Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
/

Aquafuse® Foampeel piling

63,00  (474,67 kn) PDV uklj.

Aquafuse® Foampeel je vrlo uzbudljiv preparat u inovaciji njege kože. Ovaj bogati, kozmetički elegantni proizvod je formuliran sa AHA i BHA za piling. AQUAFUSE foamPeel se može koristiti za vrijeme prvog prijelaza tretmana suhe/mokre dermoabrazije, samostalno kao piling ili u kućnoj uporabi. Tip kože: za sve tipove kože.

2542

Description

Kako se koristi Aquafuse® Foampeel piling?

Profesionalna uporaba: može se koristiti s aparatima u programu pilinga ili s suhom/mokrom dermoabrazijom za slojevit piling. Primijenite CLEANSE za čišćenje, zatim AQUAFUSE foamPeel, te ostavite 1‐2 minute, nastavite s odgovarajućim korakom protokola ovisno o aparatu. Nastavite s bt‐Ceuticals® programom ovisno o tipu kože. Može se koristiti u svakom profesionalnom tretmanu lica. Kućna uporaba: primijenite CLEANSE za čišćenje, zatim AQUAFUSE foamPeel, te ostavite 2 minute, odstranite s kože, te nastavite s TONE i s bt‐Ceuticals® programom ovisno o tipu kože.

Bitne značajke proizvoda

  • AHA/BHA piling sadrži betain salicilat i glikoličnu kiselinu s višim pH, koji se lako može podnijeti pa čak i u slučaju klijenata s visokom osjetljivošću
  • Djeluje kao nježan keratolitik, te rastvara višak sebuma i nečistoća na začepljenim područjima, dok pruža hidrataciju kako bi se zadržao zdrava ravnoteža i dobar rad barijera
  • AQUAFUSE foamPeel je efektivan, jednostavan za korištenje, te se brzo upija u roku od nekoliko minuta. Ne sadrži paraben i sulfate.


Pogledajte Bio-Hydroderm Trinity uređaj za mikordermoabraziju te Bio-Penta 5 u 1 sustav za njegu kože.

Sastojci

Water, sodium lactate, sodium lauroylsarcosinate, glycolic acid, decylglucoside, betaine salicylate, panthenol, glycerin, xanthan gum, phenoxyethanol, lauramidopropylbetaine, aminomethyl propanol, ethylhexylglycerin, hexylene glycol, potassium sorbate, caprylyl glycol, disodium EDTA

Bio-Therapeutic linija mokru/suhu mikrodermoabraziju

Linija proizvoda za morku/suhu mikrodermoabraziju osmišljena je kako bi olakšala tretman dermoabrazije i dodatno se problematične zone. Linija sadrži Aquafuse® Brightening otopina za izbjeljivanje lica, Aquafuse® Clearing otopina za čišćenje lica, Aquafuse® Foampeel pjenasti piling za lice i Aquafuse® Hydrate otopina za hidrataciju lica.

Brand

Bio-Therapeutic

Bio-Therapeutic je globalni brend sa preko 30 distributera širom svijeta, smješten u Seattle Washingtonu u SAD-u, proizvođač je bt-PRO®bt-ACCENT® i bt-GEAR® linija profesionalne opreme koje uključuju Bio-Ultimate® Platinum sustav mikroamperskih struja, Bio-Hydroderm® TRINITY sustav mokre/suhe mikrodermoabrazije, Bio-Synthesis® LED sustav, bt-accent® AIR sustav obnove kisikom, bt-accent® LEDbt-nano® i bt-micro®. Kako bi još bolje zaokružio svoju ponudu, Bio-Therapeutic nudi naprednu liniju proizvoda za njegu kože bT-Ceuticals®, koja uključuje nagrađivani bt-Cocktail® ATP Synthesis sustav proizvoda. Progresivni sastavi proizvoda i najnapredniji sastojci daleko odvajaju bT-Ceuticals® liniju od drugih profesionalnih proizvođača na tržištu. Bio-Therapeutic je čvrsto posvećen istraživanju novih tehnologija i protokola, velikom znanju o preparatima, kvalitetnom uslugom prema klijentu i naprednom razmišljanju o marketinškim strategijama. S velikom strašću za savršenstvom, Bio-Therapeutic je ISO9001, 13485 i FDA (Food and Drug Administration – Američka Agencija za hranu i lijekove) registrirana kompanija, koja drži do najviših standarda u proizvodnji, prepoznatih širom svijeta. Klinička istraživanja koja su konstantno u tijeku osiguravaju učinkovitost i rezultate. Bio-Therapeutic ima dugogodišnji odnos i suradnju s Dermalogica i International Dermal Institute širom svijeta. Bio-Therapeutic je ponosan što je službeni dobavljač Advanced Skin Care Technology za Dermalogic-u. Bio-Therapeutic i Dermalogica zajedno surađuju na protokolima, te na uporabi preparata i aparata i na forumima za edukaciju. Mikro d.o.o. je generalni zastupnik Bio-Therapeutica za Republiku Hrvatsku preko 20 godina. Započevši suradnju prvo s prethodnicom Bio-Ultimate Platinum aparata za mikroamperske struje i nekirurški lifting lica, tadašnjim E-1000 aparatom koji je i danas aparat bez konkurencije, te kasnije povećavajući ponudu na ostale aparate, preparate i opremu. Bio-Therapeutic je na Hrvatskom tržištu prepoznat kao proizvođač opreme i preparata bez konkurencije, te vrhunske kvalitete i najvažnije s nenadmašnim rezultatima. Bio-Therapeutic preparati su osmišljeni da povećavaju rezultate opreme i aparata, te da se koriste zasebno za njegu kože. Mikro d.o.o. vam uz svaku opremu, aparat i preparat omogućuje školovanje i informacije za rad, za vas i vaše djelatnike, detaljne upute na Hrvatskom jeziku, te kompletnu podršku i suradnju kroz rad. Isto tako imamo zajamčen servis i sve potrebne dijelove za svu Bio-Therapeutic opremu i aparate.

Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand