Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
/

Hapro Topaz solarij 10/1V i 12V za kućnu uporabu

1.694,00  (12.763,44 kn) 1.954,00  (14.722,41 kn) PDV uklj.

Hapro Topaz solarij 10/1V i 12V za kućnu uporabu opremljen je sa 6 lampi za sunčanje od 100W i 4 lampe za sunčanje od 80W. Ovaj model također je opremljen visokotlačnim solarijem za lice od 300 W. Ova visokotlačna lampa osigurava optimalno tamnjenje lica i također pruža ugodnu infracrvenu toplinu.

 

hapro_topaz_10v12v_001

Description

Hapro Topaz je omiljeni uređaj za svako wellness iskustvo kod kuće. To je moderan početni model s iznenađujuće dobrim omjerom cijene i kvalitete i prikladan je za svakoga tko traži kompaktnu i udobnu ležaljku za sunčanje ili fleksibilni baldahin za sunčanje koji štedi prostor. Jer bilo da se želite sunčati ležeći, sjedeći ili stojeći; Suncopy Topaz V bez problema se prilagođava svakoj situaciji, a nakon sunčanja možete ga jednostavno vratiti u vertikalni položaj za odmor koji štedi prostor.

Hapro Topaz je multifunkcionalna jedinica za sunčanje iz kolekcije Home Tanning koja se može postaviti gotovo bilo gdje, zahvaljujući kompaktnoj veličini i fleksibilnosti. 24 (kombinirana verzija) i 10 ili 12 (vertikalna verzija) žarulje za sunčanje dat će vam savršen ten. Topaz je dostupan i u izdanju s posebnim preplanom za lice kako biste ovom dijelu tijela dali samo dodatni naglasak. Žarulje za sunčanje prekrivene su visokokvalitetnim akrilima koji prenose UV zrake.

Za svaki solarij imamo osiguran servis i rezervne dijelove.

Specifikacije Hapro Topaz solarija

TOPAZ 10/1 VTOPAZ 12 V
Cijevi6 x 100W
4 x 80W
12 x 100W
Sredstvo za tamnjenje lica1 x 300WNe
Hladnjak za tijeloDaDa
ReflektorReflection plateReflection plate
TimerAnalogAnalog
AlarmNeNe
Brojač satiNeNe
Click-Strip sustavNeNe
UV zaštitne naočale (2 para)DaDa
Vlast1.42 kW kW1.36 kW kW
Osigurači1 x 16A1 x 16A
Težina43.5 kg42.5 kg
Veza230V/1N~/PE230V/1N~/PE

Dimenzije Hapro Topaz solarija

topaz_v_dimenzije

Video galerija

Brand

Hapro

Hapro Luxura solariji na tržištu su pristutni od 1953 godine, te kao takvi su vodeći brend u ponudi profesionalnih i kućnih solarija. Ukoliko tražite solarij za profesionalnu uporabu, kućni solarij, solarij s kolagen lampama, stojeći ili ležeći solarij solarij, manje sklopive solarije, te mnoštvo dodatne opreme. Mikro d.o.o. je od 1996 godine zastupnik Hapro Luxura solarija za hrvatsko tržište, sa profesionalnim servisom, svom dodatnom opremom, rezervnim dijelovima i lampama za Vaš nesmetani rad i uživanju u sunčanju.

Additional information

Varijanta

,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand