Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Combymix 7 XP DEC38 kombinirani sustav

4.940,00  (37.220,43 kn) PDV uklj.

Oprema Comby Mix 7 XP uključuje višestruke funkcije u jednom uređaju, što vam omogućuje izvođenje različitih tretmana lica/tijela na minimalnom prostoru. Koncipiran i dizajniran da zadovolji zahtjeve svih operatera u sektoru koji nemaju dovoljno prostora za smještaj nekoliko tehnologija pojedinačno kreiranih s vlastitim volumenom prostora. CombyMix XP 7 (DEC38) sadrži sve aparate za tretman lica – vakuumski sustav, sustav s četkicama, galvanski sustav, aparat za elektrostimulaciju, aparat za depilaciju te podo sistem.

6033

Description

Kombinira različite funkcije u jednoj jedinici, omogućujući primjenu najzahtjevnijih estetskih tretmana za njegu lica i tijela. Idealna je za salon ili spa s ograničenim prostorom ili proračunom kako bi se maksimalno povećali rezultati profesionalnog liječenja.

Višenamjenski i kompaktni, CombyMix XP 7 (DEC38) sadrži sve aparate za tretman lica – Visokofrekventni sustav, vakuumski sustav, galvanski sustav, sustav s četkicama, aparat za nokte, aparat za elektrostimulaciju i aparat za depilaciju.

Tehničke karakteristike

Napajanje: 230V 50-60 Hz
Dimenzije: 30x26x37,5 cm
Neto težina: 6,5 Kg
Osigurači: 2 tipa 800 mAT
Maksimalna potrošnja: 50 Watt

High Frequency je tehnologija opremljena držačem elektrode i pet staklenih elektroda, za prevenciju akni, za kožu s proširenim porama, za nečistu i masnu kožu s umirujućim, dekongestivnim, germicidnim, adstrigentnim učinkom i s poboljšanom mikrocirkulacijom u tretiranom području.

Vakuumski sustav omogućuje dvostruki način rada: u načinu rada Suction/Aspiration moguće je koristiti sljedeće isporučene dodatke: tri ventila (mala rupa, velika rupa, ravna rupa) za izvlačenje sebuma i nečistoća nakon istiskivanja mitesera, za smanjenje finih izražajnih bora, za uklanjanje toksina; dvije male čašice (jedna promjera 34 mm i jedna promjera 48 mm) za poticanje oksigenacije tretiranog područja, za poboljšanje nutritivne izmjene između stanica i za drenažu tkiva. U načinu raspršivača moguće je koristiti isporučeni nebulizator/bočicu s raspršivačem za doziranje kozmetičkih proizvoda topljivih u vodi kako bi se koža hidratizirala.

Sustav četkica ili mehanički piling četkicama, preporučuje se za dubinsko čišćenje kože i prije svakog nanošenja kozmetičkog proizvoda za veći stupanj apsorpcije aktivnih sastojaka od strane potkožnog tkiva. Opremljen je sa: ručnim nastavkom za držač četkica; 3 četke (mala, srednja i valjak) od prirodne kozje dlake za piling osjetljivijih područja; četka s kamenom plovućcem za tretiranje područja s tvrdom, zadebljalom kožom; četka sa spužvicom za čišćenje vrlo osjetljivih područja; velika četka s tvrdim vlaknima za piling tijela na većim površinama.

Galvanic je sustav koji koristi kontinuiranu i pravilnu struju za provođenje dvije različite vrste tretmana: dezinkrustacija, tj. dubinsko čišćenje kože pomoću isporučenog držača elektrode i cilindrične elektrode; mikroiontoforeza za prijenos aktivnih sastojaka sadržanih u kozmetičkim proizvodima koji se koriste u duboke slojeve kože pomoću isporučenih šiljastih, valjkastih i kupolastih elektroda.

Stim Lift je sustav koji stvara kontinuiranu pulsnu struju za elektrostimulaciju mišića; preporučuje se za tretmane protiv starenja, toniziranja i učvršćivanja lica, vrata i dekoltea. Opremljen je bipolarnim kabelom s 12 izlaza za primjenu 12 jednokratnih hvataljki za elektrode od 24 isporučena. Za potpuni tretman elektrostimulacije, a prije primjene jednokratnih elektroda, predlažemo elektrostimulaciju pomoću galvanskog čeličnog pribora (nasadnik, klijentska elektroda, cilindrične, valjkaste, šiljaste i kupolaste elektrode) koji se pomiču po području koje se tretira radi povećanja staničnog metabolizma.

Depil System igla je funkcija koja omogućuje provođenje tretmana elektroepilacije iglom. Opremljen je držačem igle i 10 igala za jednokratnu upotrebu. Naredba za isporuku struje termolize unosi se pomoću malog gumba koji se nalazi na samom nasadniku držača igle.

Podo sustav je funkcija koja se koristi za izvođenje tretmana pedikure i manikure. Ova metoda se predlaže za uklanjanje mrtvih slojeva kože, smanjenje debljine nokta, uklanjanje zanoktica i oblikovanje noktiju pomoću šest alata za pedikuru i isporučenog nastavka.

Brand

Decomedical

Tvrtka Decomedical osnovana je 1967. godine. Osnivač, g. Antonio De Cola, pozicionirao je Decomedical na estetsko tržište s personaliziranom kozmetičkom linijom. Tijekom dvadeset godina, Decomedical je sve više utvrđivao svoju poziciju na tržištu. Osamdesetih godina 20. stoljeća, sin osnivača odlučio je pridružiti se Decomedicalu, dajući svoj osobni doprinos tvrtki. Od tada, Decomedical je započeo novu avanturu u svijetu ženske ljepote: projektiranje, proizvodnja i prodaja ljepote opreme za profesionalne kozmetičare. Tvrtka se kontinuirano mijenja, raste i razvija, kako u tehničkom tako i zemljopisnom smislu, otvarajući se novim tehnologijama i inozemnim tržištima. Danas, zahvaljujući tridesetogodišnjem iskustvu u tehnologiji, kvaliteti i novom planiranju realizacije i promicanja svojih aparata, budućnost Decomedicala leži u inovacijama. Tvrtka Decomedical se posvećuje dizajnu i proizvodnji opreme za ljepotu više od trideset godina, usredotočujući se na kvalitetu proizvoda i tehnološke inovacije. Visoko kvalificirani tim tehničara uključen je u stalno i precizno istraživanje najkvalitetnijih tehnologija u estetskom polju, uzimajući u obzir preporuke liječnika i stručnjaka. Aparati se strogo prate u svakom koraku njihove proizvodnje (od projektiranja do montaže raznih komponenti, a ove posljednje stvaraju i proizvode Decomedical), prema rigoroznim protokolima koji osiguravaju kvalitetu, sigurnost i funkcionalnost. Svi Decomedical aparati certificirani su s ISO 9001:2015 i 13485:2016 certifikatom što potvrđuje kvalitetu proizvoda i stručnost Decomedical tima. Zahvaljujući svojoj predanosti i suradnji svojih dobavljača, partnera i kupaca, Decomedical će nastaviti svoj poslovni put kojim uvijek želi postići najvišu razinu kvalitete u svim fazama dizajna, proizvodnje, marketinga i usluga.

Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand