Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

bt-sculpt ručni aparat s mikroamperskim strujama za oblikovanje lica

535,00  (4.030,96 kn) PDV uklj.

Od začetnika tehnologije mikroamperskih struja za nekirurški lifting lica dolazi nova revolucionarna tehnologija za oblikovanje lica koja omogućava podizanje tonusa mišića i učvršćivanje kože lica. Sve to u prijenosnom i baterijskom ručnom aparatu.

2008

Description

Od začetnika tehnologije mikroamperskih struja za nekirurški lifting lica dolazi nova revolucionarna tehnologija za oblikovanje lica koja omogućava podizanje tonusa mišića i učvršćivanje kože lica. Sve to u prijenosnom i baterijskom ručnom aparatu. Naš patentiran program Suzuki Sekvencioniranja® je rezultat 50 godina iskustva u području mikroamperske tehnologije, puni kožu energijom i na siguran način stimulira topografiju kože lica, te kao rezultat dobivamo učvršćenu kožu i podignuti tonus. Jedinstveni patent u postupku, K4iTEKTM sustav sonde koja zateže kožu omogućuje aplikaciju samo s jednom rukom, te tako nudi precizan, ugodan pritisak prilikom liftinga i jednostavan je za korištenje. Bio-Therapeutic tehnologija za lifting kože, provodi energiju pomoću četiri nastavka sonde izrađene od nehrđajućeg čelika, a koji pokrivaju jednaku površinu kao i ostali Bio-Therapeutic profesionalni modeli aparata za istu namjenu, poput bt-nano i Bio-Ultimate Platinum. Značajke i specifikacije
 • Revolucionaran patent u postupku, K4iTEKTM sustav sonde koja zateže kožu omogućuje aplikaciju samo s jednom rukom, te tako nudi precizan, ugodan pritisak prilikom liftinga.
 • Dva programa za lice odstranjuju mogućnost pogađanja postavki za izuzetne rezultate svaki puta.
 • Istinski tretman lica mikroamperskim strujama za Suzuki sekvencioniranjem optimizira oblika valova i izlazne snage, te frekvencije tako da svakim prijelazom preko kože dobivamo ciljane rezultate bez rizika umaranja kože ili uzrokovanja opuštenosti kože.
 • Bt-sculpt sadrži isti dvo/četri kanalni energijski sustav kao i naše nagrađivane, profesionalne tehnologije s mikroamperskim strujama, te tako stvara interferencijalno mapiranje kože za iznimnu pokrivenost i poboljšano energiziranje kože.
 • 2 Načina rada: LIFT, SKIN
 • Razine snage: 5
 • Vodootpornost: IPX5
 • Materijal tijela: Legura cinka
 • Izvor napajanja: Punjiva baterija 3.7 V
 • Težina: 288.2g
 • Dimenzije: 175mm D x 53mm Š x 55mm V
Uključuje
 • bt-sculpt
 • Upute za korištenje
 • Vodič za brzu uporabu
 • A/C Adapter za napajanje
 • Magnetski USB kontakt punjač
 • Stalak za aparat
 • Pink silicone carrying case
 • One Year Limited Warranty
 

Brand

Bio-Therapeutic

Bio-Therapeutic je globalni brend sa preko 30 distributera širom svijeta, smješten u Seattle Washingtonu u SAD-u, proizvođač je bt-PRO®bt-ACCENT® i bt-GEAR® linija profesionalne opreme koje uključuju Bio-Ultimate® Platinum sustav mikroamperskih struja, Bio-Hydroderm® TRINITY sustav mokre/suhe mikrodermoabrazije, Bio-Synthesis® LED sustav, bt-accent® AIR sustav obnove kisikom, bt-accent® LEDbt-nano® i bt-micro®. Kako bi još bolje zaokružio svoju ponudu, Bio-Therapeutic nudi naprednu liniju proizvoda za njegu kože bT-Ceuticals®, koja uključuje nagrađivani bt-Cocktail® ATP Synthesis sustav proizvoda. Progresivni sastavi proizvoda i najnapredniji sastojci daleko odvajaju bT-Ceuticals® liniju od drugih profesionalnih proizvođača na tržištu. Bio-Therapeutic je čvrsto posvećen istraživanju novih tehnologija i protokola, velikom znanju o preparatima, kvalitetnom uslugom prema klijentu i naprednom razmišljanju o marketinškim strategijama. S velikom strašću za savršenstvom, Bio-Therapeutic je ISO9001, 13485 i FDA (Food and Drug Administration – Američka Agencija za hranu i lijekove) registrirana kompanija, koja drži do najviših standarda u proizvodnji, prepoznatih širom svijeta. Klinička istraživanja koja su konstantno u tijeku osiguravaju učinkovitost i rezultate. Bio-Therapeutic ima dugogodišnji odnos i suradnju s Dermalogica i International Dermal Institute širom svijeta. Bio-Therapeutic je ponosan što je službeni dobavljač Advanced Skin Care Technology za Dermalogic-u. Bio-Therapeutic i Dermalogica zajedno surađuju na protokolima, te na uporabi preparata i aparata i na forumima za edukaciju. Mikro d.o.o. je generalni zastupnik Bio-Therapeutica za Republiku Hrvatsku preko 20 godina. Započevši suradnju prvo s prethodnicom Bio-Ultimate Platinum aparata za mikroamperske struje i nekirurški lifting lica, tadašnjim E-1000 aparatom koji je i danas aparat bez konkurencije, te kasnije povećavajući ponudu na ostale aparate, preparate i opremu. Bio-Therapeutic je na Hrvatskom tržištu prepoznat kao proizvođač opreme i preparata bez konkurencije, te vrhunske kvalitete i najvažnije s nenadmašnim rezultatima. Bio-Therapeutic preparati su osmišljeni da povećavaju rezultate opreme i aparata, te da se koriste zasebno za njegu kože. Mikro d.o.o. vam uz svaku opremu, aparat i preparat omogućuje školovanje i informacije za rad, za vas i vaše djelatnike, detaljne upute na Hrvatskom jeziku, te kompletnu podršku i suradnju kroz rad. Isto tako imamo zajamčen servis i sve potrebne dijelove za svu Bio-Therapeutic opremu i aparate.

Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand