Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Svjetiljka Starry Sky DEC52 za kromoterapiju

4.114,00  (30.996,93 kn) PDV uklj.

Profesionalna svjetiljka za Decomedical DEC52 kromoterapiju je jedinstven aparat s vrlo sugestivnim dizajnom inspiriran prirodom i listovima biljaka čija svjetala širenjem prema vanjskoj strani rastu u eksponencijalnom ritmu. Zvjezdano nebo sastoji se od sustava optičkih vlakana s osvjetljenjem i kromatskom mjerom. Korišteni materijali omogućuju da imaju vrlo brojna svjetla u vrlo tanak obris. Svjetla mijenjaju boju i intenzitet tonova neprekidno stvarajući Decomedical zvjezdano nebo izvorom wellnessa za sve ljude koji doživljavaju energiju ove boje.

Description

Lampa za kromoterapiju Decomedical temelji se na modelu “phyllotaxis”: proučavanje radijalnog rasporeda uzastopnih dijelova rastuće biljke, poput lišća na stabljici ili sjemenke u glavici suncokreta. Širenje svjetlosnih točaka prema van raste eksponencijalnom brzinom. Sastoji se od optičkog sustava s iluminatorom i kotačem boja, a korišteni materijali omogućuju dobivanje bezbrojnih svjetlosnih točaka u iznimno tankom sloju. Završeci kontinuirano variraju u boji i intenzitetu, stvarajući nevjerojatno snovastu i evokativnu atmosferu. Decomedical Starry Sky izvor je blagostanja za one koji dolaze u dodir s energijom boja. Aparat emitira nekoliko boja:
 • Ljubičasta – boja meditacije. Liječi melankoliju i histeriju jer povećava vaš optimizam u život i potiče vaš centar za kreativnost
 • Plava – boja opuštanja. Preporučuje se za liječenje nesanice i razdražljivosti
 • Tirkizna – boja za liječenje stresa
 • Zelena – boja prirode. Smiruje um, a s time i tijelo
 • Žuta – boja učenja i znanja. Žuta pomaže ojačati živce i um i pomaže probuditi mentalno nadahnuće.
 • Narančasta – boja instinkta. Ima oslobađajuće djelovanje na tijelo i um. Potiče kreativno razmišljanje i entuzijazam.
 • Crvena – boja topline. Povećava krvni tlak i pomaže kod depresije.
Tehničke karakteristike
 • Napon: 12V DC – 4.5 A
 • Dimenzije: 150 x 5 x 75 cm
 • Težina: 15 kg
 • Količina LED: 675 (225 rgb)

Brand

Decomedical

Tvrtka Decomedical osnovana je 1967. godine. Osnivač, g. Antonio De Cola, pozicionirao je Decomedical na estetsko tržište s personaliziranom kozmetičkom linijom. Tijekom dvadeset godina, Decomedical je sve više utvrđivao svoju poziciju na tržištu. Osamdesetih godina 20. stoljeća, sin osnivača odlučio je pridružiti se Decomedicalu, dajući svoj osobni doprinos tvrtki. Od tada, Decomedical je započeo novu avanturu u svijetu ženske ljepote: projektiranje, proizvodnja i prodaja ljepote opreme za profesionalne kozmetičare. Tvrtka se kontinuirano mijenja, raste i razvija, kako u tehničkom tako i zemljopisnom smislu, otvarajući se novim tehnologijama i inozemnim tržištima. Danas, zahvaljujući tridesetogodišnjem iskustvu u tehnologiji, kvaliteti i novom planiranju realizacije i promicanja svojih aparata, budućnost Decomedicala leži u inovacijama. Tvrtka Decomedical se posvećuje dizajnu i proizvodnji opreme za ljepotu više od trideset godina, usredotočujući se na kvalitetu proizvoda i tehnološke inovacije. Visoko kvalificirani tim tehničara uključen je u stalno i precizno istraživanje najkvalitetnijih tehnologija u estetskom polju, uzimajući u obzir preporuke liječnika i stručnjaka. Aparati se strogo prate u svakom koraku njihove proizvodnje (od projektiranja do montaže raznih komponenti, a ove posljednje stvaraju i proizvode Decomedical), prema rigoroznim protokolima koji osiguravaju kvalitetu, sigurnost i funkcionalnost. Svi Decomedical aparati certificirani su s ISO 9001:2015 i 13485:2016 certifikatom što potvrđuje kvalitetu proizvoda i stručnost Decomedical tima. Zahvaljujući svojoj predanosti i suradnji svojih dobavljača, partnera i kupaca, Decomedical će nastaviti svoj poslovni put kojim uvijek želi postići najvišu razinu kvalitete u svim fazama dizajna, proizvodnje, marketinga i usluga.

Additional information

Težina 15 kg

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand