Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Luxura X3 Collagen Sun solarij za kućnu uporabu

9.397,60  (70.806,22 kn) PDV uklj.

Vrhunska kombinacija njege kože i sunčanja savršeno se slaže s profesionalnim sunčanim luksuzom koji inače možete pronaći samo u solariju; za sve koji također žele uživati u luksuznom, profesionalnom wellness iskustvu kod kuće.

35145/35150

Description

Vrhunska kombinacija njege kože i sunčanja savršeno se slaže s profesionalnim sunčanim luksuzom koji inače možete pronaći samo u solariju; za sve koji također žele uživati u luksuznom, profesionalnom wellness iskustvu kod kuće.

Luxura X3 Collagen Sun uređaj je iz naše linije za profesionalno sunčanje, ali prilagođen za kućnu upotrebu zahvaljujući mogućnosti spajanja uređaja na električnu mrežu. Zahvaljujući Collatan® lampama i Highbrid filtru u solariju za lice, to je prekrasan kauč za ultimativno wellness iskustvo kod kuće, ali naravno uređaj je također idealan za korištenje u spa ili beauty okruženju.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Specifikacije Luxura X3 solarija

LUXURA X3 COLLAGEN SUN
Cijevi10 x Maxlight Collatan XL 120W-R
6 x Maxlight Collatan 100W-R
14 x Maxlight Collatan XL 120W-R
Sredstvo za tamnjenje lica1 x Maxlight 300W
Hladnjak za tijeloDa
TimerDigital
Brojač satiDa
UV zaštitne naočale (2 para)Da
Snaga3.4 kW kW
Osigurači1 x 16A
Težina220 kg
Veza230V/1N~/PE/50Hz

Specifikacije Luxura X3 solarija

Video galerija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand