Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
/

TRIND Serum protiv gljivica

Cijena na upit

Serum prodire u nokat i pomaže u sprečavanju širenja gljivica unutar nokta i na druge nokte. Sadrži hidrolizirani keratin koji obnavlja, gradi i učvršćuje strukturu obnovljenog ili nezaraženog nokta. Poboljšanje je vidljivo u samo 2 tjedna. Sadrži vitamin E i B5.

1010

Description

Koristi

1. Pomaže u sprečavanju širenja gljivica unutar nokta2. Obnavlja i učvršćuje strukturu nokta 3. Popravlja stanje nokta

Upute za korištenje

Nanesite 1 kap na čisti nokat, dva puta dnevno. Nježno umasirajte u nokat, kožicu i uspod vrha nokta, te dozvolite da se osuši. Nastavite s svakonevnim tretmanom kroz 4 tjedna. Nakon 4 tjedna, nastavite s korištenjem jednom dnevno sljedećih 6 do 8 mjeseci za nokte na rukama i 8 do 12 mjeseci za notke na nogama, ili dok se gljivice potpuno ne otklone. Ne dodirujte nokat s aplikatorom od TRIND Seruma protiv gljivica. Kako bi spriječili pojavu gljivica preporučamo sljedeće: • Održavajte nokte kratkima. • Izbjegavajte ozlijede ili iritacije noktiju. • Koristite odvojene alate za manikuru za nokte s gljivicama. • Očistite i sterilizirajte alate za manikuru prije i poslije uporabe. • Redovno perite stopala i odstranite sav sapun nakon pranja. • Temeljito osušite nokte i kožu između prstiju. • Redovito mijenjajte čarape. • Nosite odgovarajuću obuću s širim prostorom za prste. • Nosite obuću koja ima bolji protok zraka. • Koristite proizvode protiv gljivica za održavanje vaše obuće. • Dnevno mijenjajte obuću. • Dezinficirajte tuš kabinu na dnevnoj bazi. • Izbjegavajte hodanje bosom nogom na javnim prostorima. Koristite TRIND Serum protiv gljivica zajedno s TRIND Regeneratorom za nokte za najbolje rezultate. TRIND Regenerator za nokte se može primjeniti samo na nokte koji nisu jako oštećeni ili zaraženi. Kako bi koristili ova 2 proizvoda zajedno, preporučamo sljedeće: 1. Nanesite 1 kap TRIND Seruma protiv gljivica na čisti nokat ujutro. Nježno umasirajte u nokat, kožicu i ispod vrha nokta i dozvolite da se osuši. 2. Nanesite jedan sloj TRIND Regeneratora za nokte na vaše nokte. Pripazite da ne dodirnete kožicu oko nokta s ćetkicom za aplikaciju. 3. Odstranite TRIND Regenerator za nokte na kraju dana i samo primijenite TRIND Serum protiv gljivica kako je opisano iznad. 4. Ponavljajte ovaj postupak kroz 2 tjedna. Nakon 2 tjedna, nanesite TRIND Serum protiv gljivica dva puta dnevno, a TRIND Regenerator za nokte samo jednom dnevno (primijenite ujutro i odstranite na kraju dana u ciklusu od 7 dana). 5. Nakon 4 tjedna, nastavite s korištenjem TRIND Seruma protiv gljivica jednom dnevno i TRIND regeneratora za nokte jednom tjedno u sljedećih 6 do 8 tjedana za nokte na rukama i 8 do 12 tjedana za nokte na nogama ili dok se gljivice ne odstrane. Nakon korištenja očistite rub boćice.

Brand

Trind

TRIND proizvodi su proizvedeni od sastojaka najviše kvalitete koji vaše nokte, kožice, ruke i stopala ostavljaju u znatno boljem stanju. TRIND učvršćuje notke i unaprijeđuje njihovu ljepotu bez utjecanja na prirodnu strukturu. TRIND proizvodi su rezultat 30 godina posvećenih istraživanju, razvijanju proizvoda i interakciji s ženama, a sve s našom strasti za prekrasne nokte. Mi smo stručnjaci, koji omogućuju ženama priliku da otključaju istinsku ljepotu njihovih noktiju. TRIND proizvodi su zaista učinkoviti. Tokom godina, TRIND je razvio jedinstvene formule i tehnike kako bi osigurao učinkovitosti i upijanje aktivnih sastojaka duboko unutar nokta za najbolje rezultate.TRIND Cosmetics je firma iz Amersfoorta u Nizozemskoj s više od 30 godina iskustva u njezi noktiju, a prisutna je u više od 35 država. TRIND proizvodi obnavljaju nokte, kožice, ruka i stopala. TRIND učvršćuje nokte i čini ih ljepšima bez utjecanja na njihovu prirodnu strukturu. Zahvaljujući stručnosti TRIND-a, brojnim laboratorijskim istraživanjima i konstantnom interakcijom s kupcima, TRIND nudi milijunima ljudi širom cijelog svijeta, pravo rješenje za uljepšavanje njihovih noktiju i rješavanje njihovih problema s noktima. S TRIND-om prekrasni nokti su mogući za sve!

Additional information

Sadržaj

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand