Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Luxura X3 profesionalni solarij

8.390,00  (63.214,46 kn) 8.790,00  (66.228,26 kn) PDV uklj.

Udobna praktičnost, to je Luxura X3. Ovaj snažan i svestrani talent za sunčanje na početku je široke linije Luxura i ima svjež, kompaktan i moderan dizajn. Savršen izbor za svakoga tko traži jednostavan uređaj profesionalnog izgleda.

luxura_x3_001

Description

Udobna praktičnost, to je Luxura X3. Ovaj snažan i svestrani talent za sunčanje na početku je široke linije Luxura i ima svjež, kompaktan i moderan dizajn. Savršen izbor za svakoga tko traži jednostavan uređaj profesionalnog izgleda. Za luksuzniji izgled, X3 se po želji može nadograditi ‘Connecting shieldom’. Ili se odlučite za opcijski ‘Connecting shield plus’ uključujući šareni Ambient FlowLight za prekrasno atmosfersko sunčanje.

X3 32 SLi Intensive opremljen je lampama od 160 W (gornja) i 120 W XL (bazna) i tri visokotlačna solarija za lice od 400 W s BPS filtrom.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Standardne karakteristike

BPS
Balanced Power System Poseban filter za SLi solarij za lice. Ova kombinacija svjetiljki s reflektirajućim filter staklom posebno je dizajnirana za postizanje optimalne ravnoteže između UVA i UVB zraka unutar standarda od 0,3 W/m2. Osim toga, BPS dopušta malu količinu infracrvenog svjetla da prođe kako bi koži dao dodatnu stimulaciju i odao ugodnu toplinu.

XL svjetlo
Ekstra duge lampe duljine dva metra jamče ravnomjernu preplanulost od glave do pete, bez obzira na visinu ljubitelja sunca.

EcoPower
Integrirana elektronička prigušnica optimizira konfiguraciju žarulja i osigurava uštedu energije od približno 25%.

Deco kape
Luxura X3 nudi izbor između tri opcije za ukrasnu vezu između stropne obloge i sofe. Deko kape su dio standardne verzije Luxura X3.

Spojni štit
Luxura X3 nudi izbor između tri opcije za ukrasnu vezu između stropne obloge i sofe. Zahvaljujući ploči srebrne boje, spojni štit vizualno zatvara prostor između kreveta i baldahina.

Dodatne mogućnosti

Ambijentalno protočno svjetlo
Uživajte u šarenom Ambient Flowlightu. Dajte visokokvalitetnom dizajnu neodoljivu privlačnost i osvijetlite prostoriju atraktivnom igrom boja gdje se različite boje prekrasno prelijevaju jedna u drugu. Po želji se može postaviti i jedna stalna nijansa boje, tako da se solarij savršeno uklapa u ostatak salona. Zaista privlači pažnju! Ambient Flowlight nudi ne manje od petnaest programa za prekrasne efekte boja koji se prelijevaju jedan u drugi ili trideset stalnih tonova boja.

Spojni štit plus
Luxura X3 nudi izbor između tri opcije za ukrasnu vezu između stropne obloge i sofe. Ova verzija nudi visokokvalitetnu i dekorativnu ploču sa svjetlosnim elementima zahvaljujući šarenom Ambient Flowlightu.

JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE
Korisnik može prilagoditi sve postavke (prije i tijekom sesije) zahvaljujući jednostavnoj upravljačkoj ploči.

OD GLAVE DO PETE
X3 baza je opremljena XL Light svjetiljkama. XL lampe duge 2 metra osiguravaju savršenu preplanulost od glave do pete.

LUKSUZ JE IZBOR
Za luksuzniji izgled, X3 se po želji može nadograditi ‘Connecting shieldom’. Ili se odlučite za opcijski ‘Connecting shield plus’ uključujući šareni Ambient FlowLight za prekrasno atmosfersko sunčanje.

SVJEŽAJUĆI POVJETARAC
Standardni hladnjak za tijelo na podnožju podesiv je u tri stupnja i osigurava ugodnu temperaturu tijekom sunčanja.

Specifikacije Luxura X3 solarija

X3 32 SLIX3 32 SLI INTENSIVE
Vrh cijevi18 x 100W18x160W
Baza cijevi14 x 120W XL14 x 120W XL
Sredstvo za tamnjenje lica3 x 400W3 x 400W
Središnji kapacitet odvoda zraka1000 m³1000 m³
Veza400V/3N~/PE/50Hz400V/3N~/PE/50Hz
Snaga4.5 kW5.5 kW
Osigurači3 x 16A3 x 16A
Težina217 kg225 kg

Specifikacije Luxura X3 solarija

Video galerija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Ambi Flow
Uživajte u šarenom Ambient Flowlightu. Dajte visokokvalitetnom dizajnu neodoljivu privlačnost i osvijetlite prostoriju atraktivnom igrom boja gdje se različite boje lijepo prelijevaju jedna u drugu. Po želji se može postaviti i jedna stalna nijansa boje, tako da se solarij savršeno uklapa u ostatak salona. Zaista privlači pažnju! Ambient Flowlight nudi ne manje od petnaest programa za prekrasne efekte boja koji se prelijevaju jedan u drugi ili trideset stalnih tonova boja.

Spojni štit plus
Luxura X3 nudi izbor između tri opcije za ukrasnu vezu između stropne obloge i sofe. Ova verzija nudi visokokvalitetnu i dekorativnu ploču sa svjetlosnim elementima zahvaljujući šarenom Ambient Flowlightu.

 

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand