Dodatna oprema za solarije

U našoj ponudi imamo široku paletu dodatne opreme za solarije. Sve što vam je potrebno za opremanje vašeg prostora u kojem se nalazi solarij slobodno potražite u našoj ponudi.

Beckmann Žetonjara za jednostavnije upravljanje i kontrolu solarija, DesinFact sredstvo za dezinfekciju i čišćenje akrila solarija, posuda sa sredstvo za dezinfekciju solarija, Luxura „It’s clean“ natpis dezinficirano, zaštitne naočale za sunčanje u solariju, jastuk za solarij, Luxura tepih za solarij, samo su dio naše ponude dodatne opreme za solarije. Slobodno nam se obratite s vašim potrebama.

Beckmann žetonjara

Beckmann-zetonjara-dodatna-oprema-mikro-hr

Beckmann žetonjara omogućuje jednostavno i precizno upravljanje vašim solarijem. Žetonjara radi na žetone koji prilikom ubacivanja automatski pokrenu solarij. Svaki žeton se može programirati na željeno vrijeme sunčanja odnosno minutažu. Nakon što je vrijeme sunčanja isteklo, solarij se automatski isključi te odrađuje ciklus hlađenja. Pomoću žetonjare jednostavno možete raditi očitanje radnih sati solarija te ukupnog broja prodanih žetona, te tako imati dobar pregled vašeg poslovanja.

Desinfact sredstvo za dezinfekciju solarija

Desinfact-sredstvo-za-dezinfekciju-solarija-mikro-oprema

Higijena je neophodna za održavanje solarija. Akrilni pokrov mora se čistiti i dezinficirati nakon svakog korištenja odnosno sunčanja. Hapro ima savršen proizvod za tu namjenu: DesinFact, odnosno sredstvo koje čisti i dezinficira vaš solarij. DesinFact sadrži poliheksanid, te tako zadovoljava najviše standarde i zahtjeve. Poliheksanid se koristi kao baza u većini medicinskih sredstava za dezinfekciju. Primjena poliheksanida u odgovarajućoj koncentraciji odnosno 1.5%, osigurava maksimalnu dezinfekciju unutar 60 sekundi. DesinFact je pH neutralan, te tako ne dolazi do iritacije kože. DesinFact ubija najvirulentnije viruse poput HIV-a, rota virusa, hepatitisa B i hepatitisa C. DesinFact je odličan kao i klasično sredstvo za čišćenje solarija, te se može koristiti na svim površinama samog solarija, poda u prostoru gdje se solarij nalazi, pregradnim zidovima od kabine za sunčanje, sanitarnim čvorovima i ostalim površinama u prostoru. Jedno sredstvo za čišćenje za vaš cijeli prostor gdje se solarij nalazi. DesinFact koncentrat je dostupan u praktičnim ampulama od 15ml koje se razrjeđuju sa 1 litrom destilirane vode i u pakiranju od 150ml koje se razrjeđuje sa 10 litara destilirane vode.

Posuda za sredstvo za dezinfekciju solarija

Luxura „It’s clean“ natpis dezinficirano

Luxura tepih za solarij

Zaštitne naočale za sunčanje u solariju

Jastuk za solarij

Trebate više informacija o proizvodu?

Moglo bi vas zanimati

Upišite pojam i pritisnite Enter

Shopping Cart