Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Aesthipeel aparat za estetske tretmane

3.750,00  (28.254,38 kn) PDV uklj.

Aesthipeel® sustav za mikrodermoabraziju je aparat osmišljen za estetske tretmane. Aparat kojeg proizvodi Mattioli Engineering je prijenosan i vrlo pouzdan uređaj. Glavna namjena aparata je korekcija kožnih nepravilnosti. Aesthipeel® omogućava napredni i kontrolirani piling kože uz primjenu kristala koji se nakon korištenja bacaju. Koristi patentirani Mattioli Engineering V nastavak za rad pod kutom od 45°. Ovaj posebno izrađeni nastavak omogućuje učinkovit tok kristala, koji rezultira s vrlo bezbolnom abrazijom kože. klijenta.

5000

Description

Aesthipeel® omogućava korisniku da radi sa steriliziranim sustavom dobave kristala za jednokratno korištenje (to uključuje spremnike za kristale, kristale, cijevi i nastavke), kako bi se izvodio čisti i potpuno siguran tretman, bez ikakvog rizika od kontaminacije. Lagani i jednostavni za korištenje nastavci, te unaprijed programirane razine snage vakuuma, čine Aesthipeel® sustav odličnim rješenjem za površinske i srednje tretmane pilinga. 

Unaprijed pakirani i sterilizirani kristali korunda su standardni potrošni materijal koji dolazi uz ovaj aparat.

Primjena

  • Piling lica i tijela (obnova kože)
  • Zrele kože
  • Aktivne akne
  • Tmurne, začepljene i suhe kože
  • Naborana ili suncem oštećena koža
  • Proširene pore
  • Površinski ritidi
  • Manji ožiljci
  • Lokalizirana hiperpigmentacija
 

Brand

Mattioli Engineering

Mikro d.o.o. generalni je zastupnik Mattioli Engineering za Republiku Hrvatsku preko 20 godina. Mattioli Engineering je na Hrvatskom tržištu prepoznat kao proizvođač aparata i opreme bez konkurencije, te vrhunske kvalitete i najvažnije s nenadmašnim rezultatima. Mattioli Engineering aparati za dermoabraziju i mezoterapiju predstavljaju standard u kozmetičkoj i medicinskoj njezi, te su jedni od osnovnih aparata u našoj ponudi koje preporučamo svakom kozmetičkom salonu kao neizostavan komad opreme. Mikro d.o.o. vam uz svaku opremu, aparat i preparat omogućuje školovanje i informacije za rad, za vas i vaše djelatnike, detaljne upute na Hrvatskom jeziku, te kompletnu podršku i suradnju kroz rad. Isto tako imamo zajamčen servis i sve potrebne dijelove za svu Mattioli Engineering opremu i aparate.

Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand