Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Hapro Topaz solarij za kućnu uporabu

3.644,00  (27.455,72 kn) 4.166,00  (31.388,73 kn) PDV uklj.

Hapro Topaz je omiljeni uređaj za svako wellness iskustvo kod kuće. To je moderan početni model s iznenađujuće dobrim omjerom cijene i kvalitete i prikladan je za svakoga tko traži kompaktnu i udobnu ležaljku za sunčanje ili fleksibilni baldahin za sunčanje koji štedi prostor.

hapro_topaz_001

Description

Hapro Topaz je omiljeni uređaj za svako wellness iskustvo kod kuće. To je moderan početni model s iznenađujuće dobrim omjerom cijene i kvalitete i prikladan je za svakoga tko traži kompaktnu i udobnu ležaljku za sunčanje ili fleksibilni baldahin za sunčanje koji štedi prostor.

Solarij Topaz 24/1 C opremljen je sa 20 solarija snage 100W i 4 solarija snage 80W. Ovaj model također je opremljen visokotlačnim solarijem za lice od 300 W. Ova visokotlačna lampa osigurava optimalno tamnjenje lica i također pruža ugodnu infracrvenu toplinu.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Zbog osvježavajuće ispravnog omjera kvalitete i cijene, Topaz je voljen i hvaljen u mnogim domovima. Postoje dva modela koja možete odabrati: kombinacija šarke i nadstrešnice ili pojedinačni nadstrešnica na nagibnom postolju. Stilski dizajnerski detalji naglašavaju profesionalni razvoj ovih jedinica za sunčanje i uklopit će se u svaki interijer. Hlađenje karoserije može se jednostavno uključiti ili isključiti. Razni otvori po cijeloj dnu nadstrešnice osiguravaju ugodno hlađenje tijela za savršenu klimu.

Hapro Topaz 24 C ima cijevi od 24 x 100 W. Pored toga, Topaz 24/1 C uključuje visokotlačni štampač lica od 400 W. Uživajte u aromatičnoj mirisnoj zelenoj oazi, ljetnoj plavoj ili narančastoj dolini za vrijeme sunčanja. Sve funkcije se mogu kontrolirati putem korisničke upravljačke ploče za još veću udobnost. Digitalni tajmer Topaza 24/1 C prikazuje trajanje sesije i dat će suptilan signal, nekoliko sekundi prije završetka sesije. Topaz 24/1 C dat će vam dodatni akcent sunčanja, zahvaljujući jedinstvenom preplanulom licu. Može se podesiti u dvije izvedbe. Integrirana MP3 veza Topaza 24/1 C omogućava uživanje u vlastitoj glazbi tijekom sesije sunčanja.

Specifikacije Hapro Topaz solarija

TOPAZ 24 CTOPAZ 24/1 C
Cijevi24 x 100W20 x 100W
4 x 80W
Sredstvo za tamnjenje licaNe1 x 300W
Hladnjak za tijeloDaDa
ReflektorReflection plateReflection plate
TimerAnalogAnalog
AlarmNeNe
Brojač satiNeNe
Click-Strip sustavNeNe
UV zaštitne naočale (2 para)DaDa
Vlast2.6 kW kW2.9 kW kW
Osigurači1 x 16A1 x 16A
Težina96 kg102 kg
Veza230V/1N~/PE230V/1N~/PE

Dimenzije Hapro Topaz solarija

topaz_c_dimenzije

Video galerija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand