Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
/

bt-infusion® clearing maska za čišćenje lica

68,00  (512,35 kn) PDV uklj.

Ova koncentrirana maska sadrži salicilnu kiselinu za smanjenje začepljenja i folikuli dlake, te ekstrakt papaje koji omekšava kožu i smanjuje masnoće. Isto tako sadrži i bisabolol i alantoin koji pomažu pri smirenju i ublaživanju iritirane kože. Pakiranje 10 komada. Tip kože: nečista koža.

2550

Description

Kako se koristi bt-infusion® clearing maska za čišćenje lica?

Profesionalna uporaba: pripremite kožu s CLEANSE, EXFOLIATE i TONE. Odstranite zaštitnu plastiku sa maske, te stavite masku. Nastavite s bt‐Ceuticals® programom ovisno o tipu kože. Može se koristiti u svim profesionalnim tretmanima lica. Kućna uporaba: upotrijebite CLEANSE, EXFOLIATE i TONE. Odstranite zaštitnu plastiku sa maske, te ostavite masku da djeluje 10‐20 minuta. Maknite masku i nastavite s bt‐Ceuticals® programom ovisno o tipu kože.

Bitne značajke proizvoda

  • Sadrži salicilnu kiselinu kao kaeratolitik
  • Sadrži papaju kao proteolitik
  • Sadrži ekstrakt slatkog korijena za posvjetljivanje tamnih područja
  • Vitamin A kao antioksidant

Pogledajte bt-nano sustav mikroamperskih struja sustav mikroamperskih struja i Bio-Ultimate Platinum aparat za nekirurški lifting lica.

Sastojci

Deionized water, Glycerol, Cis‐butanediol, Licorice Extract, Hydroxyethyl Urea, Aloe extract, Nicotinamide, Papain, Bisabolol, Taurine, Carbomer, Triethanolamine, Betaine, Allantoin, Arginine, Essence, Salicylic acid, Phenoxyethanol, Polyethylene glycol, Methylisothiazolinone

Bio-Therapeutic – bt-infusion maske za lice

bt-infusion maske za lice su pamučne maske natopljene preparatom za njegu lica. bt-infusion linija maski za lice sadrži bt-infusion® brightening masque maska za izbjeljivanje, hidrataciju i antioksidantsko djelovanje, bt-infusion® clearing masque maska za čišćenje lica, bt-infusion® collagen masque maska koja vlaži lice i smanjuje bore, bt-infusion® hydrating masque maska za hidrataciju lica, bt-infusion® vitamin-c masque maska za učvršćivanje i izbjeljivanje i bt-infusion® Complete Masque Collection pakiranje sa svim maskama u ponudi.

Brand

Bio-Therapeutic

Bio-Therapeutic je globalni brend sa preko 30 distributera širom svijeta, smješten u Seattle Washingtonu u SAD-u, proizvođač je bt-PRO®bt-ACCENT® i bt-GEAR® linija profesionalne opreme koje uključuju Bio-Ultimate® Platinum sustav mikroamperskih struja, Bio-Hydroderm® TRINITY sustav mokre/suhe mikrodermoabrazije, Bio-Synthesis® LED sustav, bt-accent® AIR sustav obnove kisikom, bt-accent® LEDbt-nano® i bt-micro®. Kako bi još bolje zaokružio svoju ponudu, Bio-Therapeutic nudi naprednu liniju proizvoda za njegu kože bT-Ceuticals®, koja uključuje nagrađivani bt-Cocktail® ATP Synthesis sustav proizvoda. Progresivni sastavi proizvoda i najnapredniji sastojci daleko odvajaju bT-Ceuticals® liniju od drugih profesionalnih proizvođača na tržištu. Bio-Therapeutic je čvrsto posvećen istraživanju novih tehnologija i protokola, velikom znanju o preparatima, kvalitetnom uslugom prema klijentu i naprednom razmišljanju o marketinškim strategijama. S velikom strašću za savršenstvom, Bio-Therapeutic je ISO9001, 13485 i FDA (Food and Drug Administration – Američka Agencija za hranu i lijekove) registrirana kompanija, koja drži do najviših standarda u proizvodnji, prepoznatih širom svijeta. Klinička istraživanja koja su konstantno u tijeku osiguravaju učinkovitost i rezultate. Bio-Therapeutic ima dugogodišnji odnos i suradnju s Dermalogica i International Dermal Institute širom svijeta. Bio-Therapeutic je ponosan što je službeni dobavljač Advanced Skin Care Technology za Dermalogic-u. Bio-Therapeutic i Dermalogica zajedno surađuju na protokolima, te na uporabi preparata i aparata i na forumima za edukaciju. Mikro d.o.o. je generalni zastupnik Bio-Therapeutica za Republiku Hrvatsku preko 20 godina. Započevši suradnju prvo s prethodnicom Bio-Ultimate Platinum aparata za mikroamperske struje i nekirurški lifting lica, tadašnjim E-1000 aparatom koji je i danas aparat bez konkurencije, te kasnije povećavajući ponudu na ostale aparate, preparate i opremu. Bio-Therapeutic je na Hrvatskom tržištu prepoznat kao proizvođač opreme i preparata bez konkurencije, te vrhunske kvalitete i najvažnije s nenadmašnim rezultatima. Bio-Therapeutic preparati su osmišljeni da povećavaju rezultate opreme i aparata, te da se koriste zasebno za njegu kože. Mikro d.o.o. vam uz svaku opremu, aparat i preparat omogućuje školovanje i informacije za rad, za vas i vaše djelatnike, detaljne upute na Hrvatskom jeziku, te kompletnu podršku i suradnju kroz rad. Isto tako imamo zajamčen servis i sve potrebne dijelove za svu Bio-Therapeutic opremu i aparate.

Additional information

Varijanta

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand