Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
/

Maxlight UV lampa za solarij 80W

0,00  (0,00 kn) 17,92  (135,02 kn) PDV uklj.

Maxlight ponuda lampi za solarij nudi najbolje lampe proizvedene u suradnji sa najboljim proizvođačima i posebno testirane u našim Luxura solarijima.

maxlight_uvlampa_80w_001

Description

Jedna od prednosti naših lampi za solarije je što u ponudi imamo velik broj različitih modela lampi. Nudimo lampe sa 5 različitih duljina, sa ili bez integriranih dijelova za sunčanje lica i dekoltea, te u različitima snagama. Ovisno o zakonu i pravilnicima o dozvoljenoj snazi lampe, sama UV snaga lampe je dostupna do određenih granica. Osoba sa tipom kože 2 ili svijetlim tipom kože 3, različito tamni u odnosu na osobu sa s tamnim tipom 3 ili tipom 4 kože. Mi smo dobro upoznati s ovim UVA/UVB omjerima, te ćemo vas rado savjetovati u odabiru najbolje lampe za sunčanje u solariju za vaš salon.

Additional information

Varijanta

, , ,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand