Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Hapro Summer Glow HB404 kućni solarij

556,00  (4.189,18 kn) PDV uklj.

Summer Glow HB 404 najkompaktniji je aparat za sunčanje polovice tijela unutar Hapro linije za sunčanje kod kuće. Visokotlačna lampa za sunčanje od 400 W i parabolični reflektorski sustav stvaraju veliki raspon tamnjenja, tako da ne samo da potamnite lice, već i ramena i dekolte u isto vrijeme.

3201

Description

Unesite sunce u svoj dom tijekom cijele godine sa Summer Glow sredstvom za sunčanje lica. Ovaj kompaktni aparat za sunčanje uvijek je na dohvat ruke i spreman za upotrebu. Postavite ga tamo gdje se nalazite u tom trenutku… ili stojite. Za opuštajuće sunčanje i blistavu, vitalnu preplanulost.

Summer Glow HB 404 najkompaktniji je aparat za sunčanje polovice tijela unutar Hapro linije za sunčanje kod kuće. Visokotlačna lampa za sunčanje od 400 W i parabolični reflektorski sustav stvaraju veliki raspon tamnjenja, tako da ne samo da potamnite lice, već i ramena i dekolte u isto vrijeme.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

 

Specifikacije Hapro Summer Glow solarija

SUMMER GLOW HB404
Cijevi1 x 400W UV HPA
Hladnjak za tijeloNe
ReflektorParabolic reflector
TimerAnalog
AlarmNe
Brojač satiNe
UV zaštitne naočale (2 para)Da
Snaga0.44 kW kW
Osigurači1 x 16A
Težina5.5 kg
Veza230V/1N~/PE

Dimenzije Hapro Summer Glow solarija

hapro_home_summer_glow_hb404_dimnezije_mikro_hr

Video galerija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand