Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Profesionalni ležaj za masažu s drvenim okvirom BAROCCO

1.190,80  (8.972,08 kn) PDV uklj.

Profesionalni stol za masažu s drvenim okvirom dizajniran u barkonom stilu. Nagib ležaja može se mijenjati pomoću ručice. Ovaj masažni ležaj dolazi uz nosač za staničevinu, policu ispod ležaja, te rupu za lice u naslonu koja se može zatvoriti. Ovaj ležaj je idealan za sve vrste tretmana za tijelo i lice.

4032

Description

Stol za masažu s metalnom konstrukcijom i jednostavnim, ugodnim linijama. Naslon za leđa podesiv pomoću mehanizma na zupčastu letvu, opremljen otvorom za lice i poklopcem za otvor.Isporučuje se s policom za predmete i držačem role.

Madrac je vrlo udoban i izrađen je od pjene dvostruke gustoće presvučen vatrootpornom eko kožom klase M1.

Dimenzije: 180 cm x 70 cm
Visina: 82 cm
Težina: 50 kg
Okretne točke: 1 (2 odjeljka)
Rupa na licu: da

Dostupne boje ležećih površina ležajeva možete provjeriti preuzimanjem kataloga boja ležajeva.
Ležaj serijski dolazi u bijeloj boji, no moguće je naručiti boju prema želji, uz nešto duži rok isporuke.

Dostupne boje konstrukcije Live Spa ležajeva možete provjeriti preuzimanjem kataloga boja.

Brand

Live Spa

LiveSpa je proizvođač opreme za kozmetičke salone, medicinske ustanove, wellnesse i masažne salone. Osnovan je 1987. godine kao mali obrt, te od svojeg osnutka uvijek nastoji donijeti inovaciju i kvalitetu u ponudi profesionalne opreme. Sva oprema je dizajnirana i proizvedena u Italiji. U širokoj ponudi profesionalne opreme izdvajamo kompletnu opremu za kozmetički salon, salon za manikuru, salon za pedikuru, salon za masažu, wellness i spa. Nudimo masažni ležaj od drveta ili metala, kozmetički ležaj, stolica za kozmetičara i stolica za tretmane, make-up stolica, stolica za pedikuru, stol za manikuru, polica za kozmetiku od drveta ili metala, freza za manikuru, aspirator za prašinu u manikuri, termodeka, termosauna, lupa, grijač voska, sterilizator na kvarc, sterilizator na ultrazvuk, vapozon i još puno dodatne opreme.

Additional information

Varijanta

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand