Lampe za solarij MaxLight

Maksimalna svijetlost, maksimalno tamnjenje

Kao proizvođač ističemo se iz mase preko 25 godina s inovativnim razmišljanjem zajedno s korisnicima i kupcima naših proizvoda. Kao potvrda tome, mi smo odabrali najbolju lampu za sunčanje za svaki solarij kako bi rezultat bio maksimalan. Maxlight ponuda lampi za solarij nudi najbolje lampe proizvedene u suradnji sa najboljim proizvođačima i posebno testirane u našim Luxura solarijima.

Široka ponuda lampi za solarij

Jedna od prednosti naših lampi za solarije je što u ponudi imamo velik broj različitih modela lampi. Nudimo lampe sa 5 različitih duljina, sa ili bez integriranih dijelova za sunčanje lica i dekoltea, te u različitima snagama. Ovisno o zakonu i pravilnicima o dozvoljenoj snazi lampe, sama UV snaga lampe je dostupna do određenih granica. Osoba sa tipom kože 2 ili svijetlim tipom kože 3, različito tamni u odnosu na osobu sa s tamnim tipom 3 ili tipom 4 kože. Mi smo dobro upoznati s ovim UVA/UVB omjerima, te ćemo vas rado savjetovati u odabiru najbolje lampe za sunčanje u solariju za vaš salon.

Maxlight starter lampi za solarij

Uz široku paletu lampi za solarij, Hapro je osmislio određeni Maxlight starter. Radi se o starteru visoke kvalitete koji se odlično uparuje s Maxlight lampama. Maxlight starter je univerzalan i zato je vrlo učinkovit sa svim lampama od 25 W do 180 W, pa čak i od drugih proizvođača lampi za sunčanje ili solarija.

Trebate više informacija o proizvodu?

Upišite pojam i pritisnite Enter

Shopping Cart