u isto vrijeme s MyLuxura; portal za upravljanje i usluge u oblaku koji omogućuje izravan kontakt s Luxura ležaljkama. Za jednostavan pregled rada solarija, upravljanje statusima usluga i kontinuirano promoviranje optimalnog i nesmetanog korištenja solarija. Podaci su lako dostupni unutar sigurnog okruženja za prijavu i mogu se preuzeti izravno s portala. Gdje god se nalazili, vaši su podaci uvijek dostupni i prikazani u preglednim pregledima i tablicama. Uvid u životni vijek lampi i akrilnih ploča te indikacija kada ih treba zamijeniti za optimalnu upotrebu, ažuriranje softvera putem WiFi-a i online radio samo su neke od brojnih mogućnosti koje nudi MyLuxura.

Qsens
Qsens je dio ukusnih wellness značajki Luxure i prirodno je osvježavajući. Fina vodena magla raspoređuje se po licu i tijelu, po želji u intervalima, za senzacionalno hlađenje tijekom sunčanja. Ova se značajka jednostavno uključuje i isključuje tijekom sunčanja putem upravljačke ploče.

Xsens
Xsens je dio ukusnih wellness značajki Luxure. Za potpuno wellness iskustvo možete uživati ​​u ukusnom mirisu dok se sunčate uz Xsens. Korisnik odabire miris na početku sesije putem upravljačke ploče, ali se po želji može lako promijeniti tijekom sunčanja. Dostupan u mirisima Ocean, Blossom i Sandalwood.

SAVRŠENA KLIMA
Kako bi zadovoljili željenu temperaturu svakog korisnika, klimatizacijski sustav Luxura jednostavno se prilagođava vašim željama pomoću AirCo.

UPADA U OKO
Ambient FlowLight daje visokokvalitetnom dizajnu neodoljivu privlačnost i osvjetljava prostoriju atraktivnom igrom boja.

SVJETLI IZBOR
Tehnologija Luxura SLi nudi različite opcije u sredstvima za sunčanje lica i filtrima. Otkrijte različite mogućnosti i stvorite idealnu kombinaciju za svoj studio.

OPUSTI SE I UŽIVAJ
Doživite ultimativni wellness osjećaj uz Luxurine wellness značajke Qsens, za prirodno osvježenje s finom vodenom maglicom, i Xsens, za prekrasnu aromu tijekom sunčanja.

Specifikacije Hapro Luxura solarija

X7 38 SLI BALANCEX7 38 SLI INTELLIGENTX7 38 HIGHBRIDX7 42 SLI BALANCEX7 42 SLI INTELLIGENTX7 42 HIGHBRID
Vrh cijevi22 x 180W Premium Balanced E-Power22 x 100/200W Premium Intelligent E-PowerPremium Intelligent E-power 100/200W (16 x blue, 6 x red)24 x 180W Premium Balanced E-Power24 x 100/200W Premium Intelligent E-PowerPremium Intelligent E-power 100/200W (18 x blue, 6 x red)
Baza cijevi16 x 180W Premium Balanced E-Power16 x 100/200W Premium Intelligent E-PowerPremium Intelligent E-Power 100/200W (12 x blue, 4 x red)18 x 180W Premium Balanced E-Power18 x 100/200W Premium Intelligent E-PowerPremium Intelligent E-Power 100/200W (14 x blue, 4 x red)
Sredstvo za tamnjenje lica3 x 400W3 x 400W3 x 400W4 x 400W4 x 400W4 x 400W
Središnji kapacitet odvoda zraka2000 m32000 m32000 m32000 m32000 m32000 m3
Veza400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz
Snaga10 kW11 kW11 kW9.6 kW11 kW11 kW
Snaga uklj. AirCo11 kW12 kW12 kW10.5 kW12 kW12 kW
Osigurači3 x 16A3 x 20A3 x 20A3 x 16A3 x 20A3 x 20A
Težina360 kg360 kg360 kg375 kg375 kg375 kg
Težina uklj. klima uređaj400 kg400 kg400 kg415 kg415 kg415 kg

Dimenzije Hapro Luxura solarija

Video galerija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

, , , , ,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand