Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
/

DECONGEST za smanjivanje sebuma

36,00  (271,24 kn) PDV uklj.

Ova nježna i učinkovita formula pomaže pri mehaničkom čišćenju lica. Centrimonijev bromid djeluje površinski, te omekšava sebum, dok ekstrakt geranija, poljske metvice, palmarose i naranče smanjuju iritaciju. Tip kože: formuliran za sve tipove kože (posebno se preporuča za masne kože s nečistoćama).

2506

Description

Kako se koristi DECONGEST za smanjivanje sebuma?

Profesionalna uporaba: primijenite CLEANSE, EXFOLIATE i DECONGEST na masna područja. Nanesite ručno ili pomoću aparata za vrijeme jedne do dvije minute. Nastavite s mehaničkim čišćenjem po potrebi. Može se koristiti u svim profesionalnim tretmanima lica prije samog čišćenja. Kućna uporaba: primijenite CLEANSE, EXFOLIATE i DECONGEST. Ostavite na koži 3‐4 minute. Odstranite s mlakom vodom.

Bitne značajke proizvoda

  • Sadrži centrimonijev bromid, koji djeluje površinski, razbija ulja i masne nakupine na koži
  • Sadrži poljsku metvicu (ulje lista mentha arvensis), antiseptika s antiupalnim značajkama
  • Sadrži ekstrakt narančine kore (citrus aurantium dulcis), koji djeluje antibakterijski i antiupalno

Pogledajte bt-nano sustav mikroamperskih struja sustav mikroamperskih struja i Bio-Ultimate Platinum aparat za nekirurški lifting lica.

Sastojci

Water, polysorbate‐20, glycerin, phenoxyethanol, capryl glycol, ethylhexylglycerin, hexylene glycol, triethanolamine, carbomer, cetrimonium bromide, hydrolyzed collagen, sodium borate, citrus aurantium dulcis (orange) oil, geranium maculatum oil, mentha arvensis leaf oil (corn mint), cymbopogon martini oil (palmarosa oil)

Bio-Therapeutic linija za mikroamperske struje

Linija proizvoda koja se odlično uklapa sa tretmanima mikroamperskim strujama za nekirurški lifting lica. Ovi proizvodi su vrlo učinkoviti kao i zasebni proizvodi za njegu i tretmane lica. Linija proizvoda za mikroaperske struje sadrži Collagen & Elastin Ampoules ampule kolagena i elastina, Decongest za smanjivanje sebuma, Hydrate gel za pojačanu hidrataciju, Polarized Water polarizirana voda za sve tipove kože, Restyfluid serum za učvršćivanje i hidrataciju.

Brand

Bio-Therapeutic

Bio-Therapeutic je globalni brend sa preko 30 distributera širom svijeta, smješten u Seattle Washingtonu u SAD-u, proizvođač je bt-PRO®bt-ACCENT® i bt-GEAR® linija profesionalne opreme koje uključuju Bio-Ultimate® Platinum sustav mikroamperskih struja, Bio-Hydroderm® TRINITY sustav mokre/suhe mikrodermoabrazije, Bio-Synthesis® LED sustav, bt-accent® AIR sustav obnove kisikom, bt-accent® LEDbt-nano® i bt-micro®. Kako bi još bolje zaokružio svoju ponudu, Bio-Therapeutic nudi naprednu liniju proizvoda za njegu kože bT-Ceuticals®, koja uključuje nagrađivani bt-Cocktail® ATP Synthesis sustav proizvoda. Progresivni sastavi proizvoda i najnapredniji sastojci daleko odvajaju bT-Ceuticals® liniju od drugih profesionalnih proizvođača na tržištu. Bio-Therapeutic je čvrsto posvećen istraživanju novih tehnologija i protokola, velikom znanju o preparatima, kvalitetnom uslugom prema klijentu i naprednom razmišljanju o marketinškim strategijama. S velikom strašću za savršenstvom, Bio-Therapeutic je ISO9001, 13485 i FDA (Food and Drug Administration – Američka Agencija za hranu i lijekove) registrirana kompanija, koja drži do najviših standarda u proizvodnji, prepoznatih širom svijeta. Klinička istraživanja koja su konstantno u tijeku osiguravaju učinkovitost i rezultate. Bio-Therapeutic ima dugogodišnji odnos i suradnju s Dermalogica i International Dermal Institute širom svijeta. Bio-Therapeutic je ponosan što je službeni dobavljač Advanced Skin Care Technology za Dermalogic-u. Bio-Therapeutic i Dermalogica zajedno surađuju na protokolima, te na uporabi preparata i aparata i na forumima za edukaciju. Mikro d.o.o. je generalni zastupnik Bio-Therapeutica za Republiku Hrvatsku preko 20 godina. Započevši suradnju prvo s prethodnicom Bio-Ultimate Platinum aparata za mikroamperske struje i nekirurški lifting lica, tadašnjim E-1000 aparatom koji je i danas aparat bez konkurencije, te kasnije povećavajući ponudu na ostale aparate, preparate i opremu. Bio-Therapeutic je na Hrvatskom tržištu prepoznat kao proizvođač opreme i preparata bez konkurencije, te vrhunske kvalitete i najvažnije s nenadmašnim rezultatima. Bio-Therapeutic preparati su osmišljeni da povećavaju rezultate opreme i aparata, te da se koriste zasebno za njegu kože. Mikro d.o.o. vam uz svaku opremu, aparat i preparat omogućuje školovanje i informacije za rad, za vas i vaše djelatnike, detaljne upute na Hrvatskom jeziku, te kompletnu podršku i suradnju kroz rad. Isto tako imamo zajamčen servis i sve potrebne dijelove za svu Bio-Therapeutic opremu i aparate.

Additional information

Varijanta

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand