Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Profesionalni aparati

U ponudi imamo široku paletu profesionalnih aparata za njegu lica i tijela kako bi vam omogućili najbolje rezultate uz najnovije tehnologije na području uljepšavanja i njege, te najvišu razinu kvalitete.

Ponudu profesionalnih aparata za njegu lica imamo od našeg dobavljača iz SAD-a Bio-Therapeutic sa svojim aparatima za nekirurški lifting lica Bio-Ultimate Platinum i Nano, aparat za kisik bt-accent AIR, aparat za led bt-accent LED, aparat za mokro/suhu mirkodermoabraziju Bio-Hydroderm Trinity, te aparate za ultrazvučno čišćenje lica bt-sonic, ultrazvučnu špatulu bt-micro, analizator kože bt-analyze i aparat sa 5 ujedinjenih tehnologija Bio-Penta. Od našeg dobavljača iz Italije Matttioli Engineering imamo vrhunske aparate Asthipeel, Pepita i Ultrapeel za mikrodermoabraziju kristalima korunda. Dok za ponudu aparata za tijelo naš dobavljač Bios iz Italije nudi aparat za radiofrekvenciju Bioshape.

Svaki proizvod ili aparat koji napusti našu firmu je strogo testiran i certificiran po najvišim svjetskim standardima, isporučen uz sve potrebne dijelove, uputstva na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad.

Pronađeno 95 proizvoda dostupno za Vas.

Grijač voska s metalnim stalkom

171,60  (1.292,92 kn) 213,20  (1.606,36 kn) PDV uklj.

Grijač voska s plastičnim stalkom

88,40  (666,05 kn) 180,70  (1.361,48 kn) PDV uklj.
Brand