Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
/

bt-Cocktail® Energy 2: Firm za učvršćivanje

81,00  (610,29 kn) PDV uklj.

Drugi dio bt-Cocktail® sustava sadrži AC Dermal Peptide Micro C koji potiče kolagen i djeluje anti‐iritantno. Riboksin ubrzava obnovu energije i potiče nježniji izgled kože. Tego® Cosmo C 100 pruža zaštitu od vanjskih utjecaja. Pogodan za sve tipove kože.

2522

Description

Kako se koristi bt-Cocktail® Energy 2: Firm za učvršćivanje

Profesionalna uporaba: primijenite Energy 2 u bt‐Cocktail® protokolu u svim profesionalnim i klasičnim tretmanima. Kućna uporaba: primijenite Energy 2 nakon Energy 1 na lice, vrat i dekolte. Nastavite s bt‐Cocktail® Energy 3.

Bitne značajke proizvoda

  • AC Dermal Peptide Micro C potiče kolagen i djeluje anti‐iritantno
  • Bio‐PGA omogućuje izuzetnu hidrataciju kože smanjivanjem gubitka vlage, te djeluje anti upalno
  • Vitacel promiče zdravlje kože
  • Riboksin potiče brzo nadomještanje energije

Sastojci

Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Yeast Extract, Saccharomyces/Capsicum Annum (Red Pepper) Fruit Ferment Filtrate, Phenoxyethanol, Ribose (D), Alcohol Denat., Ergothioneine (L), Sodium Hyaluronate (L), Sodium Polygamma0Glutamate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Ethylhexylglycerin, Creatine, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Caprylyl Glycol, Disodium Adenosine Triphosphate, Algin, Acrylates/C10‐30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine

Bio-Therapeutic Bt-Cocktail linija

Bt-Cocktail sistem proizvoda za ATP sintezu je jedinstvena zaštićena formula najnaprednijih istraživanja i najučinkovitijih danas dostupnih sastojaka u njezi kože. Zajedno pružaju optimalno zdravlje stanica, uz njegu, zaštitu i povećanje mogućnosti mitohondrija; središte gdje nastaje ATP. Bt-Cocktail linija sadrži proizvode bt-Cocktail® Energy 1: Bright za izbjeljivanje, bt-Cocktail® Energy 2: Firm za učvršćivanje, bt-Cocktail® Energy 3: Smooth za zaglađivanje kože, te bt-Cocktail® komplet sa sva tri proizvoda za krajnjeg korisnika za kućnu njegu.

Brand

Bio-Therapeutic

Bio-Therapeutic je globalni brend sa preko 30 distributera širom svijeta, smješten u Seattle Washingtonu u SAD-u, proizvođač je bt-PRO®bt-ACCENT® i bt-GEAR® linija profesionalne opreme koje uključuju Bio-Ultimate® Platinum sustav mikroamperskih struja, Bio-Hydroderm® TRINITY sustav mokre/suhe mikrodermoabrazije, Bio-Synthesis® LED sustav, bt-accent® AIR sustav obnove kisikom, bt-accent® LEDbt-nano® i bt-micro®. Kako bi još bolje zaokružio svoju ponudu, Bio-Therapeutic nudi naprednu liniju proizvoda za njegu kože bT-Ceuticals®, koja uključuje nagrađivani bt-Cocktail® ATP Synthesis sustav proizvoda. Progresivni sastavi proizvoda i najnapredniji sastojci daleko odvajaju bT-Ceuticals® liniju od drugih profesionalnih proizvođača na tržištu. Bio-Therapeutic je čvrsto posvećen istraživanju novih tehnologija i protokola, velikom znanju o preparatima, kvalitetnom uslugom prema klijentu i naprednom razmišljanju o marketinškim strategijama. S velikom strašću za savršenstvom, Bio-Therapeutic je ISO9001, 13485 i FDA (Food and Drug Administration – Američka Agencija za hranu i lijekove) registrirana kompanija, koja drži do najviših standarda u proizvodnji, prepoznatih širom svijeta. Klinička istraživanja koja su konstantno u tijeku osiguravaju učinkovitost i rezultate. Bio-Therapeutic ima dugogodišnji odnos i suradnju s Dermalogica i International Dermal Institute širom svijeta. Bio-Therapeutic je ponosan što je službeni dobavljač Advanced Skin Care Technology za Dermalogic-u. Bio-Therapeutic i Dermalogica zajedno surađuju na protokolima, te na uporabi preparata i aparata i na forumima za edukaciju. Mikro d.o.o. je generalni zastupnik Bio-Therapeutica za Republiku Hrvatsku preko 20 godina. Započevši suradnju prvo s prethodnicom Bio-Ultimate Platinum aparata za mikroamperske struje i nekirurški lifting lica, tadašnjim E-1000 aparatom koji je i danas aparat bez konkurencije, te kasnije povećavajući ponudu na ostale aparate, preparate i opremu. Bio-Therapeutic je na Hrvatskom tržištu prepoznat kao proizvođač opreme i preparata bez konkurencije, te vrhunske kvalitete i najvažnije s nenadmašnim rezultatima. Bio-Therapeutic preparati su osmišljeni da povećavaju rezultate opreme i aparata, te da se koriste zasebno za njegu kože. Mikro d.o.o. vam uz svaku opremu, aparat i preparat omogućuje školovanje i informacije za rad, za vas i vaše djelatnike, detaljne upute na Hrvatskom jeziku, te kompletnu podršku i suradnju kroz rad. Isto tako imamo zajamčen servis i sve potrebne dijelove za svu Bio-Therapeutic opremu i aparate.

Additional information

Varijanta

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand